Ostuda před návštěvou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
15.4.21 10:14
@Anonymní píše:
Nechtěla jsem aby jste se tu hádaly :) s mámou nemám dobré vztahy jak tu někdo psal nejde ani tak o jejího přítele spíš o to že celou dobu nemá zájem o děti a když jsem ji oznámila že se budem brát a že bude pozvána jen ona max její deti(kdyby měli zájem) tak ji to prostě vadí a za každou cenu mi ho chce představit a myslí si že ho na svatbu nacpe :think: Ale to jsem tu nechtěla řešit jen ji prostě dát lekci aby si trošku uvědomila že vždycky všechno nebude po jejím a lepší způsob mě fakt nenapadl než jí udělat ostudu aby už dala pokoj :roll:

Koukám, že aká matka taká Katka :roll: :roll:
To tě nenapadlo, že by třeba prostě chtěla ty vztahy zlepšit? Nedochází ti, jak krajně neslušné je pozvat na svatbu jen jednoho z páru a druhému výslovně zakázat přijít? Napadlo tě, jak se asi cítí máma? Jak někdo psal, pokud to není feťák nebo alkoholik, není důvod pro tolik avezre z tvojí strany a měla bys respektovat rozhodnutí mamky zvolit si ho za partnera. A těžko bude znát vnoučata, když jí zjevně pokaždé odpálkuješ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106377
15.4.21 10:15
@Aduš8 píše:
Promiň, ale nechápu tě, chováš se, jako malé dítě. S mámou vyloženě problémy nemáš, jak chápu, ale nesouhlasíš s výběrem jejího partnera. Jenže ona je dospělá a je s ním z nějakého důvodu, takže pokud není feťák, alkoholik a nebo několikrát trestaný, tak nechápu, proč ho nemůžeš respektovat. Taky přítele své matky nesnáším a věř mi, že k tomu mám pádné důvody, ale je to její život a než aby ji vnoučata X měsíců neviděla, tak raději přežiju jeho přítomnost.

nekdo nestoji o seznamování s novými partnery rodicu, na to ma pravo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.4.21 10:16

Mimochodem, „její děti“ jsou tví (nejspíš dospělí) sourozenci ne? Vy máte vážně úplně patologické vztahy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796

@unuděná
Děkuju. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106377
@unuděná píše:
To tě nenapadlo, že by třeba prostě chtěla ty vztahy zlepšit? Nedochází ti, jak krajně neslušné je pozvat na svatbu jen jednoho z páru a druhému výslovně zakázat přijít? Napadlo tě, jak se asi cítí máma? Jak někdo psal, pokud to není feťák nebo alkoholik, není důvod pro tolik avezre z tvojí strany a měla bys respektovat rozhodnutí mamky zvolit si ho za partnera. A těžko bude znát vnoučata, když jí zjevně pokaždé odpálkuješ :zed:

je to její svatba a pozvat si muže koho chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.21 10:17

A všem děkuji za komentáře ano je to dětinské ale celej život mi dělala ostudu tak si myslím že je konečně na čase ji ukázat její chování aby se chytla za nos a dala mi klid se ozve vždycky jen když něco potřebuje 🤷‍♀️ nechápu o co ji jde jednou sem ji řekla že na svatbě chci max ji ( A to má štěstí protože ona když se vdavala mě bylo asi 13 a taky mě nepozvala) tak to zase zkouší ochcat 8) ;)

• Citovat
  • Upravit
53190
15.4.21 10:18
@Venetia píše:
nekdo nestoji o seznamování s novými partnery rodicu, na to ma pravo

Vážně? Tak to asi žiju v nějakém jiném světě. Drtivá většina mých přátel z rozvedených rodin se snaží s novými partnery rodičů udržet alespoň slušné vztahy, ne-li dobré. Protože normálnímu člověku s hezkými rodinnými vztahy přijde spokojenost rodičů důležitější, než vlastní zhrzené ego :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.4.21 10:19
@Venetia píše:

Jedna věc je že je to její svatba a druhá je nějaké slušné vychování a základní respekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101727
15.4.21 10:19
@Anonymní píše:
Nechtěla jsem aby jste se tu hádaly :) s mámou nemám dobré vztahy jak tu někdo psal nejde ani tak o jejího přítele spíš o to že celou dobu nemá zájem o děti a když jsem ji oznámila že se budem brát a že bude pozvána jen ona max její deti(kdyby měli zájem) tak ji to prostě vadí a za každou cenu mi ho chce představit a myslí si že ho na svatbu nacpe :think: Ale to jsem tu nechtěla řešit jen ji prostě dát lekci aby si trošku uvědomila že vždycky všechno nebude po jejím a lepší způsob mě fakt nenapadl než jí udělat ostudu aby už dala pokoj :roll:

No, upřímně, zvát někoho na svatbu pouze solo, pokud víš, že má partnera, je neslušnost první kategorie, takže si nemáte co vyčítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.21 10:20
@unuděná píše:
To tě nenapadlo, že by třeba prostě chtěla ty vztahy zlepšit? Nedochází ti, jak krajně neslušné je pozvat na svatbu jen jednoho z páru a druhému výslovně zakázat přijít? Napadlo tě, jak se asi cítí máma? Jak někdo psal, pokud to není feťák nebo alkoholik, není důvod pro tolik avezre z tvojí strany a měla bys respektovat rozhodnutí mamky zvolit si ho za partnera. A těžko bude znát vnoučata, když jí zjevně pokaždé odpálkuješ :zed:

Ne to mne fakt nenapadlo protože ji jde o to aby nevypadala jak pi před ostatními hosty ne o zlepšení vztahu to by se zajímala dříve než se k ní dostala takhle informace nebo ne? :think:

• Citovat
  • Upravit
53190
@Anonymní píše:
A všem děkuji za komentáře ano je to dětinské alecelej život mi dělala ostudu tak si myslím že je konečně na čase ji ukázat její chování aby se chytla za nos a dala mi klid se ozve vždycky jen když něco potřebuje 🤷‍♀️ nechápu o co ji jde jednou sem ji řekla že na svatbě chci max ji ( A to má štěstí protože ona když se vdavala mě bylo asi 13 a taky mě nepozvala) tak to zase zkouší ochcat 8) ;)

Fajn. Tak se od ní odstřihni úplně. Proč jsi to neudělala už dávno? Jestli je to taková mege.ra, jak ji popisuješ, tak se nesnižuj na její úroveň ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101727
@Venetia píše:

Může, ale to že se tím projeví jako totální nevychovanec, na věci nic nemění. A já bych tedy takové „pozvání“ velmi razantně odmítla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24844
15.4.21 10:21

Vztahy s matkou můžou být velmi těžké a komplikované - asi to zde některé nechápou, prostě někdy je vše špatně spoustu let a zakladatelka má právo se s ní moc nestýkat a s jejím partnerem se stýkat nemusí vůbec.. Ano, nápad má dětinský, je to celkově smutná situace, ale nikdo nevíme, co mezi sebou měly a mají a já jsem (i po svých osobních zkušenostech) VELMI opatrná na jakékoli soudy - odsuzování toho, jak se kdo chová/nechová v rodině..
Babička možná chce vztahy napravit, ale na to musí být holt dvě strany a někdy je prostě už pozdě..
Ostudou bych to neřešila, spíš bych se postavila mezi dveře (když už je tchán pustí), slušně, ale velmi důrazně řekla co mám na srdci a zavřela je z druhé strany..
Dobře při tom člověku rozhodně není, ale za mne je to lepší a dospělejší řešení, než na ni vymýšlet „ostudu“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.4.21 10:22
@j.a.n.i1 píše:
Může, ale to že se tím projeví jako totální nevychovanec, na věci nic nemění. A já bych tedy takové „pozvání“ velmi razantně odmítla.

Přesně tak. Ale tady to fakt vypadá, že jablko nepadlo daleko od stolu. Tyhle rodinné „nevztahy“ nedokážu pochopit a už vůbec ne omlouvat. Pro mě uvažování jako z Výměny manželek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.21 10:22
@j.a.n.i1 píše:
No, upřímně, zvát někoho na svatbu pouze solo, pokud víš, že má partnera, je neslušnost první kategorie, takže si nemáte co vyčítat.

Asi nemáme jak tu někdo psala jaká matka taks matka :palec: Ale já narozdíl od ní mám slušnost pozvat ji a ne se na ni úplně vykašlat jako ona na mne ale to je jedno díky za rady všem kdo mi aspoň trošku pomohl čím udělat ostudu asi nechám děti dnes vyřadit at je tu aspoň trošku bordel :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová