Ostravačky, ozvěte se!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
850
19.8.04 16:29

Ahoj Radko,

toto letí, co?!? No a zase za měsíc to čeká mě :D ! Však zítra povyprávíš!

Ahoj zítra!

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
19.8.04 17:07

ahojky Luci!

Jo to je fakt, jeste ted vzpominam na ty dve carky a jak jsem si rikala, kde do cervence a ted uz tady mame mesicniho prcka. Jasne zitra pokecame. Cetla jsem si tve komentare ve vasem denicku, tak jsem se opravdu pobavila :)) Fakt musis byt smisek :lol: tak zitra se tesim!!!

Pa Radka + Romanek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
19.8.04 18:19

Rande

Ahoj holky!
Tak já zítra dorazím k tomu Úřadu, protože nevím přesně, kde to je. Jen mám problém. Kolik nás pojede od úřadu tím busem s kočárem? Já se ptám proto, že nevím, jestli se tam s kočárama všechny vlezem… chi chi…
Moc se na zítřek těším!!!!!!!! Napište ještě jednou, kdo všechno tam přijde… Mějte se moooc krásně!
 Rachel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
19.8.04 19:18

Ahojky!!!

Uz se tesim na zitrek!!!!

Pa,
Shirin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
20.8.04 18:19

Ahojte holky, doufám, že napíšete jak se Vám srazík vyvedl.
Budulínek a Kubíček (37tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
21.8.04 00:34

Ahoj Budulínku a Kubíčku,

srazík se hezky vyvedl, sešly jsme se v celkem hojném počtu, dorazily 3 maminy (Dáša se 8.t Sárinkou, Rachel s 10.m dvojčátky Ninuškou a Honzíkem, Slysil s 4.t Románkem) a 4 těhule ( Mia, Knik, Shirin, nechala Sammyho doma s babičkou a já).
Celkem nám vyšlo počasí, i když se trošičku rozpršelo. Aspoň ale trochu polevily ty hice :roll: .
S holkama jsme podrbaly, porovnaly si fotečky s UZV, obdivovaly jsme všechny přítomné rozkošné miminka a
bylo by fajn.
Jo, udělaly v Dakotě OBROVITÁNSKÝ kšeft :lol: :lol: (asi 5 minerálek, nějaký juice, 2malé a 1velké pivko, hi hi).
Líbilo by se mi, kdybychom se takhle setkávaly častěji.

A tobě se daří dobře?

Lucie + Slimáček (35+0)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
21.8.04 09:15

Ahojky Lucy,
vzpomínala jsem na Vás a tiše záviděla. Tak moc jsem tam chtěla být s Vámi. Bohužel život to zařídil jinak. Už je trochu líp, ale znáš to. Když umře někdo blízký.....

S Kubíčkem se máme jinak celkem dobře. Pomalu, ale jistě se připravujeme na porod. Hrdlo už máme zkrácené ze 3cm na 1,5cm. Prý tak můžu chodit ještě měsíc, ale porodit i zítra. Podle mé holčičandy to vypadá, že porodíme dříve. Byla u nás porodní asistentka - na všem jsme se domluvili, sepsali porodní plán, zkontrolovala masáž hráze, prsa, naučila se s našim foťákem a ukázala mi cviky, které mám trénovat 3×denně (hlavně široký kačenní dřep), pokusíme se tím usnadnit porod.

Chtělo by to vydržel ještě příští týden, ať drobečkovi poskytnu ještě nějaký čas přibrat. Noo, uvidíme, on si sám řekne až bude chtít ven.

Zatím páá Budulínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
21.8.04 10:18

Ahoj,
na srazu bylo fajne, jenom pak v aute me cekal sok v podobe pozvanky na fakultku na Oddeleni lekarske genetiky kvuli testum na AFP a hCG :( Lidi ja mam takovy strach, ze s Mrnouskem neco bude :( Uz aby bylo pondeli, mam tam jit na 9:30, tak nam drzte palce. Taky nevim, co presne po me chcou, kdyz pisou, ze mam donest posledni vysledky UTZ. Ja mam jenom fotku a kdybych si o ni nerekla, tak bych ani tu nemela. Pokud by to mela byt nejaka zprava, tak by to byl asi problem, protoze tam jdu rano a u doktora mivaji az od 3 hodin odpoledne. No je tam cislo, tak tam v pondeli zavolam a poptam se co s tim. Ach jo, je to sila, cekala jsem, ze za mesic prijdu ke Kolibovi a ten mi rekne, ze testy dopadly dobre, a houby… Porad si rikam, ze je Mrnous v poradku, ze jsem jedna z tech 89%, ktere maji falesne pozitivni vysledky, ale nejak mi to nepomaha. No Mrnousek bude mit perny vikend.
Mejte se hezky a v pondeli mi drzte palce.
Ahoj Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
21.8.04 10:55

Ahoj Evi, hlavně klídek. Taky jsme měli špatné testy. Probrečela jsem celý týden, klepala jsem se při odběru plodové vody, a co teprve to čekání. A vídíš to, čekáme zdravého chlapečka. I v porodnici mi potvrdili, že maminky stresují často úplně zbytečně. Prostě se nějaké hodnoty nevejdou do předepsaných tabulek, k tomu se bere věk a váha mamky a kdoví co ještě. My jsme měli pravděpodobnost Dawnova syndromu 1:55 - prý dosti příšerné číslo, no a vidíš všechno dopadlo dobře.
Víš jaká je nejkrásnější věta pod sluncem: Je vyloučen Dawnův syndrom a rozštěpy páteře a břicha.
Drž se a přeji Ti, ať takovou větičku slyšíš co nejdříve.
Páá Budulínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
21.8.04 10:57

A k tomu poslednímu utz. V průkazce jsem měla napsáno, že se jedná o jeden plod, velikost hlavičky, pohyby a že placenta není porodní pekážkou. To jim stačilo.
Budulínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.8.04 11:45

Evo,AFP testy vychází špatně dost často a většinou se dalším vyšetřením zjistí že je vše v pořádku.Mně na genetiku zvali taky,proberou s tebou rodinnou anamnézu a nabídnou další vyšetření,nejspíš amniocentézu.Z té pozvánky jsem taky málem zešílela,předchozí těhotenství mi skončilo tragicky,takže jakýkoliv náznak že by něco nebylo v pořádku mě deptal.Výsledky UTZ by měly stačit ty co máš v těhu průkazce.Případné amniocentézy se neboj,za ten klid to stojí.

• Citovat
  • Upravit
850
21.8.04 13:33

Ahoj holky,

Evi nejanči a buď v klidu, zatím vůbec nevíš, co po tobě chtějí! V pondělí ráno tam cinkni a poptej se. Já vím, mě se to radí, když s tím nemám žádném zkušenosti. Přesto však úplně chápu tvé obavy z nejistoty.
Ale jak píše Dáša, AFP testy jsou pouze orientační, určitě bude vše v pořádku.
Neboj, držím ti pěsti a dej vědět, co ti řekli!
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
21.8.04 15:23

Ahoj holky!!!!

Hlavne chci uklidnit EVu a mrnouska. Me vysly testy taky spatne, jako u Budulinka zvysene riziko DS(1:190), pak mi doporucili amnioc.Jelikoz bych to nervove nezvladla to cekani, tak jsem tam sla. A po 16 dnech jsem zjsitila, ze je to holcicka a ze bude zdrava.
Nejhorsi jsou ty prvni dny, mozna tyden, ja jsem si potom zjistila spoustu informaci a ty predbezne testy me desi. Oni totiz vynervujou 49 tehotnych, aby nasli 1 postiz.dite. Opravdu, je mooooc falesne pozit.testu.
Drzim pesticky, at se dozvis brzy jen dobre zpravicky!!!!

A pokud pujde o podezreni na roztepy, tak to by ses pravdepodobne obesla bez amniocentezy, protoze v tomto pripade je geneticky ULZ dostacujici.

Hodne stesti a dej vedet!!!!

Jinak srazik byl moc fajn, taky bych to zopakovala.

Shirin, sammy a sara(24tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
21.8.04 22:14

Ahojky holciny!

Srazik byl fakt super! Urcite musime brzy zopaknout. Priste nas bude mozna jeste vic a uz bude treba i vic miminek, ze Luci a dalsi :wink:

Jinak ty briska vam holky fakt slusely, to jen ja jsem musela vypadat jako masina :lol:

Rachel posly mi prosim fotecky ze sraziku, jsem moooc zvedava.

No a ja jdu spat, jsem unavena, ze uz ledva mzouram,ale driv jsem cas nemela. Syn me rad zamestnava :)

Dobrou noc

Radka + Romanek (34 dni)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
22.8.04 12:15

Ahojky Evo!

Pridavam se k holkam, urcite bude vse o.k., tak hlavne se nestresuj, to miminku skodi. Drzime pesticky a dej vedet co a jak.

Radka + Romanek (35 dni)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky