Ostravačky, ozvěte se!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
850
25.8.04 12:24

Dášo,
dík za tip. Jedem tam hned :wink: .

Rachel,
dívala jsem se na net, která je ta Karpatská, dojedu tam tram.č.3 a slezu z toho mostu. Tuším, že nahoře se ta zastávka jmenuje Dolní. Takže tam na té Karpatské budu kolem 15,50.
Souhlasíš?
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
25.8.04 13:05

Ahojky holky,

mam dojem ze tam jede bus c.41 ja zitra nedorazim, bohuzel nemuzu, zitra prijde navsteva, tak snad jindy.

Rachel, dekuju za fotecky :lol:

Radka + Romanek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
25.8.04 13:15

Ahoj holky,
tak uz to mame za sebou. Mrnouskovi ubrali z bazenku 25 ml vody,, ale zatim si nijak nestezoval :) Trosku to bolelo, ale ted uz od rana lezim, tak uz je to lepsi. Doufam, ze ted uz bude vsechno v pohode a jsem rada, ze uz to mam za sebou.
S tou moji nemocenskou to byla taky sranda… Vcera jsem po praci jela ke Kolibovi jak mi rekli v pondeli na te genetice, ale on mi ji nenapsal, ze mi ji daji az dneska v nemocnici a jeste se vyptaval, ktera doktorka me za nim poslala. A dneska v nemocnici mi samozrejme rekli, ze mi to musi dat muj gynekolog… Kdyz jsem jim pak rekla, ze Koliba rikal, at se s nim spoji, kdyby neco, tak to najednou slo, ale stejne je sila takhle furt litat od jednoho ke druhemu. Jejky ja jsem hrozna, ja si porad jenom stezuju :)
Na sraz bych se za vama rada podivala, ale ted se budu jeste 2 tydny flakat doma. Ale az bude nejaky dalsi potom, tak urcite prijdu :) Aspon mezitim obhlidnete, kde se nejlip sedi :wink:
Jo a jeste ,rachel, mohla bys mi pls poslat ty fotky z minuleho srazu? Moje adresa je knik@seznam.cz
Mejte se hezky a at se vam zitra sraz vydari
Eva a Mrnousek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
25.8.04 14:17

Evi,
to fajn, že to máš za sebou. Dobře to dopadne, uvidíš.

Plenky jsou doma. Koupili jsme 6 balení po 62ks, nějaké už doma máme, tak ať moc nekřečkujem :lol: .

Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
25.8.04 17:56

Cusky, ted to tu po sobe ctu a samozrejme bus c. 41 tam nejede, ale 48 :roll: tak si to tam zitra hezky uzijte!

Papa Radka+Romanek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
25.8.04 18:29

Raduš,
jo jo, právě tu 48 řešíme :lol: . Jak se daří Románkovi? Roste?

Táňo,
právě jsem se dívala, jede mi to od baráku v 15,34 a na Pískáčích je to 15,52. Kdyby se cokoliv změnilo, volám.

Zatím pa.
L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
25.8.04 18:58

Ahojky holky!!!

Kdyz to pujde, tak dorazime se Sammikem taky. TAkze ve 4hodiny v restauraci Grill??
Akorat tentokrat budu asi jen honit to svoje zlobidlo, hi!!Treba pomuze ten pisek.

Pa!!!!

Shirin, SAmmik a sarinka (25tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
25.8.04 20:37

Srazík

Ahoj holky,
zítra se budu moc těšit na srazík. Takže okolo 4. hodky u „Grilu“. Zastávka se jmenuje Pískové doly, od ní je to pár krůčků do hospůdky.

Shirin - už se těším na to Tvé „zlobidlo“, jak píšeš.

Pa

Rachel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1290
25.8.04 20:51

Ahoj holky,

tal jsem ráda, že se hospůdka „Gril ujala“. Rachel se tam moc líbilo, když jsem jí tam minule zavedla. Mají tam totiž pískoviště, takže se tam větší dítka vyblbnou.
Pokud by pršelo naproti přes cestu je další restaurace, kde je nekuřácký salonek…
Budu se na Vás všechny těšit.
S pozdravem Quatro+Emily
P.S. dám vědět nejméně jedné další mamině ať nás tam je víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
25.8.04 21:01

Nazdarek!

Holky jak to tu ctu, tak silne uvazuji o tom, ze navstevu zrusim a taky dorazim. Jen pokud bude hnusne tak urcite ne. A taky bych musela jet nizkopodlaznim busem, s kocarem se jeste do schodu nechci tahat, neni to nic lehkeho. Tak jeste pouvazuju, no a bud dorazim, nebo ne.

EVI: tak poradne odpocivej a drzim stale pesticky, at vysledky uz vis co nejdriv a budete chtit vedet co to bude? Nebo si to nechate zatajit?

LUCI: Romankem mame ted trapeni, hrozne ho boliva brisko, place treba i hodinu v kuse, masaz briska, gel na pupik, caj fenyklovy, tepla voda, vuuubec nic nepomaha nakonec vzdycky skoncime u rourky, uz jsem z toho docela nestastna a taky ma nejakou zlutozelenou stolicku.
Musim koncit, zase place.

Papa R+R

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.8.04 22:07

Radko a co vzít Románka „do klubíčka“ zkus to,Sára se takhle hezky vyprdí i když prdíky ji trápí jen občas.Mým starším synům pomáhalo ležení na bříšku a plácání po zadečku.

• Citovat
  • Upravit
850
25.8.04 22:27

Radko,
nechci dělat chytrou, zatím jsem v tomto oboru totální laik, jen jsem to četla v nějaké diskusi.
Prý vše, co obsahuje Fenykl, situaci jen zhoršuje, což je absurdní, že? Tak zkus třeba vynechat ten fenyklový čaj.
Teď jsem v nabídce nějaké drogerky (myslím DM) viděla třešňové pecky. Je to takový pytlík, který skvěle udržuje teplotu, kterou chcete. Takže nahřáté a přiložené na bříško má skvěle působit antikolikově.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1290
25.8.04 23:24

Ahoj Slysil,
teda prdíkové koliky Ti nezávidím. My si užili až hrůza a to prý na to holčičky trpí méně-blbost.
Stejně jak ty nám nepomáhalo nic, masáž bříška, čaj, kapky, nahřátá plínka, akorát, když už jsme třeba 2 hodiny v kuse řvali jak tur pomohlo dát ji na bříško..samo, že řvala stejně, chvilku to trvalo, ale s úspěchem si prdla.
Definitivní zlepšení nastalo po 3. měs. a koliky zmizely úplně během 4.měs. to jsem Tě moc nepotěšila, co?! Jakmile se mimča začnou víc hýbat koliky díky tomu vymizí.
Přejeme ať se těch větrů co nejdřív zbavíte.
Quatro+Emily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
26.8.04 11:31

Ahoj holciny!

Vsem vam dekuju za rady.
DASI : klubicko jsem zkusila, ale vzdycky zrudne a zacne jeste vic hystericky plakat :cry:

LUCI : ten fenyklovy caj pije teprve dva dny a brisko ho boliva uz mnohem delsi dobu :( a je to jediny cajik, ktery mu chutna.

ZURECKU : ja vim, taky predpokladam, ze ta kolika uplne vymizi az po tech trech mesicich, uz at to je. Je hrozne se divat jak trpi a neumet mu pomoct.

Holky na srazik nedorazim, nebudu riskovat, ze ho rozboli brisko. To bych se asi zblaznila, tak priste.

Pa R+R

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.8.04 15:22

Ahoj holky,
je mi 30, jsem z Hrabůvky a rodila jsem v červnu v Porubě. Ráda bych se k vám se svou berulinkou přidala. Není vás už moc? Moje dr. je Pannová a je skvělá, chodila za mnou každý den na návštěvu na pokoj na šestinedělí. Je skvělá i poo odborné stránce a moc milá. Všem vřele doporučuji.
Zdraví
 Denča

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky