Otěhotnění po cystě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
657
25.1.17 07:56

Ahojky, chtěla bych se zeptat za jak dlouho vám cysta praskla a zmizela a za jak dlouhou po tom jste otěhotněly? Doktor mi našel 7cm cystu na pravém vaječníku. Říkal že by se snad měla prasknout s další Ms. V červnu jsem byla na revizi a moc bychom chtěli mimnko, bohužel nám to pořád nejde a teď ještě tohle. :zed: :zed: :zed: Budu ráda za každou radu, zkušenost. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
25.1.17 08:07

Otěhotněla jsem s 5cm velkou cystou. Doktor o ní mluvil jen na prvním utz, pak už nikdy. Říkal, že je to neškodné.
Držím palce ať se co nejdříve zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44199
25.1.17 08:45

Otěhotněla jsem s cystou, cystu jsem měla myslím u dvou prostředních těhotenství(první a poslední bylo bez cysty).U toho jednoho byla tak velká, že hrozila laparoskopie ve druhém trimestru. Naštěstí se zapouzdřila a přestala růst. Laparoskopii jsem odmítla, problém není černobílý, což potvrdil nejen můj dr.,ale i primář oddělení, kde jsem byla na konzultaci. Většinou ženy, které mají cysty, k nim mají sklon a cysta se za pár cyklů objeví zase.
Nebezpečné jsou cysty, které stabilně přetrvávají, mají krevní zásobení. To nejde na UTZ dost dobře poznat, proto ty preventivní laparoskopie. Když taková cysta praskne, hrozí komplikace jako při nerozpoznaném mimoděložním těhotenství.
Tenkrát mi odebírali krev, jestli jde fakt o cystu, výsledky byly v pořádku. Teď už jsem víc jak tři roky cystu neměla, ani při posledním těhotenství, ani na preventivní prohlídce.

Já jsem zažila samovolný potrat v 6.týdnu, revize potřeba nebyla. A to bylo v období, kdy jsem cysty neměla. To si nevybereš. Já věřím, že když se něco takového stane, buď je něco špatně od začátku nebo na to tělo není prostě připravené(může jít o hormonální nerovnováhu).

Držím pěsti, ať se brzy zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
25.1.17 12:49

Děkuji za podporu a zkušenosti :hug: :hug: doufám že to teda dobře dopadne. A taky se dočkáme miminka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí