Ostravačky, ozvěte se!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2178
26.8.04 15:35

Ahoj Denco,

ja jsem taky z Hrabuvky, jen se pridej. Taky jsem rodila ve FNsP, ale v cervenci a moje Dr. je taky Pannova a taky zamnou chodila na pokoj, i na poodni sal a to mela po sluzbe. Je naprosto skvela! Kde presne bydlis?

Radka + Romanek (39 dni)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.8.04 15:47

Ahoj Radko,
bydlím u gymplu. Je to sice ulice Jana Maluchy (tedy adresa Dubina), ale já se počítám k Hrabůvce :-). Jsou to ty dvory s posledním patrem červeným.
Nemohly jsme se potkat u Pannové v poradně, když měla jen pátky? Nejsi někde na fotce na webu? Nebo nemáš mail?
jak se daří Radečkovi? Moje Markétka je šikovná, ale náročná na papání a kojíme i 14× denně…
 Denča

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.8.04 15:50

Promiň, spletla jsem Románka s Radečkečm.
D.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.8.04 16:04

Radko, jestli jsi měla v těhotenství červené kalhoty a jsi tmavovláska - tak si tě pamatuju. Ležela jsem tam u dr. vždycky před tebou na monitoru. (Blondýna).
 Denča

• Citovat
  • Upravit
2178
26.8.04 16:41

:lol: jojo, to jsem byla ja :) no vim, ze tam nejaka blondynka byla, ale uz si te moc nevybavuju. Fotky mam v letnich miminkach, ale jen Romanka a na jedne jsem i ja, zrovna v tech cervenych teplakach :lol:
Muj mail je Slysl@seznam.cz tak kdyz tak napis a muzem si dat zcuka, ja uz nekojim. Takze papame tak +- 7 krat. Posli fotku na mail, jestli nejakou mas. Romulka je sikulka, ale trapi nas prdiky, jsem z toho smutna, uz at jsou ty zaklete 3 mesice pryc. A co Marketka? Roste, roste? Kolik ted presne ma tydnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
26.8.04 16:43

ted ficime na prochazku, takze se ozvu hned jak dorazime.

R+R

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.8.04 17:07

Markétka se narodila 22.6. plánovaným císařem. Měla 3,40 kg, v 8 týdnech 5,26 kg, protože je žravá. Takže teď 9 týdnů. Fotku ti pošlu na mail. Kde přesně bydlíš? Nemohla bych se na procházku někdy připojit? Přiznám se, že mě to samotnou nebaví. Ke komu chodíš k dětské dr.? Já zvolila Kotrčovou na Šídlovci. Dojdu tam pěšky a je to příjemná procházka. Mám to stejně daleko jako k Poliklinice.
Mimochodem musím se smát, protože jsem si v čekárně vždycky těhulky tipovala, jestli mají přístup k netu. Tipovala jsem si zrovna tebe právě kvůli těm „teplákům“ (taková moderní mamča :wink: ). Vždycky jsem si četla deníčky Letňátek, ale nechtělo se mi aktivně přispívat - navíc se mi zdálo, že je většina z Prahy, takže u mě sraz nepřipadá v úvahu. Škoda…
Zdraví
 Denča

• Citovat
  • Upravit
2178
26.8.04 17:34

Ja bydlim na Krakovske, hned pred tim hristem. Budu jen rada, kdyz se pripojis. K Dr. chodime na polikliniáku k Michalske. Nas prdola se narodil 19.8. a taky cisarem, ale neplanovanym. Ty teplaky jsem taky nosila i proto, ze jsem do niceho nevlezla :lol: ale jinak mam radsi sportovni styl, nez saty.
Tak tesim se na mailik. Ted fcim zase ven, jen jsem skakla domu ohrat papani pro prdolku, takze az dorazim opet se ozvu. ¨

R+R

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.8.04 17:50

Taky císařem? To je fakt náhod :D . (Možná jsi to psala i na Letňátkách, ale já je s datem porodu přestala číst - vlastně jsem se na eMimino podívala po těch 2 měsících až dnes - Markétka mi dávala zabrat). Co říkáš na tu JIPku tam - 8 lůžek jako někde na chodbě, že? Ale jinak porodnice fajn. Markétku mi z bříška vytahovala taky Pannová (naštěstí jsme se mohly domluvit předem). Jizva byla hned v poho, o to víc mě bolely ty pitomé strie, které mi naskákaly, ač jsem se od 3. měsíce patlala vším možným. No, manžel mě ujišťuje, že to neva.
Dej vědět, zda ti přišlo foto. Jiné nemám - fotil to brácha, my si digiťák kupujeme až příští týden, vzhledem k tomu, že jsem na mimčo vyplácala už 7 filmů a asi bych zruinovala rodinu :wink:
 Denča

• Citovat
  • Upravit
850
26.8.04 18:58

Ahoj holky,
právě jsem dorazila ze srazíku, bylo fajn, ale byly jsme kvůli číšníka z Grilu (asi měl své nepochopitelné důvody), v úplně jiné hospodě, ale v takovém pidi mini prostůrku a bylo to tam takové lehce hektické.

Sešli jsme se: Rachel+ Ninuška a Honzík, Zureček+ Emily, Shirin+ Sammy a Sára v bříšku, já a Slimák a 2 kámošky od Zurečka (nějak mi vypadly jména) +malý Mireček.

Příští srazík bude asi u Mikesky v Hrabůvce!!!!!! (Protože já už chci rodit a nechce se mi daleko od domu, hi hi)

Jo a domluvily jsme se, že už je to tady tady takové zmatené, takže někdo (asi Shirin) zakládá OSTRAVSKÝ DENÍČEK :-)). Tak snad už dneska večer :-)))

Lucie + Slimáček (35+6)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
26.8.04 19:07

Ahojky,

no jasne, ze si te pamatuju :lol: Marketka je moc hezoucka, takovy uzlicek, ten nas mel pri narozeni 4300g :roll: a 50 cm, takze drobecek to nebyl. Jakto, ze jsi mela planovaneho cisare? Mam dojem, ze naposledy, kdyz jsem te videla byla jsi tam s manzelem. Ja byla s Porubou moc spokojena. Pannova je andilek. U me mela bohuzel po sluzbe, takze se jen prisla za mnou podivat. Na Jip jsme byly jen dve, je to takova nudla a postel vedle postele. Tak kdy zajdem povozit ty nase andilky?
Az budu mit trochu vic casu pisnu ti mailik.
 R+R

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.8.04 19:36

Jo, přesně tak, s manželem a kámoškou, která je teď 34tt. a rodí na počátku října (bydlí v Zábřehu).
Císař plánovaný kvůli jiným než gyn. problémům (musela jsem mít potvrzení odborného dr.). Fakt jsem pořád překvapená z té náhody. Letím koupat svého křiklounka. Můžeme zajít někdy příští týden dopoledne. Navrhni termín.
Zdraví Denisa

• Citovat
  • Upravit
850
26.8.04 19:45

Jéé, holky já jsem, ale kačena. Dva dny se sem nepodívám a propásnu srazík. Fakt bych se nejraději nakopala do zadku.

U nás se zatím nic neděje, termín máme „až“ příští týden, takže ještě je brzo, hihi. Stejně mi Kubíček slíbil, že počká až zkončí olympiáda. Někdy mi připadá, že brzy porodím velmi alternativním způsobem - Kubíček se z bříška prokope.

Ještě včera jsem měla hnusnou lenoru, ale dneska jsem se vzbudila plná energie - umyla jsem okno v kuchyni, zašla nakoupit, upletla bačkůrky pro prďolku a vysterilizovala všechny ty drobnůstky. Zítra plánuju umýt okno v obyváku a dále uvidíme. Tak se říkám, jestli to není syndrom budování hnízda. To bych už měla porod blízko, že.

Těším se na Ostravský deníček. Pěkně se nám to rozjelo, ani mě nenapadlo, že tolik těhulek z Ostravy čte emimčo.

Teď už budu tuto diskuzi sledovat denně, abych zase nepropásla srazík. Pokud se už nebudeme kuklit určitě přijdu.

Páá Budulínek (Radka) a Kubíčkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
26.8.04 19:48

Ja jdu koupat taky toho sveho spiciho kolikou vycerpaneho broucka. Usnul mi bobek v klokance az je mi ho lito budit. Joo svet je maly :lol:
Tak predbezne bych brala stredu, nebo ctvrtek. Jeste se presne domluvime. Zitra ti pisnu mail, kdyz tak mi tam posli tel. cislo a ja pak poslu v mailu to moje.
Tak dobrou noc
 R+R

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
26.8.04 19:50

Tak co holciny, jaky byl srazous? Priste urcite dorazime taky :lol: a verim, ze nas bude jeste vic.

Radus: dej mi pak vedet, az se Kubicek vykukli :)

Brou
R+R

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí