Ostravačky, ozvěte se!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2178
13.8.04 17:05

Ahojky Evi, pokud se nepletu, tak od domu energetiky jezdi tramvaj cislo 12, tak na tu nasednes a vystoupis na zastavce Hotelovy dum Hlubina, a ja bych te tam kdyz tak vyzvedla. Protoze me nenapada jak ti to vysvetlit, je to docela slozite. Nebpo mozna se najde nekdo kdo te nasmeruje lip, tak jak budes chtit, klidne te tam treba vyzvednu, jak budes chtit.

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
13.8.04 17:17

Jazii- určo myslíš Robenkovou a tu její strašnou fixaci na vlastní dceru :lol:

Raduš, snad se nějak poznáme :wink:

Ahoj Evi, já bych ti poradila tak, že dojedeš do Hrabůvky k Národnímu výboru a tam přesedneš na autobus č.26 směr Stará Bělá. Je to 1 zastávka. Anebo víš co? Dáme si spicha na zastávce u toho Úřadu a dojedem tam tou 26spolu. Já se tam pěšo nebudu štrachat. Je to :roll: lán cesty :) .
Můžem si povyměňovat č.tlf.
 Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
13.8.04 17:21

Myslim, ze to bude asi nejlepsi, ta zastavka busu je vlastne hned u Dakoty, ze? Ja te videla Luci v galerce na fotce z jednoho sraziku, ale myslim, ze se holky 100% pozname :lol: Jee ja uz se tak tesim.

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
13.8.04 17:24

Raduš,
já tě taky viděla! Alen jen hlavu bez obličeje :lol: a s Románkem v náručí. Taky se těším a jsem mile překvapená, že už máme 4stránky a tolik Ov uchazeček o srazík :lol:
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
13.8.04 21:15

Asi bude lepsi, kdyz me nekdo pockate az primo na zastavce u Dakoty. Bude to asi zastavka Belsky les, ze? Reknu manzelovi, aby me tam hodil autem, jak pojedem z prace. V patek mame nastesti jenom do 14:15, takze to v pohode stihnu. Taky uz se mooooc tesim. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
13.8.04 21:42

Ahojky!!!!

Taky souhlasim s Dakotou a tim casem. akorat Sammika asi necham doma s babickou. Verim tomu, ze bych za nim jen litala.Uz se tesim!!!!

Pa holky!!!
Shirin, Sammy a Sara(23tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
13.8.04 23:18

Ahojte Ostravajdy :)
tak to vaše domlouvání průběžně sleduju a docela vám závidím!Až se někdy po porodu zase dostanu k našim do Ostravy(Zábřehu),tak se snad přijdu na nějaký ten sraz mrknout.Jenže to už bude podzim a zahrádky budou zavřené :cry: .
Taky tady probíráte práci a školy,tak se zeptám trošku z jiného soudku:
Chodily jste některá juchat třeba do Brodweje nebo Venuše nebo do Lodě(Zábřeh) :wink: ?
Tak by mě to zajímalo. :roll: Že bych s někým zavzpomínala na mé „mladé“léta :D chichi.
Mějte se

CHrastilka 34tt,Nina 5let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
14.8.04 10:12

Tak v Lodi jsem byla jeste tak temer pred 3 lety dennim hostem a hlavne patky a soboty jsme tam proparily :lol: jooo to byly casy.

Tak teda uz se tesim na patek, jen doufam ze se pocasi do te doby umoudri, nemusel by byt parak, ale hlavne at neprsi!

Takze piste, piste at vime kolik nas bude :)

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
14.8.04 11:14

Ahoj, budu muset dojet autem, protoze pracuju az v Hrabyni a kdybych nekde prestupovala na tramvaj nebo autobus, tak bych nejspis nestihala. Ale uz jsem si na mape zjistila, kde by to melo byt, tak to snad najdem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
14.8.04 12:00

Slysil,taky jsem v Lodi byla jeden (delší)čas,pečená vařená :lol: !Třeba se známe 8O ani o tom nevime :wink: ..Kdo ví :roll: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
14.8.04 14:53

Ahojte krajanky,
do Lodě teda chodily moje spolužačky, jasně že to taky znám, však jsem tam kousek bydlela. Ovšem já byla starý rocker, tenkrát na zdravce jsem pobíhala v kárované červené sukni až na zem a nosila asi tak tři kila korálků a řetízků a pařívala v Přívoze na Cihelně a pak ve Sklepě u starého zábřežského špitálu:-)) JO a ještě v Rock-Hillu na hulváckém kopci, ale ten barák už zbourali. Aj to jsem ale pamětník:-)

LUCA71 - jojo Robenková to byla, já jsem ale děsná skleróza:-) A soudružka Haluzíková, to bylo taky éro, my jí říkali teta Kassandra. Tak je prý furt stejně ulítlá z koronárky, protože tam asi tak před sto lety možná chvilku dělala:-)) A co Baar? Fyzika, ten by tam ještě mohl dělat, ten byl docela mladej, a Vasevič-čeština, ten šel někam na univerzitu, toho jsem taky měla ráda.

Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
14.8.04 15:06

Ostravačky

Ahoj holky,
to teda koukám, kolik nás je tady z Ostravy. Já jsem z Mariánek, blízko Carrefouru. Pokud plánujete nějaký srazík, ráda se ho zúčastním. To by bylo fajn sejít se aspoň jednou měsíčně někde a pokecat. nemám zatím zkušenosti ani s mateřskými centry, tak snad poradíte. Co byste říkaly na schůzku v pátek???
Mějte se hezky a opatrujte svoje ratolesti!
Rachel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
14.8.04 16:11

Ahoj holky,
psala jsem už Rachel, že se s holkama, které to v Hrabůvce neznají spichnem u Národního výboru (zastávka Úřad městského obvodu- Jih) a pak budem společně pokračovat. Pak ještě upřesním v kolik, jo?

Jinak JAZZI, navštěvovaly jsme úplně stejná místa, to je ale vzpomínek :lol: :lol: ! A do Lodi sem tam zajdu teď na Dřevorubecký steak a v poslední době tam prý celkem ucházející pizzu, ale já ji ještě neochutnala :( .

KNIK- Evi, nebyla jsem si jistá, jestli se ta zastávka jmenuje Bělský les, teď jsem se dívala do jízdního řádu, takže asi jo. My vyjedem ze zastávky Hotel Bělský les a vystoupíme na zastávce Bělský les. No to jsou věci :roll: .

CHRASTILKO- tak to tam zabal a přijeď už teď, ne? :wink:

Jsem zvědavá kolik se nás nakonec sejde :) .

Hezký zamračený víkend přeji!
Lucie + Slimáček (34+1)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
14.8.04 18:52

LUCO71:Věř,že kdyby to šlo,byla bych tam cobydup!Ale už prý nemůžu nikam cestovat,pan doktor zakázal :( mám rizikové těhotenství :roll: .Ale to ty taky,že?Jak se už teď cítíš :?: Jsme ůplně stejně těhotné. :)

JAZZI: Tak já rozhodně rokerka nikdy nebyla,ja spíš prošmejdila kdejakou diskošku :wink: ,ale ty podniky znám.Alespoň od slyšení!

Všechny se mějte krásně :D ,zatím páček

Chrastilka 34tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
14.8.04 19:08

CHRASTILKO- teď už je to ok :D . Navíc mám pocit, že mám čím dál tím víc energie. Dnes ráno jsem byla v obchodě a prodavačka jen kroutila hlavou a říkala, že čím větší břicho mám, tím víc mě vidí někde lítat :) a má celkem pravdu.
Jo, přes den je to tak, ale v noci mě všechno bolí a připadám si jako stařenka :(, na záchod se belhám v předklonu a držím se za kříže, kulhám a našlapuju jak Malá mořská víla :) .
Proč máš rizikové? Můžu se zeptat?
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí