Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,jsem tu po menší odluce.Dnes se mě stalo něco na jednu stranu hrozného a na druhou stranu krásného.Ale nejdřív-v říjnu jsem byla na svém 1 IVF-zavedeny dvě embrijka.Uchytlo se jedno,ale bohužel v 8tt konec-nebilo srdíčko.Takže 11.1.2012 jsem byla na revizi.Dnes jsem se cítila nějak špatně.Řekla jsem si,že bych už měla dostat první MS po revizi.Nedalo mě to a udělala si těhu test a na něm jsou dvě //.Co teď?A to jsme s manželem spali pouze 2× a to jednou s gumou a jednou přerušovaný sexík.Takže neproběhla ani jedna MS a já jsem opět těhotná?
To mě doktorka zabije.Mám takový strach,že nebude ještě vše OK na příchod nového miminka.Holky stalo se Vám to některé?
![]()
No to je brzo.Teď musíš doufat,že se to udrží,držím palce
já po revizi otěhotněla za půl roku.
Já vím, že asi ve skrytu duše jásáš, ale obávám se, že je dost možný, že to hcg je ještě z minulého těhu. HCG v 8tt může být dost vysoké a toto ještě může být zbytek. Hele moc bych ti přála, aby to bylo nové těhu a úspěšně jsi ho donosila.
Já si prožila to samé přesně 11.1. ale loňského roku. Držím pěsti.
martice píše:
Já vím, že asi ve skrytu duše jásáš, ale obávám se, že je dost možný, že to hcg je ještě z minulého těhu. HCG v 8tt může být dost vysoké a toto ještě může být zbytek. Hele moc bych ti přála, aby to bylo nové těhu a úspěšně jsi ho donosila.Já si prožila to samé přesně 11.1. ale loňského roku. Držím pěsti.
Přesně to mě napadlo
Samozřejmě přeju, aby to bylo nové těhotenství, ale moc bych se zatím neradovala
Zkus znovu test za 2-3 dny, jestli bude čárka sílit…
Pokud těhotná jsi, nenervovala bych se, že tě MUDr. zabije
Já otěhotněla po jedné MS po revizi a vše bylo OK.
Držím pěsti, ať to dobře dopadne
![]()
kdyby to bylo tehu tak bych se nestresovala tim ze to je moc brzy..v Cr doporucuji 3 mesice az pul roku..me muj doktor rekl pul roku, ale slysela jsem ze v cizine primo doporucuji zacit se opet snazit inhed v sestinedeli, ze neni treba cekat..telo je jak pohnojeny takze je mozny ze diky tomu vam to prave vyslo..a jak pisou holky muze to byt z minuleho tehu..tak zkus testik pozdeji a uvidis..drzim ti palce aby ti to vyslo !
OBZOR píše:a nemuize to byt treba zbytkove hcg?kontorlovali ti po revizi krev,jak klesa?
Ahoj holky,jsem tu po menší odluce.Dnes se mě stalo něco na jednu stranu hrozného a na druhou stranu krásného.Ale nejdřív-v říjnu jsem byla na svém 1 IVF-zavedeny dvě embrijka.Uchytlo se jedno,ale bohužel v 8tt konec-nebilo srdíčko.Takže 11.1.2012 jsem byla na revizi.Dnes jsem se cítila nějak špatně.Řekla jsem si,že bych už měla dostat první MS po revizi.Nedalo mě to a udělala si těhu test a na něm jsou dvě //.Co teď?A to jsme s manželem spali pouze 2× a to jednou s gumou a jednou přerušovaný sexík.Takže neproběhla ani jedna MS a já jsem opět těhotná?
To mě doktorka zabije.Mám takový strach,že nebude ještě vše OK na příchod nového miminka.Holky stalo se Vám to některé?![]()
No nevím, kámošce po revizi dělali test hcg když ji pouštěli z nemocnice 2 dny po revizi. Hcg byla čistá nula, revizi měla v 11. tt.
Takže já to vidím na těhotenství a gratuluju! Pokud funguješ správně, měla jsi 14 dnů po revizi ovulaci (já ten folikul na UTZ viděla, takže nekecám, měla jsem ovulaci 14 dní po revizi), tak proč nebýt těhotná. a dr. Tě nazabije. Pokud se to má chytit, chytí, pokud ne, tak ne.
paráda, si myslím
![]()
Ano kontrolovaly.Byla jsem na kontrole po 14 dnech tj.25.1. a měla jsem hodnotu HCG 7
Tak taky gratuluju
A závidím. Já měla revizi 27.1. a pořád řeším, jestli to už začít zkoušet nebo ne ![]()
Každý to má s hcg jinak-jednomu klesne hned,jednomu až za několik týdnů.Takže je to buď a nebo.Pokud je to opravdu těhotenství,tak bycvh se taky nebála,když se mimís uchytí,tak je vše o.k. a můžeme gratulovat.Ale udělala bych si ještě jeden test,protože to zbytkové hcg je opravdu velmi reálné ![]()
Držím palce ať je to to co ty si sama přeješ ![]()
OBZOR píše:
Ano kontrolovaly.Byla jsem na kontrole po 14 dnech tj.25.1. a měla jsem hodnotu HCG píše: Více
V tom případě bych ti mohla tichonce gratulovat
Navíc pokud jsi po ivf a teď by to bylo přirozeně,je to o to větší zázrak ![]()
Já se začala snažit po druhé ms a teď už jsem taky těhu,myslím,že pokud je tělo připravené,tak není co řešit.
Ale je pravda,že mi v šestinedělí používali kondom kvůli infekci,měla jsem strach ![]()
Však my jedenkrát také a podruhé přerušovaný sexík víckrát jsme spolu nespaly
OBZOR píše:
Ano kontrolovaly.Byla jsem na kontrole po 14 dnech tj.25.1. a měla jsem hodnotu HCG píše: Více
Tak to fakt vypadá nadějně
Držím pěsti ![]()
OBZOR píše:
Však my jedenkrát také a podruhé přerušovaný sexík víckrát jsme spolu nespaly
Hihi,no i přerušovaná soulož někdy selže ![]()
Byla bych přešťastná,kdyby to vyšlo.Vždyť se snažíme už tři roky ,pak jsme si řekli že jedině IVF,pak ta revize.A že by se to teď povedlo přirozeně.To by byl opravdu zázrak ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.