Otec dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
18.4.11 22:26

dekuju,jsem rada za kazdy nazor a pomoc i etatinek ma v podstate pravdu,sem blba :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.4.11 22:28

žirafíí já taky né,ale někdy lež bolí mín než pravda a komu zde bude nejvíce ublíženo když ze sebe ona serve ten strach a výčitky??Tomu partnerovi.Jí se možná uleví,ale jemu ublíží.někdy je milosrdná lež

Tak nebo tak by o partnera přišla,ale když bude mlčet až do porodu než bude mít jistotu po testech tak nemusí ublížit vubec nikomu a zbytečně by mohla připravit dítě o tátu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
18.4.11 22:29
evicka23 píše:
dekuju,jsem rada za kazdy nazor a pomoc i etatinek ma v podstate pravdu,sem blba :-(

Dítě si nech, příteli nic neříkéj, pokud ho nechceš ztratit, s milencem už nespi, nebo se s přítelem rozejdi a jdi za ním, to už je na tobě… Ale rozhodni se po porodu a po testech DNA co dál… Šance jsou otevřené a moudřejší budeš za 8(?) měsíců… :think: :roll:

• Citovat
  • Upravit
48576
18.4.11 22:29
evicka23 píše:
dekuju,jsem rada za kazdy nazor a pomoc i etatinek ma v podstate pravdu,sem blba :-(

to jo v tom pravdu má ,ale není ttřeba plakat nad rozlitym mlíkem,ale použít rozum a vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.4.11 22:32
Daniella82 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
evicka23 píše:
Dekuju za vasi podporu,je fakt realne ze se to s pritelem povedlo? kamarad 100% nebyl, muzu se taky spolehnout ze to neni jeho jak tvrdi ( mam na mysli to jak rikal ze nemel zadnej problem u bejvalky zeby zustala tehotna ,kedyz nemel orgazmus , kazda zenska je predse jina ), musim to poradne promyslet,
fakt vam moc dekuju
evi mě by nasralo že se mnou neměl orgasmus :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

neříkej že tebe né :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
18.4.11 22:36

Teda holka takovou situaci ti nezavidim.. Ja bych volila C..

Ale dite si prece chtela a ikdyz je treba pritelovo tak ti to nezaruci ze se za par let nerozejdete a ty snim nezustanes sama.. To dite za tvoji chybu nemuze a dalsi sanci byt mamou uz by si mit nemusela.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
18.4.11 22:47
evicka23 píše:

Hele, me je treba nevera taky proti srtsi, ale nebudu za to nikoho perovat, protoze jeden nikdy nevi, co mu zivot prinese.
Ja treba otehotnim velmi snadno, soulozime vetsinou bez kondomu a zadne neplanovane dite z toho nikdy nebylo. Kdyz ho tam necha, je z toho dite hned. Z te povestne kapky touhy otehotnet muzes, ale ta pravdepodobnost je dost nizka.
Predstava, ze je dite z uletu a pritel te opusti, je asi hrozna, ale ze pujdu na potrat, kdyz se navic o mimi snazim, by pro me bylo jeste horsi. Ten tvuj pan Ulet navic vypada, ze se s nim da dohodnout, tak to zkus vydrzet a udelejte po porodu testy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
18.4.11 22:51

Kamča - já vím pravda strašně bolí :cry:
Ale určitě to znáš , že pravda jednou vyjde najevo , stačí tak málo a vše je venku .
Záleží na zakladelce jak se cejtí, jaký má svědomí a jak dokáže nést zodpovědnost za svoje činy .
Každopádně bych nechtěla být v její kůži :-?

• Citovat
  • Upravit
48576
18.4.11 22:54
žirafííí píše:
Kamča - já vím pravda strašně bolí :cry:
Ale určitě to znáš , že pravda jednou vyjde najevo , stačí tak málo a vše je venku .
Záleží na zakladelce jak se cejtí, jaký má svědomí a jak dokáže nést zodpovědnost za svoje činy .
Každopádně bych nechtěla být v její kůži :-?
žirafí ale co když to je jejího chlapa?Pak on se s ní rozejde,dítě bude jeho a dítě přijde o tátu.Kdo to pak nejvíc odnese?Miminko :nevim:

Když nebude přítel otec muže to říci po porodu až si bude jistá.Je to sice taky bolestivé pro chlapa,ale pro mě je to nejmenší zlo které mohu předčasně udělat když se přiznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.4.11 22:55

ten pan ulet,chce abych si to nechala, mimino je pritele a preje mi jen to nej, at si to uzivam,kdyz nam to klaplo, je presvedcenej ze jeho to neni , a ty DNA testy neni pro nej problem,kdykoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.4.11 22:56
evicka23 píše:
ten pan ulet,chce abych si to nechala, mimino je pritele a preje mi jen to nej, at si to uzivam,kdyz nam to klaplo, je presvedcenej ze jeho to neni , a ty DNA testy neni pro nej problem,kdykoliv

vidíš já bych mu věřila.Přece jen ví líp co se dělo :wink: .Fakt na razantní kroky času dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
18.4.11 22:58

ja souhlasim s Kamcou..a pokud je ten pan Ulet takovej tak o to je to jednodussi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
18.4.11 23:16
evicka23 píše:

ahoj, pisla jsem ti SZ :kytka:

• Citovat
  • Upravit
498
19.4.11 00:28
:palec: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kamča.dalmatinka píše:
etatky si nevšímek :wink: on ještě neví jak funguje pindík :mrgreen: :mrgreen: (né že mi zas naložíš)
Když nestříkal,neměl orgasmus tak těžko se semeno mohlo dostat do pochvy.
Kapičky lásky u nás jsou normálně a přesto sem za 10 let s toho neotěhotněla ani jednou :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
19.4.11 07:20

já teda pro tentokrát musím souhlasit s etatinkem :lol:

když už zahýbám tak aspoň s ochranou…

věřím, že náhoda je blbec a dítě může být klidně milencovo..bůh ví jak to s tou ejakulací bylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí