Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@prokr píše:
Myslím, že bys měla brzdit s tím výslechem. Ty jsi nějaká vyšší morální autorita tady nebo co? Co je Ti do toho? Si dávej pozor, aby Ti jednou ten hřebínek šeredně nespadnul…
Holka má pravdu. Má úroveň a myslí nejenom *** jako zakladatelka.
Upraveno adminem - vulgarita
@cecetka já mám taky první utz malou tečku, ale je to až skoro 6 tt. ![]()
Tak ale i kdyby dítě bylo tvého přítele, ten druhý asi není úplný hlupák a ví, že s tebou spal
tak spíš bych řešila i to co budeš dělat až zjistí, že jsi těhotná a je nějaká možnost, že by mohl být otcem a třeba bude mít zájem zjistit jestli je nebo ne.To bude teprve mazec až se v tom začne šťourat ![]()
@Veronica26 píše:
no ja se ztoho zachvili taky zblázním presne jak píšete myslim na to porad… Ale muzu si za to sama
S jistotou Ti to nemůže říct nikdo - reálné jsou obě možnosti.
Pokud nenecháš udělat testy otcovství, potáhne se s Tebou ta nejistota celý zbytek života.
Některé svinstvo se holt občas vytrestá velmi efektivně, velmi rychle a samo.
@prokr píše:
Myslím, že bys měla brzdit s tím výslechem. Ty jsi nějaká vyšší morální autorita tady nebo co? Co je Ti do toho? Si dávej pozor, aby Ti jednou ten hřebínek šeredně nespadnul…
no, ze uz se tesim na dalsi ji zalozene diskuse
a jaky hrebinek? koukam, ze asi bude patrit mezi tu elitu holek, co si v mladi vrzla s kdekym, pritel nepritel
btw. to nebyl vyslech, to byly recnicke otazky (vis, co to znamena, ne?) a pokud se snazili s pritelem o mimiska, tak se snad predpoklada, ze na vse muze rici ano…
@Veronica26 píše:
Nedelam si srandu myslim to vazne.. v pondeli mi rekl ze tam neco jako náznak váčku je ale pro jistotu mi brali krev aby zjistili tu hodnotu v krvi a v patek sem sla znova na ultrazvuk a bylo videt toto
tak vidis, komu je podobne ![]()
A přemýšlela jsi, co bude když bude přítele anebo toho úletu? Jak to ovlivní tvůj život a život toho dítěte? Řešením by byla interupce, ale na to taky nemá každý žaludek. Hrála si ruskou ruletu, akorát na výsledek si budeš muset ještě chvíli počkat.
Jako už je pozdě…ale když už zahýbáš, tak proč ne s kondomem?
…tak jedině testy DNA…to se s jistotou jinak říct nedá…
Mně se líbí kolik je tu zase světic, které přesně vědí, co mají a nemají druzí dělat. Každopádně podle statistik je podvádění a vychovávání kukaček relativně běžné a upřímně, víte prd, co máte doma…
@fenny no tak to se tak nějak všeobecně ví, ne? že se zahýbat nemá, protože se ti tohle právě může stát…a co teď s tím…a fakt doma kukačky nemám, jsem se jaksi naklonovala, ty nezapřu ![]()
@fenny píše:
Mně se líbí kolik je tu zase světic, které přesně vědí, co mají a nemají druzí dělat. Každopádně podle statistik je podvádění a vychovávání kukaček relativně běžné a upřímně, víte prd, co máte doma…
Pro Tebe je normou kurvení a nevěra? Pak jsi na stejné úrovni jako podobná spodina.
@fenny píše:
@Burj Chalifa píše:
Pro Tebe je normou kurvení a nevěra? Pak jsi na stejné úrovni jako podobná spodina.
Ještě, že tě tu mám, abys mě mohla zaškatulkovat
Normou to pro mě není, ale ani se necítím privilegovaná k tomu, abych mohla soudit a hodnotit jiné.
@matkabagristy píše:ze by mi manzel nekoho podstrcil
No, co se divíš? To se děje dnes a denně… ![]()