Otáčení miminka na bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106
28.7.21 19:17

Syn se otočil sám v 5 měsíci. Neboj malá ma čas. Otočí se až bude chtít 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
28.7.21 19:20
@Anonymní píše:
Ahoj, mala ma 4 mesice, a porad se nepretaxi ani na bok… trosku me to trapi. Hlavicku drzi dobre, koniky pase rada, spojuje rucky, dava si je do pusy..uchopuje, smeje se, cuca si palec… ja vim, ze ma jeste cas…tak bych rada slysela uklidneni. Je mirne hypotonicka, a podle mamy jsem ja byla pry take linejsi…tak snad to bude dobry…

Tohle posuzuje pediatr. Pokud by se mu něco nezdálo, poslal by vás na rehabilitaci. Základ je, že pase dobře koníky. Naše malá nepásla, to bylo horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
28.7.21 19:42
@Anonymní píše:
Ahoj, mala ma 4 mesice, a porad se nepretaxi ani na bok… trosku me to trapi. Hlavicku drzi dobre, koniky pase rada, spojuje rucky, dava si je do pusy..uchopuje, smeje se, cuca si palec… ja vim, ze ma jeste cas…tak bych rada slysela uklidneni. Je mirne hypotonicka, a podle mamy jsem ja byla pry take linejsi…tak snad to bude dobry…

Myslím, že má čas do půl roka, kor, když je hypotonická. Prý pomáhá cvičit na balónu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.21 20:44

@Thomassss @Dobrej_tym dekuju vam! Ano, koniky pase…snad mate pravdu. Moc dwkuju…nejak ksem to potrebovala slyset :kytka: :*

Me taky trochu znervounuje ze na lrohlidce jsme byli jen na.tech souhrnnych, ted na 4 mesicni, a pediatr se na miminko podival asi tak na 10 vterin 8o a ja mam pokazdy pocit, ze je to malo… a proste udelal ten test se zvednutim za rucicky, jak ho doma nemame delat a hlavicku mela v zaklonu. Polozil ji na brisko a konicky pasla, nechal ji tam ale ssi vterinu. A rekl dobry, tak ale hodne polohujte, at posiluje. Napsal nam do prukazky fyziologicky kojenec, doporuceni polohovat.

Dekuju vsem. Ona takova hadrovejsi je, ale snad to dozene.

• Citovat
  • Upravit
1441
29.7.21 20:46
@Anonymní píše:

Má ještě čas. Dcera se otočila až v 6,5 měsících, ale kolem toho 4 měsíce už docela slušně pivotovala. 7,5 se začala plazit. V 9 začala lézt a sedět. Taky jsem se bála, že je dcera pomalejší. S tím otáčením si dala docela na čas, ale od té doby všechno rychle dohnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí