Otěhotnění ihned po revizi

465
9.2.12 10:39

otěhotnění ihned po revizi

Ahoj holky,jsem tu po menší odluce.Dnes se mě stalo něco na jednu stranu hrozného a na druhou stranu krásného.Ale nejdřív-v říjnu jsem byla na svém 1 IVF-zavedeny dvě embrijka.Uchytlo se jedno,ale bohužel v 8tt konec-nebilo srdíčko.Takže 11.1.2012 jsem byla na revizi.Dnes jsem se cítila nějak špatně.Řekla jsem si,že bych už měla dostat první MS po revizi.Nedalo mě to a udělala si těhu test a na něm jsou dvě //.Co teď?A to jsme s manželem spali pouze 2× a to jednou s gumou a jednou přerušovaný sexík.Takže neproběhla ani jedna MS a já jsem opět těhotná?
To mě doktorka zabije.Mám takový strach,že nebude ještě vše OK na příchod nového miminka.Holky stalo se Vám to některé? :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
9.2.12 10:41

No to je brzo.Teď musíš doufat,že se to udrží,držím palce :kytka: já po revizi otěhotněla za půl roku.

• Citovat
  • Upravit
1612
9.2.12 10:48

Já vím, že asi ve skrytu duše jásáš, ale obávám se, že je dost možný, že to hcg je ještě z minulého těhu. HCG v 8tt může být dost vysoké a toto ještě může být zbytek. Hele moc bych ti přála, aby to bylo nové těhu a úspěšně jsi ho donosila. :hug: Já si prožila to samé přesně 11.1. ale loňského roku. Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.2.12 10:52
martice píše:
Já vím, že asi ve skrytu duše jásáš, ale obávám se, že je dost možný, že to hcg je ještě z minulého těhu. HCG v 8tt může být dost vysoké a toto ještě může být zbytek. Hele moc bych ti přála, aby to bylo nové těhu a úspěšně jsi ho donosila. :hug: Já si prožila to samé přesně 11.1. ale loňského roku. Držím pěsti.

Přesně to mě napadlo :? Samozřejmě přeju, aby to bylo nové těhotenství, ale moc bych se zatím neradovala :( Zkus znovu test za 2-3 dny, jestli bude čárka sílit…
Pokud těhotná jsi, nenervovala bych se, že tě MUDr. zabije ;) Já otěhotněla po jedné MS po revizi a vše bylo OK.

Držím pěsti, ať to dobře dopadne :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
9.2.12 11:05

kdyby to bylo tehu tak bych se nestresovala tim ze to je moc brzy..v Cr doporucuji 3 mesice az pul roku..me muj doktor rekl pul roku, ale slysela jsem ze v cizine primo doporucuji zacit se opet snazit inhed v sestinedeli, ze neni treba cekat..telo je jak pohnojeny takze je mozny ze diky tomu vam to prave vyslo..a jak pisou holky muze to byt z minuleho tehu..tak zkus testik pozdeji a uvidis..drzim ti palce aby ti to vyslo !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makáš02
9.2.12 11:16
OBZOR píše:
Ahoj holky,jsem tu po menší odluce.Dnes se mě stalo něco na jednu stranu hrozného a na druhou stranu krásného.Ale nejdřív-v říjnu jsem byla na svém 1 IVF-zavedeny dvě embrijka.Uchytlo se jedno,ale bohužel v 8tt konec-nebilo srdíčko.Takže 11.1.2012 jsem byla na revizi.Dnes jsem se cítila nějak špatně.Řekla jsem si,že bych už měla dostat první MS po revizi.Nedalo mě to a udělala si těhu test a na něm jsou dvě //.Co teď?A to jsme s manželem spali pouze 2× a to jednou s gumou a jednou přerušovaný sexík.Takže neproběhla ani jedna MS a já jsem opět těhotná?
To mě doktorka zabije.Mám takový strach,že nebude ještě vše OK na příchod nového miminka.Holky stalo se Vám to některé? :,( :,(
a nemuize to byt treba zbytkove hcg?kontorlovali ti po revizi krev,jak klesa?
  • Citovat
  • Upravit
6902
9.2.12 11:18

No nevím, kámošce po revizi dělali test hcg když ji pouštěli z nemocnice 2 dny po revizi. Hcg byla čistá nula, revizi měla v 11. tt.

Takže já to vidím na těhotenství a gratuluju! Pokud funguješ správně, měla jsi 14 dnů po revizi ovulaci (já ten folikul na UTZ viděla, takže nekecám, měla jsem ovulaci 14 dní po revizi), tak proč nebýt těhotná. a dr. Tě nazabije. Pokud se to má chytit, chytí, pokud ne, tak ne.
paráda, si myslím :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
9.2.12 11:21

Ano kontrolovaly.Byla jsem na kontrole po 14 dnech tj.25.1. a měla jsem hodnotu HCG 7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrustice
9.2.12 11:24

Tak taky gratuluju :-) A závidím. Já měla revizi 27.1. a pořád řeším, jestli to už začít zkoušet nebo ne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
31744
9.2.12 11:25

Každý to má s hcg jinak-jednomu klesne hned,jednomu až za několik týdnů.Takže je to buď a nebo.Pokud je to opravdu těhotenství,tak bycvh se taky nebála,když se mimís uchytí,tak je vše o.k. a můžeme gratulovat.Ale udělala bych si ještě jeden test,protože to zbytkové hcg je opravdu velmi reálné :think:
Držím palce ať je to to co ty si sama přeješ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
9.2.12 11:27
OBZOR píše:
Ano kontrolovaly.Byla jsem na kontrole po 14 dnech tj.25.1. a měla jsem hodnotu HCG píše: Více

V tom případě bych ti mohla tichonce gratulovat :potlesk: Navíc pokud jsi po ivf a teď by to bylo přirozeně,je to o to větší zázrak ;)
Já se začala snažit po druhé ms a teď už jsem taky těhu,myslím,že pokud je tělo připravené,tak není co řešit.
Ale je pravda,že mi v šestinedělí používali kondom kvůli infekci,měla jsem strach 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
9.2.12 11:30

Však my jedenkrát také a podruhé přerušovaný sexík víckrát jsme spolu nespaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.2.12 11:31
OBZOR píše:
Ano kontrolovaly.Byla jsem na kontrole po 14 dnech tj.25.1. a měla jsem hodnotu HCG píše: Více

Tak to fakt vypadá nadějně ;) :palec: Držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
9.2.12 11:38
OBZOR píše:
Však my jedenkrát také a podruhé přerušovaný sexík víckrát jsme spolu nespaly

Hihi,no i přerušovaná soulož někdy selže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
9.2.12 11:40

Byla bych přešťastná,kdyby to vyšlo.Vždyť se snažíme už tři roky ,pak jsme si řekli že jedině IVF,pak ta revize.A že by se to teď povedlo přirozeně.To by byl opravdu zázrak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty