Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Larr máš už velké děti nebo ještě vůbec? No podle počasí, ale tak kolem 15hod.se tam chceme jít kouknout ![]()
@Martisek79 Tadeáš - 14 let. Tak jestli půjdete a chceš se ozvat, ještě se ozvi
a dáme si tam sraz.
@Larr tak to už máš puberťáka velkého
Tento víkend nám to nevyjde, tak se potkáme jindy, dáme si vědět ![]()
Nemáte některá volného kamaráda pro mou známou - ročník 67?
z Ostravy.
Hmmm jak tak koukám kolem sebe tak jsem asi jediná, kdo ten projekt podporuje…
Ostravačky prosím poraďte. Jak to chodí ve Světe techniky/U6 - zajímá mě Dětský svět. Musím koupit vstupenky do Světa techniky + dětský svět. Nebo lze jen dětský svět samostatně? V ceníku to není a na recepci to nebrali ![]()
Malá asi celou výstavu nezvládne, ale platit celou výstavu + ještě ten dětský by bylo celkem drahé. Díky.
3 roky čerstvě. Ale mám ještě syna 5 a dceru 8. Takže velká by šla s manželem na Svět techniky (U6 už byla se školou) a já bych s mladšími ten dětský svět. Proto ten dotaz na vstupné.
Příspěvek upraven 19.12.15 v 20:09
@Tamaris Ten dětský svět pro tříleťáka je super. A tam se to platní zvlášť si myslím. Taky záleží kolik tam je lidí, když málo tak tě tam nechají dlouho. Když hodně tak jen omezený čas
Jasně že zvlášť. Ale jen těch 50kč/osoba nebo vstupné do Svět techniky + těch 50 za každého kdo chce ten dětský???
@Tamaris To není stejný vstup, je to společná pokladna ale do každého se jde jinam.
@Luisiana Aha takže když půjdu jen do Dětského světa, zaplatím jen těch 50/os. Že je to na čas, to vidím v ceníku.