Ostuda před návštěvou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5653
15.4.21 09:17
@JOHNDENVER píše:
Ty jsi dceruška k pohledani :poblion:
Chovej se jako dospělá, matce řekni, že se s ní vidět nechceš a tchanovi, ať k vám nepouští návštěvy (on vám dělá vrátného?)

Tak nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.4.21 09:20
@Anonymní píše:
Normálně zámek máme jenže se v sobotu budou dávat nový soupacky takže tam teď nejsou… co se týče tchána tak s mojí máti si dost rozumí takže i kdybych ho požádala bude dělat jakože nic… Já sem ji říkala ať to nechá na někdy jindy jenže oni nemají auto a zrovna ji ho bývalý manžel půjčil ona je strašně sebevedoma a furt si jede dokola svoje ať ji to řeknu slušně či hnusně tak ji to prostě nezajímá… Jak někdo psal je to dětinsky souhlasím ale já už fakt nevím jak jinak ji to vysvětlit :cert: sem právě myslela že když ji udělám ostudu tak si to sakra příště rozmysli :(

A proč vlastně nechceš, aby přišli na návštěvu? O víkendu má být docela hnusně, takže byste stejně nejspíš seděli doma, tak ať přijdou ne? :nevim: Nebo jim zkrátka řekni, že jedete na celý den na výlet a jeďte, nemusíš vymýšlet blbiny jen proto, že ona si vzala něco do hlavy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
15.4.21 09:31

Ten dotaz je myšlen vážně? To si nedokážeš promluvit s vlastní matkou? Přijde mi to jako dotaz od puberťačky a ne od někoho, kdo má už děti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
15.4.21 09:36

Naschval bych nedelala, ale tvarila bych tak, ze to aspon ten novy pan pochopi, ze s mamou asi na tom nejste nejlip :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
15.4.21 09:40

Promiň, ale nechápu tě, chováš se, jako malé dítě. S mámou vyloženě problémy nemáš, jak chápu, ale nesouhlasíš s výběrem jejího partnera. Jenže ona je dospělá a je s ním z nějakého důvodu, takže pokud není feťák, alkoholik a nebo několikrát trestaný, tak nechápu, proč ho nemůžeš respektovat. Taky přítele své matky nesnáším a věř mi, že k tomu mám pádné důvody, ale je to její život a než aby ji vnoučata X měsíců neviděla, tak raději přežiju jeho přítomnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.4.21 09:40
@Anonymní píše:
Dobrý den jistě mě tu ukamenujete ale přeci jenom se zeptám… má matka bez mého svolení se pozvala ke mě domů se svým novým přítelem… Já o styk sním nemám zájem v klidu jsem ji to řekla jenže ona si stejně jede svoji ( vymlouva se na to jak chce vidět ty svoje,,zlatíčka") přitom kolikrát dětem ani nepoprala k narozeninám či svátku tak se ptám… co jak ji nejlépe udělat před ním ostudu aby si priste takový nápad rozmyslela? Díky za rady a předem díky za to až budete nadávat aspoň se mi spraví nalada :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jsi cvok a dámy, co ti tu radí taky… :lol:
Co to máte za podivné rodinné vztahy? Všichni se chováte divně.

Není normální a) nestýkat se s matkou, protože zapomněla na narozeniny dětí, b) cpát se na návštěvu někam, kde tě nechtějí, c) pouštět k někomu do bytu návštěvu, o kterou nestojí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
15.4.21 09:49

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
15.4.21 09:58
@Bábrdl píše:
Jsi cvok a dámy, co ti tu radí taky… :lol:
Co to máte za podivné rodinné vztahy? Všichni se chováte divně.Není normální a) nestýkat se s matkou, protože zapomněla na narozeniny dětí, b) cpát se na návštěvu někam, kde tě nechtějí, c) pouštět k někomu do bytu návštěvu, o kterou nestojí. :mrgreen:

Radila jsem, a nevím, proč bys mě měla nazývat cvokem. Zakladatelka výslovně psala, že stojí o rady, ne o moralizování. Je to smutné, ale ne v každé rodině běhají duhoví jednorožci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.4.21 10:00
@ropucha 02 píše:
@Bábrdl píše:Radila jsem, a nevím, proč mně nazýváš cvokem. Zakladatelka výslovně psala, že chce radu, ne moralizování.
Je to smutné, ale ne v každé rodině běhají duhoví jednorožci.
Moje tchyně například dohnala vlastního syna k sebevraždě :think:

Nevíš? Tak si znova po sobě přečti tu „radu“. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
15.4.21 10:03

Já bych řekla, že jsme na odchodu a bylo by :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
15.4.21 10:05
@Bábrdl píše:
Nevíš? Tak si znova po sobě přečti tu „radu“. :lol:

Promiň, vždycky zapomenu, že někteří lidé nedokážou chápat ironii, oh, stydím se, stydím :oops:.
 Howgh!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.4.21 10:10

@ropucha 02 Buď v klidu, soudě dle srdíček to většina diskutujících pochopila. Aneb všichni jste blázni jenom já letadlo :mrgreen: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106325
@Anonymní píše:
Dobrý den jistě mě tu ukamenujete ale přeci jenom se zeptám… má matka bez mého svolení se pozvala ke mě domů se svým novým přítelem… Já o styk sním nemám zájem v klidu jsem ji to řekla jenže ona si stejně jede svoji ( vymlouva se na to jak chce vidět ty svoje,,zlatíčka") přitom kolikrát dětem ani nepoprala k narozeninám či svátku tak se ptám… co jak ji nejlépe udělat před ním ostudu aby si priste takový nápad rozmyslela? Díky za rady a předem díky za to až budete nadávat aspoň se mi spraví nalada :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jak se muže někdo pozvat, když ho doma nechceš? nedělala bych ostudu, ale řekla, ze není nebo nejsou vitani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212

Já bych je nepustila do mého bytu/domu pokud by přišla s nekým koho si doma nepřeji…Je blbé, že neposlouchá co jí říkaš a jede si své… Já bych asi příště neotevřela a hotovo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.21 10:11

Nechtěla jsem aby jste se tu hádaly :) s mámou nemám dobré vztahy jak tu někdo psal nejde ani tak o jejího přítele spíš o to že celou dobu nemá zájem o děti a když jsem ji oznámila že se budem brát a že bude pozvána jen ona max její deti(kdyby měli zájem) tak ji to prostě vadí a za každou cenu mi ho chce představit a myslí si že ho na svatbu nacpe :think: Ale to jsem tu nechtěla řešit jen ji prostě dát lekci aby si trošku uvědomila že vždycky všechno nebude po jejím a lepší způsob mě fakt nenapadl než jí udělat ostudu aby už dala pokoj :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová