Ostravačky, ozvěte se!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
215
12.8.04 23:11

Ahoj holky!!!

No to je fajn, ze se tady seslo tolik ostravacek. Moc rada bych se k vam pridala, tak se pokusim, az bude urceno misto a hodina.
Ja jsem z Hrabove, takze ta Hrabuvka je pro me super.A Syslil(promin, jestli jsem zvrzla prezdivku), tebe chapu, taky jsem po cisari, tak vim, o cem mluvis(pises).
Ja jsem spis jedna z mladsich(23), ale to je preci jedno, vidte??!!
Mam doma jednoho chlapecka(2r.4m) a ted cekam holcicku(23tt).
Jo a Martulo, my se zname z denicku, ze jo??

holky pa,
Shirin, sammy a Sara(23tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
13.8.04 08:12

Pardon, že vám sem zase lezu, ale…

SLYSIL, LUCA 71 - holky, tady další odchovankyně Vítkovické SZŠ:-) Kdepak jste dělaly, kdy jste maturovaly? Já jsem začínala ještě v Zábřehu a pak jsme přestěhovali špitál do Poruby, devět let jsem byla na neurochirurgii JIP, teď jsem ve Zlíně na ARO:-) Ale už si skoro nepamatuju, kdo nás tehdy na zdravce učil..

Zdraví Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
13.8.04 09:12

Dobre ranicko :)

Takze Lindo: ja maturovala v roce 2002 :lol: pred materskou jsem delala na kardiochirurgii v Porube a uvazuju, ze se tam po pul roce vratim, ale jen na 4 sluzby mesicne, proste si jen financne prilepsit, snad to schvali, uvidime.

Luci : a co to teda nechat na patek? Snad nebude prset, to bychom moc na zahradce neposedely. Ja nevim kde, napadaji me zahradky napr. Bonver, Dakota-tam je prima hraci plocha pro deti, pro ty kdo dorazi i s detmi. Tak co treba ta Dakota?

Takze piste jestli souhlasite s patkem, s Dakotou a navrhnete hodinu, ja treba navrhuju tu 15 hodku, no a ted piste vy napady a pak to dame dohromady jak nam to bude nejvic vyhovovat.

Radus: pokud jsem to teda dobre pochopila tak v pondeli je cvico, ale neni tam Jana.

Radkai

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
13.8.04 09:15

Shirin, me je 21, takze benjaminek nebudes :lol: Holky to je super, nas teda bude :D

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.8.04 13:56

Ahojky,jsem taky z Ostravy,konkrétně z Pískových dolů,Jsem už starší kousek,je mi 35,mám dva větší kluky a 7týdenní holčičku,rodila jsem ve Vítkovicích a mohu doporučit.

• Citovat
  • Upravit
850
13.8.04 14:15

Ahoj Ostravo,

Jazzi, já maturovala v 1990, toto letí :roll: a kdy ty?

Slysil, mě Dakota vyhovuje. A co ostatním? Tak co, Valii, Zurečku, Marťulo, Slysil, Shirin, Budulínku, Dášo? (Šmankote, doufám, že jsem někoho nevynechala!! :oops: )
Příjdete příští pátek v 15 do Dakoty na zahrádku?
Dejte vědět.
Lucie + Slimáček (34+0)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
13.8.04 15:12

Ahojte holky,

v příští pátek ve tři v Dakotě mi plně vyhovuje. Takže bych dorazila, teda pokud se něco nevymamlasí. To víte už budu ve 37tt.

Slysill, jo, je to tak. V poindělí je cvičeníčko, ale JANA ja na dovče. Další je až první pondělí v září.

Opečovávejte se a mějte se.

Budulínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
13.8.04 15:38

Budulínku- Radko,
to já už taky budu ve 36.tt. Ještě je na to brzo :lol: , tak radši než v porodnici, dáme si toho spicha v Dakotě :wink: . Doufejme, že bude hezky!
Pa. Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
13.8.04 15:42

LUCA 71 - já jsem maturovala 1994, třídní byla Žváčková (učila tělocvik, taková malá baba:-) . Ty bys sis mohla spíš pamatovat, kdo tenkrát učil, to jsme se musely potkávat:-) Určitě si vzpomeneš na chemikářku, postrach celé zdravky, jak ona se to jmenovala?? Taková postarší, hoodně málo vlasů a taková..osobitá:-)) Jejda, to už je tak dááávno…No asi půjdu vykopat nějaké staré fotky a zavzpomínám.-) Btw. a kde jsi dělala ty?

SLYSIL - na kardiu myslím kdosi z naší bývalé třídy dělal, ale holky už jsou povdávané..ale budeme mít sraz po deseti letech, tak se poptám, třeba taky někoho znáš:-)

Zdravím Ostravu a přeju vydařený srazík:-)

Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
13.8.04 16:03

Lindo- Jazzi,
máš určitě ny mysli Medunovou, co? Ale o tom, že by byla postrach, nic nevím :lol: . My z ní měly strašnou prču. Jak nám říkala: vy moje kuny atd.. A tělocvikářku si pamatuju jen Chamráďovou, nastoupila, když my jsme končily, tykové jelito to bylo.
Dost se to tam teď vyměnilo, chodí tam kámoška na večerní, tak mám čerstvé info :) .
Jo, naše třídní byla Schillerová, ale drala se strašně nahoru přes politiku (bylo to ještě za totality), povedlo se jí to a dodnes tam dřepí, papaláška jedna. Nikdy jsem jí nepřišla na jméno :evil: .
Myslím, že jsme se v té škole akorát minuly. Anebo jsi byla v prváku.

Doufám, že nám ten srazík vyjde :wink: .
Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
13.8.04 16:15

LUCA 71 - jojo Medunová a ty její kádinečky a vitamínky a „i vy jedny nezbedy“..:-) Schillerovou si pamatuju, ta byla tehdy zástupkyně ředilete, jestli se nepletu..A ještě Hanková, latinářka s tím drdolem, co jsme nikdy nevysledovaly, jestli ho má svůj nebo falešnej:-)) A Jabůrková, Baar, Satinský..už je to dávno:-) NO jestli počítám dobře, tak dva roky jsme se tam někde potkávaly:-) Asi tam zajdu mrknout, až pojedu do Ovy, padla na mě nostalgie:-)

Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
13.8.04 16:33

Jazzi, ty jsi ještě pamatuješ Satinského? Hmmm, toho jsem milovala! Bohové na Olympu! Dělala jsem celou zdrávku skoro každé odpoledne brigádu na neurolce v Zábřehu a on tam chudák ležel po tom infarktu a tak jsem ho tak opečovávala… A ještě Hanová! Ta drsná Pražanda, co vypadala a mluvila jak chlap! Nejdřív jsme se jí hrozně bály a pak ji zbožňovaly! Dostala naše třídnictví, když nás Schillerka konečně nechala kvůli kariéry a k maturitě přišla jen na zahájení o berlích a pak zanedlouho zemřela :cry: . Pak ještě Tvrdý- češtinář, ten tam je pořád a Karas-latinář, che che che..to jeho ušmudlané jedno sako :lol: .
No já ale moc dobrých zkušeností a vzpomínek nemám. Byla jsem vždy rebel a průserář a nosila jsem džísku a trika s nápisy a polila si hlavu genciánou :oops: atd…a to se jim tam moc nelíbilo. A na hodiny Schillerové jsem si v sáčku nosila tatův svetr, co nosil na ryby :oops: . No musela jsem provokovat :)- puboška, no .
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
13.8.04 16:48

LUCA 71 - no jejda, Satinský učil druhou půlku naší třídy, já měla Hankovou, Satinský nás učil zpívat Gaudeamus..Karas byl taková myšička a Tvrdého jsem taky měla na češtinu, toho jsem měla moc ráda:-) A ještě vzpomínám na jednu, co učila somatologii, ta nosila celý rok zelené šaty a k tomu červené froté ponožky a nesnášela nalakované nehty, když někoho načapala, tak jim dala pilník a musely to u umyvadla oškrábat:-))
Z průserů si nic nedělej, já taky neměla dobré vztahy s Knoppovou-matikářka, ta naštěstí po nás vytekla s nervem a šla učit na zahradnickou školu:-))
Někde mám zakopanou starou ročenku, tak do toho mrknu, na koho si ještě vzpomenu:-)
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
13.8.04 16:48

Tak ty provokace me fakt pobavily Luci :lol: Tvrdy byl super, nas mel na dejepis a Medunovou sice nepamatuju za doby na zdravce, ale o na pak presla na zakladku na Volgogradskou a ja mela to stesti, ze nas ucila na anglinu.. Byla vazne exot :) kazdy z ni mel prcu. A Schillerova, tak ta je hrozne dulezita, tu jsem nesnasela.

Tak tedy predpokladany den srazu je pred Dakotou v 15:00, poznavaci znameni asi nebude treba, ze? :lol: Jen ja budu mit mista bricha kocar, vlastne bricho mam taky :lol:

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
13.8.04 16:57

Ahoj holky,
je mi 28 a jsem v 16. tydnu. Taky bydlim v Ostrave, blizko domu energetiky. Cekame nase prvni, takze bude prima s nekym pokecat. Rada bych se podivala na sraz, ale v Hrabuvce se vubec nevyznam a nevim kde je Dakota. Napsaly byste mi pls, jak se tam dostanu?
Eva a mrnous

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky