Ostrava, Ostraváci

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
784
22.2.14 15:24

@Boriska Četla jsem, že ve Futuru má být dneska nějaká akce pro děti od 16:00.
Pak klasické dětské „koutky“ - Fungolf, Jojopark…
Návštěvy rodiny a kamarádek s dětma taky nejsou od věci :mrgreen:
A nevím, jak máš staré dítko, ale našemu tříleťákovi se moc líbilo v „Malém světe těchniky“ ve Vítkovicích ;-)
My byli dopoledne na karneválku, tak si prcek dává šlofíka a dneska už půjdeme jen na procházku se psem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
22.2.14 17:17
@MrsDuck píše:
@Boriska Četla jsem, že ve Futuru má být dneska nějaká akce pro děti od 16:00.
Pak klasické dětské „koutky“ - Fungolf, Jojopark…
Návštěvy rodiny a kamarádek s dětma taky nejsou od věci :mrgreen:
A nevím, jak máš staré dítko, ale našemu tříleťákovi se moc líbilo v „Malém světe těchniky“ ve Vítkovicích ;-)
My byli dopoledne na karneválku, tak si prcek dává šlofíka a dneska už půjdeme jen na procházku se psem ;-)

Malý svět techniky neznam.

• Citovat
  • Upravit
784
22.2.14 17:48

@Larr http://svet-techniky-ostrava. cz/cs/expozice-u6
edit: stačí smáznout mezeru, nikdy nevím, jak sem vložit odkaz :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
26.2.14 09:50

Holky, dotaz na Garage club v Martinove, kdyz je koncert, jsou tam i nejaka mistecka k sezeni? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
26.2.14 20:16

@Amy88 Co si já pamatuju, tak přímo, v tom sálu, kde je koncert, se nikdy nesedělo :nevim: Ale samotný sál je propojený velkými vraty s restaurantem, kde se sedět dá. Když mrkneš na jejich stránky, je tam 3D prohlídka klubu. Když koukneš přes růžový kabriolet dozadu, je vidět pódium. Možná to pro představu bude stačit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
26.2.14 22:08
@Amy88 píše:
Holky, dotaz na Garage club v Martinove, kdyz je koncert, jsou tam i nejaka mistecka k sezeni? Dekuji

Je tam ochoz a na něm barový stoly a židle. Otázka zda-li to pokaždé nevypadá jinak. Bydlíme za rohem :D.

• Citovat
  • Upravit
Mi24
16.6.14 19:01

Kde je v porubě nějaký hezký park? Ostravu jakž takž znám, ale kde jsou v porubě parky boužel ne a potřebují jeden vybrat :D

• Citovat
  • Upravit
2299
16.6.14 19:12

Pokud to nemusí být přímo Poruba, ale i okolí, tak tady v Třebovicích máme krásný park ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
16.6.14 19:58

@anubis25 Chceš park pro děti nebo park jako park? Krásný velký park je půstkovecký park. Dále nádherné je to na Myslivně za Báňskou. Menší parčík je dole na sedmém obvodu. Pokud chceš spíš prolézky a písek tak napiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
16.6.14 20:50

Docela pěkné je to na Havličkově nábřeží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
16.6.14 21:23

@Luisiana děkuji za typy spíš park jako park :) můžeš mi napsat podrobněji kdenajdu ten pustkovecky jako třeba od které zastavky a tak na netu ho neumím najít..ten myslivecky jsem našla :) a kde je třeba větší vyskyt lidí? Mám schuzku s neznamou osobou a i když vypada fajn tak i tak nechci být s neznamím člověkem někde naprosto sama a zas na sednutí do kavarny nejsem :)

• Citovat
  • Upravit
19015
16.6.14 21:29

@anubis25 Tramvaj č. 4 a mezi zastávkama Čistírny a Bedřicha Nikodéma se táhne park Půstkovcem. Ale nic si tam nekoupíte, prostě park. Na Myslivně můžete posedět. A pak se projít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
17.6.14 09:05

@anubis25 a jestli chceš budeme tě hlídat :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
214
17.6.14 11:56

Larr prosím tě u garage clubu v Martinově je dětské hřiště co patří přímo k tomu nebo je to jinak? Vím že je to oplocené a jsou tam skluzavky, hledám kde bych vzala svého 5ti letého na vyblbnutí, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
17.6.14 18:45

@Martisek79 ano je to zahrádka Garage. O víkendu se tam můžeme sejít.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová