Ostravačky, ozvěte se!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2178
24.8.04 19:55

to jsem byla ja neprihlasena slysil :lol: , ale to vam urcite doslo.

tak papa R+R

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
24.8.04 20:09

Holky,
já bych to klidně na další srazík viděla i tento týden. Nebo příští? Nebo jak chcete :wink: .

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
24.8.04 21:47

AHOOOJJJ

Ahoj těhulky a maminky Ostravačky!
Zaskočila jsem tu na chvíli a je tu řeč o srazíku tento týden.. Holky prosím prosím, pokud by vám to vyšlo, já můžu jen ve čtvrtek tento týden. A moc ráda bych přišla, chtěla bych hlavně udělat lepší fotečky. Ale záleží to na vás všech.
P.S. A nechcete se „srazit“ někde jinde? Nebo zůstanem věrné Dakotě? chichi.
Mějte se krásně.
Pa
Rachel a dvojzlobidla Ninuš a Honzuš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
24.8.04 22:00

Ahoj Rachel,

já ti ještě neposlala tu mou mail adresu! Tak je to luberg@seznam.cz. Budu ráda, když mi je taky pošleš!
Abych řekla pravdu, z té Dakoty taky nadšená nejsem, za 1, je to trochu z ruky a za 2, tam nemají dobré pivo, hi hi hi.
Ty máš nějaký návrh?

Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
24.8.04 22:08

Srazík

To jsem ještě já. Mám kamarádku, je taky z Ostravy a má nádhernou dcerku Emily. Zítra s ní budu mluvit a myslím si, že i ona by si ve čtvrtek udělala aspoň na chvíli čas a přišla mezi nás.
Tak pa
 Rachel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
24.8.04 22:12

Srazík

Ahoj Lucy, nebude Ti vadit, když ti foto pošlu zítra ráno? Už půjdu spát a mám hrozně pomalý internet. Bych to posílala snad 15 minut. Možná přeháním.
Tak Dakotu tentokrát nee. Ale Quatro, to je nick mé kámošky s roční Emily, mě zavedla do fajn hospůdky, je to kousek od IKEA. Jak se tam přesně dostat, vím jen z cesty pěšky z IKEA, ale zítra bych se s ní domluvila a napsaly bychom všem holkám, jak by tam dojely nebo došly. Co ty na to? Moc se mi tam líbilo. A děcka tam mají i píseček.. a pivo dobrý. Co ty na to?
 Rachel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
24.8.04 22:39

Rachel, jasné!
Dostavím se, kam napíšete :P . Pokud to bude v mých silách :roll: .

Dobrou noc a pozdravuj nádherky!

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.8.04 09:00

Sraz Ostravaček

Ahoj holky,
co takhle srazík zítra mezi 3 - 4 hodkou v hospůdce naproti restaurace Tukinský, jmenuje se to „Gril“. Je to otevřeno asi 8 týdnů. Zastávka se jmenuje „Pískové doly“. Kdo neví přesně, ať se ozve. Napište, kdo přijde.
Zatím se mějte krásně a držte pěstičky, ať je hezké počasí!
Pa
Rachel s dvojánky Ninuš a Honzuš a Qutro s Emily

• Citovat
  • Upravit
850
25.8.04 10:04

Ahoj,

je to někde u toho hřbitova?

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.8.04 10:06

¨To, co ty myslíš, se jmenuje Havránek, ten je u hřbitova. Ten Gril je o 2 zastávky níž směrem na Pískové Doly. Máme Tě nekde vyzvednout? Můžem si dát někde sraz.

• Citovat
  • Upravit
3420
25.8.04 11:03

Ostravačky

Ahojky holky,

tak to jste mě moc nepotěšily,že jste vybraly čtvrtek :roll:

Já můžu jen pondělky-zatím když ještě pracuji.
Tak doufám že se někdy s Váma na srazíku srazím i já 8)
Zatím papa a přeji skvělé výsledky tripple testů a amnia.

Chci se zeptat:vám kterým vyšly tripplíky špatně…měřil vám dr.ve 12tt NT-šíjové projasnění??Moc by mě zajímalo zda joči nee.

Pište pa Gabka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
25.8.04 11:17

Rachel,

2 zastávky čím? Autobusem nebo tram? Jakým číslem? Jak je to daleko pěšo od Ikey? Pro mě by to bylo asi nejlepší od tama.
Jo ale já mám zítra poradnu a pak MUSÍM už do toho Sektronu, ale tam pojedu autem, tak doufám, že vše stíhám na čas!
Kéž by mi řekli, že je to na spadnutí :-)))

L.

(Teď mi R říká, že jsem blázen a ať si vezmu PC i do porodnice. A že děcko bude brečet hlady a já si budu v klidu datlovat, hi hi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
25.8.04 11:24

Ahoj Gabule,

tak se příště srazíme v pondělí, no :wink: .

Já ti s projasněním šíje moc neporadím, vím jen, že se většinou dělá jen v těch větších a vybavenějších ústavech, já chodím na fakultku do rizik poradny k Bošotovi, tak předpokládám, že mi ho změřil, ale mi se s tím nesvěřil :x . Nic moc mi totiž nikdy neřekne. :( .
Ale testy mi dopadly naštěstí dobře.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.8.04 11:42

LUci,
přijed tram. č. 2 na zastávku Karpatská. Budem tě tam čekat a pak dojdem pěšky. DOmluv to když tak ještě s dalšíma holkama.
Takže přijdeš? Napiš v kolik na zastávce budeš.
 R+Q

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
25.8.04 12:08

To je dobré místo na sraz,mám to skoro před domem.

V Makru mají akci na Huggies soft dry,všechny velikosti za 199kč,to je parádní cena a ještě mají,dnes ráno jsem tam byla a koupila 9 balíků.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky