Ostravačky, ozvěte se!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2178
17.8.04 09:06

Ahoj Dasi,

tak srazik pred Dakotou je v 15:00 tak urcite prijd. Jo a s tim kocarkem, mi mluvis z duse :lol: taky synacek pozaduje kocar neustale v pohybu :)

Radka+Romanek 30 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
17.8.04 09:59

Ahoj holky,
v posledních dnech po mě můj synáček vyžaduje hlavně v polohu v leže :lol: (křížové bolesti!!!) :cry: :evil: .

Lucie + Slimáček (34+4)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
17.8.04 12:46

Holky, tak co???
Dejte vědět, jak v ten pátek? Kdo dorazí a kdo to vzdává?
Chtěla bych vědět, jestli mám čekat u toho Úřadu!
Těším se! :D
Lucie + Slimáček (34+4)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
17.8.04 20:05

V pátek mají padat kroupy, hi hi :lol: 8O . (ale na západě) No snad se to Ostravě vyhne!!
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
18.8.04 07:25

Luca: No co, v nejhorsim posedime vevnitrt :)
Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
18.8.04 08:19

Ahojte holky, strašně ráda bych přišla, ale…je to moc smutné, ale umírá mi dědeček. Sice mu je 93 a už delší dobu víme, že brzo umře, ale proč musí zrovna teď?? V pondělí nám lékaři řekli, že mu dávají 3dny. Zatím se drží.
Takže pokud to zvládne přijdu, jinak se omlouvám.
Ach jo, asi se nedočká ani prapravnoučka.

Budulínek a Kubíček (37tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
18.8.04 08:30

Holky děda právě umřel. Je mi líto…
Budulímek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
18.8.04 09:54

Radko,
to je moc smutné. Je mi to líto.
Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
18.8.04 11:04

Ostravačky

Ahojky Kniku,

Zelená ul.to ještě patří k Moravské Ostravě,ale v podstatě to jsou Mariánky :P
Dr.Koliba je prý dobrej…já chodila k Mladěnkovi do Třebovic ale teď chodím ke známému.
Na UTZ jdu zase zítra..na měření NT,
Holky když Vám brali krev na RH,HIV,toxoplazmotu-kolik vám brali zkumavek??
Mě 4 8O byla jsem docela vyšťavená!!

Pa pa Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
18.8.04 11:54

Ahoj holky,

Zelená, ani mi ji nepřipomínejte! Razítko sem, razítko tam, chybí vám podpis, papír sem papír tam (OSSZ :-)).

Koliba, no aby nebyl dobrej za ty prachy, hi hi :-). Říkaly mi holky, co k němu chodí, že za 2min natočení mimi na video 450,– a za natočení dalších 2min dalších 350,–! Já mám asi 10minut, natočených na Fakultce zadara.

Ale po porodu si budu muset nějakého dr najít. Teď chodím k Bošotovi do rizik.poradny, ale pak nevím. Před těhu jsem chodila na Hornickou polikliniku, ale tam už se mi nechce, tak asi půjdu k dr Pannové do FN. Nebo se poohlídnu po někom tady v Hrabůvce.

Gabko, kolik mi brali zkumavek si už fakt nepamatuji :-(.
A jak to vidíš v ten pátek???

Lucie (34+5)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
18.8.04 14:23

Gabule: Mi tu prvni krev brala sestra do velke strikacky, jenom nejak nezvladla to natahovani, tak mi pekne rupla zilu…

Lucka: Njn s penezma je to tam horsi, pri kazdem vysetreni 50,– za zrcadla, 150,– za fotku z ultrazvuku a ty fronty tam taky nic moc, ale je to dobry doktor a prijemny

Lidi ja tu dneska chcipnu, takovy desny vedro, tady se vubec neda dychat… Tak kdybychom nahodou v patek nedorazili, tak jsme upeceni v Hrabyni :)

Mejte se hezky, zdarne prezijte ty vedra a snad se uvidime v patek :wink:
Ahoj Eva a mrnousek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
18.8.04 15:02

Hojky, ahojky!

Prave jsem doma sama samotinka a tak toho hned vyuzivam a jukla jsem se konecne na emimco! Dneska je tam na chcipnuti. Rano jsem byla vyrizovat porodne, no reknu vam, ze na te socce jsou tak prijemni, jako by to meli davat ze sveho. A taky doma zustali sami ti dva moji chlapi, no musim rict, ze to zvladli na jednicku, jen trosku neporadek a nekolik telefonu, kde jsem a kdy uz prijdu :lol:

Radko (Budulinku): to je mi moc lito, preji uprimnou soustrast. Skoda, ze ti to nevyslo, tak snad priste.

Holky ozvete se, kdo bude cekat u Uradu.

Luci: no snad kroupy k nam nedorazi, s kocarem bych tezko sedela vevnitr :(

Tak a ja si jdu dat slofika, nez mi moji rodice prijedou vratit toho naseho kriklounka :)

papa Radka + Romanek (31 dni)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.8.04 22:04

Já byla vyřizovat porodné včera a taky přídavky.Dojalo mně že chtějí příjmy od přítele za rok 2002,2003 a první poletí 2004,ještě že nechtějí vědět jaké dostával kapesné když mu bylo 10.

• Citovat
  • Upravit
850
19.8.04 15:41

Ahoj Rachel a ostatní, které netrefíte do Dakoty,

zítra přijedu tram č.3 od Hlubiňáku asi ve 14,43 a dál nám jede autobus č.26 ve 14,55 a další č.59 ve 14,10 (cca).

Tak doufám, že se bezpečně poznáme a nebude třeba dalších poznávacích znamení.

P.S. Ten obrněný transportér jsem já 8) .

Pa pa zítra :lol: !

Lucie se Slimáčkem (34+6)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
19.8.04 16:09

A ja vas budu cekat presne v 15:00 pred Dakotou s kocarkem :-) doufam, ze ten opravar dorazi dopoledne. No vsak pritel bude urgovat, tak snad jo. Uz se mooooc tesim :-) Tak zitra packo!

Radka + Romanek - v tuhle dobu, presne pred mesicem me ten nas cvrcek pekne daval zabrat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí