Ostravačky, ozvěte se!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
15.8.04 21:13

Ahoj holky, jsem z Hrabůvky a mám 18-ti měsíční holčičku a té mateřské se fakt nudím. Můžu se taky přidat? Gabka

• Citovat
  • Upravit
850
15.8.04 21:19

Ciao Gabko, no to jsou otázky :) . Tobě snad popisovat nemusím, kde je „Déčko“, jak my Dakotě důvěrně říkáme, co? :wink:

No to jsem zvědavá, kolik se nás nakonec sejde :D .
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
15.8.04 22:11

Ahoj holky,tak se opět hlásím :lol: ,
teda vás tam bude požehnaně!Hm… :( Aby jste se tam vůbec vešly 8O ,chi chi.
Joo,LUCO71 a BUDULINKU:tak jsem se měřila a mám přes břuško 101cm :roll:

LUCO:pro tebe mám bojový úkol :oops: Chceš??Najdi metr a změř si bříško,ju?Zajímalo by mě kolik budeš mít,když ti tam Vilda :D tak ukázkově prospívá..Jinak se chci ještě zeptat kdy máš přesně termín porodu a kde budeš rodit?Já mám termín 26.9.podle UTZ,29.9. podle PM a 18.9.podle pohybů :? Tak pak se v tom vyznej…

Zdravím i vás GABULE a KNIK: jen vám chci napsat,že vám holky nezávidím ten dlouhý čas,který vás ještě čeká,než pochováte miminečka :( .Já tady pořád kňučím,že mám před sebou ještě jeden měsíc,ale proti vám je to už fakt za pár!

Mějte se krásně a vydržte :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
15.8.04 22:54

Ahoj Chrastilko,
tak jsem vyplnila rozkaz, mám cca 107cm v pase. To vypadá spíš na dvojčata, hi hi :lol: . Ale je to měřeno takovým tím papírovým metrem Z Europa mobel, tak nevím, jak to bude s tou přesností.

Já mám termín 26.9. přesně jako ty. Můj dr rezolutně odmítá jakákoliv jiná data. Když jsem se ho ptala, proč ostatní těhule řeší termíny dle UTZ a pohybů, řekl, že jejich dr asi neumí svou práci :evil: . Faktem je, že se mě na datum prvních pohybů vůbec ani nezeptal.
Ale na fotečce z UTZ z 29.7. je TP 8.9. Já jsem ale přesvědčená, že se narodí od toho 24-26.9., že je jen o trochu větší :) .
V kterém jsi dnes přesně? Já podle průkazky 34+2.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
15.8.04 23:25

Tak to máš ještě o 6 cenťáků víc než já 8O .Hmm..No tak se nechám překvapit teda co za pidižvíka ze mě vyleze :roll: ! Teď docela často mi to připadá,když se hýbe,jako kdyby tam měl zatraceně málo místa a bolí mě to :( .Stává se ti to taky??
Jinak jsem podle průkazky k dnešnímu dni 33+6tt.
Já jsem přesvědčená,že porodím nejpozději v první půlce září.A nevím proč si to myslím… :?: Možná proto,že už to chci mít tak strašně za sebou a vidět miminko! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
15.8.04 23:40

Chrastilko, ale je taky možné, že jsem si nechtěně i něco ubrala. Měřila jsem to jen tak „bajvočko“, ten metr má JEN 100cm, takže je to +- :wink: .
Mě to jeho slimačení a hemžení vůbec nebolí a nikdy nebolelo. Ani jednou mě nekopl tak, abych třeba vykřikla. Moje teta, když jí bratranec nakopl, chodívala k zemi. To já neznám. Možná je to mou velkou tukovou clonou :lol: .
Dnes, když jsem tak pozorovala ty patvary, které mi vyráběl z břicha, říkala jsem si, že to musí být strašná klaustrofobie a depka v těch těsných prostorách. Ještě dobře, že si to neuvědomuje :) .
No já bych taky chtěla porodit začátkem září, obzvlášť proto, že mi dr řekl, že malý vypadá o víc než 14dní starší. Tak pořád ještě doufám, že tak jen nevypadá, a že JE o 14dní starší.
Pokud by však starší nebyl, tak ať je, tam kde je, tam je to pro něj ještě pořád nejlepší :) .
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
16.8.04 07:43

Ahojky holciny!

Tak tu sleduji ty vase miry a neda mi to se taky pochlubit, sice uz takove miry nevlastnim :lol: ale byla jsem jejich majitelkou. Ja mela pres pupek 126 cm, kazdy rikal, ze tam jsou urcite dve. I moje Dr. rikala, ze mam bricho vetsi nez odpovidalo memu stupni gravidity. Nicmene na UZV ve 30 tydnu mel pry tak kilo a pul, ve 36 odhad vahy byl 2900g, 6 dni pred porodem mi rekli, ze maly ma tak 3 a pul kila, a v den porodu mi Dr. rekl, ze nebude mit ani 3500g, no a pak po 22 hodinach kdy uz jsem mohla konecne tlacit maly nesestupoval, a proc? Nooo, protoze mel 4300 g a ja nemela na to dost sirokou panev. Takze seknout se o 800g to uz je docela dost.

Luci: tak kolik nas uz je? Ty to tak sledujes, ja nemam v tom moc velky prehled, vzhledem k tomu, ze to vzdycky rychle proletim a snazim se i odepsat nez kriklounek zacne na sebe upozornovat :lol:

Preji krasny slunecny den!

Radka+Romanek 28 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
16.8.04 08:16

Gabka: U socialky to jeste nejsou Marianky, ne? Ty zacinaji az za Vystavni. Jinak bydlim na Havirske, ta je rovnodezna s Vystavni jenom bliz k UANu, a ve druhem vchode od Zelene. :) Jinak nasi bydli na Petra Kricky hned naproti UANu, takze tam ted celkem casto pobiham.
Ultrazvuk mi dela muj doktor, chodim ke Kolibovi do Vresiny. Zatim mam jenom fotky, ted ve ctvrtek rikal, ze by to bylo lip videt na videu, ale nemeli jsme kazetu. Snad priste :)
A u porodnice se porad rozmyslim mezi Fifejdama a fakultkou, ale spis asi na ty Fifejdy. No uvidime, vsak je jeste spousta casu…
Lucka: Nevedela jsem presne, kde to je, tak jsem se hlavne rozhlizela po nazvech, ale nejaci lidi tam venku sedeli.
Mejte se vsichni krasne. Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
16.8.04 09:14

Ahojky holky,
tak jsem si přečetla, že byte braly rozkuklit se dříve. Jako byste mi mluvily z duše. Termín mám 13.9. podle UTZ i poslední menstruace a 4.9. podle prvních pohybů. Ale prý mám brát ten 13.9., ale rodila bych klidně zítra. Včera jsem se domlouvala s mimískem, že vydrží v bříšku do konce OH :D , slíbila jsem mu za to velikánskou baštu - jenom ještě musím vymyslet co to bude. :wink: Jóó a ještě má náš Kubíček slíbený počítač, pokud bude hodné, sladké, usměvavé, prostě zlaté miminko. Posuzovat bude odborná porota složená z maminky a tatínka.

Budulínek s ¨Kubíčkem (37tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.8.04 11:09

Ahoj Těhulky,
není tady některá z Vás z Poruby,hledám někoho kdo by chodil cvičit,a nebo má nějaké zkušenosti se cvičením v Ostravě. Díkes.Valii +15tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.8.04 11:26

Ahoj holky Ostravačky,
já jsem taky z Ostravy, ale zatím bohužel jen snažilka. Ale AKTIVNÍ:-) Takže doufám, že se k vám budu moct brzy připojit. Bydlím v Zábřehu.
Adelinka

• Citovat
  • Upravit
850
16.8.04 13:20

Ahoj holky,

Adelinko, hodně úspěchů ve snažení! Ty se máš, že jsi aktivní. Já jsem hóóódně pasivní :wink: . Přidat se můžeš i tak :) .

Valii, je mi líto, ale z Poruby seš jen ty samotinká :(

Budulínku, nějak moc toho vašeho Kubíčka rozmazlujete, nezdá se ti? :lol: Ten se má!!! :wink:

Slysil, bojím se, že na tom budu dost podobně :( . Teda až na tu pánev :lol: :lol: .
Abych se přiznala, netuším, kolik se nás sejde. Asi se necháme překvapit :) . Jen bych chtěla vědět, kdo přijede k tomu Úřadu městského obvodu- Jih, ať vím na koho tam čekat, koho vyzvednout. Viděla bych to tam tak na 14,30.
Holky, možná bude lepší se domluvit přes sms. Kdo bude chtít mé číslo, dejte mi vědět!

Napište, kdo se vážně zúčastní!
Pa. Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
16.8.04 13:50

Ahojky!

No ja kazdopadne dorazim k Dakote, to bych mela trochu z ruky, ale cislo mi klidne posli soukromou zpravou.

A ostatni holciny piste kdo si da sraz u Uradu ve 14:30

Adelinko, klidne prijd taky :)

Radka+Romanek 29 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
16.8.04 15:17

Prave od nas odesel opravar co nam prisel zpravit pracku a bohuzel mame ridici jednotku v pr…, takze v patek prijde znovu, bohuzel nevi kdy presne. Takze kdyby nahodou chtel prijit tak jako dneska, tak na srazik dorazim o neco pozdeji, ale urcite dorazim. A urcite vas dlouho hledat nebudu, vsechny vyspulite briska a ja vas hned zaregistruju od brany :lol:

Radka+Romanek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.8.04 21:28

Pokud nepojedem někam na výlet,moc ráda bych na sraz přišla,kde je Dakota vím.Doufám že moje princezna bude mít dobrou náladu a nechá mě s vámi posedět.Zastává totiž názor,že kočárek je od toho,aby se s ním jezdilo. čau Dáša + Sára 7 týdnů

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky