Otěhotnění po sterilizaci

124
10.1.21 16:38

Otehotneni po sterilizaci

Ahoj holky, stalo se vám, nebo slyšeli jste o někom kdo otehotnel po sterilizaci přirozeně? :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
10.1.21 16:40

@Lilia23 četla jsem o tom, potrat pak zradila pojišťovna. Řekla bych, že v reálu se to rovná scifi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15191
10.1.21 16:41

Ne, možná dříve když se vejcovody jen podvazovali. Dnes se odebírají a to fakt žádná šance otěhotnět není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
10.1.21 16:46

U starších metod se to asi v jednom z tisíce případů mohlo stát. Ale u těch novějších bych tomu věřila, že k otěhotnění nedojde. Oni zneprůchodní vejcovody takovými spirálkami, jestli jsem to dobře pochopila. Defacto tam zarostou. Vajíčko neprojde ven a za ním taky nic. Tudíž to z principu musí být nemožné, pokud se ta operace provede správně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
10.1.21 17:11

Pracuji na por gyn odd a věřte nevěřte za svoji praxi 10 let jsem byla u takovýchto 5 porodů :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
10.1.21 17:16

Taky jsem kdysi slyšela že to jde, že to vajíčko doputuje i přes to přerušení vejcovodu. Asi to dost záleží na provedení sterilizace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
10.1.21 17:21

Moje sestra prodelala dvakrat mimodelozni tehotenstvi. Pokazde ji odebrali cast vejcovodu (praveho i leveho) a po trech letech prirozene otehotnela. Omylem. S manzelem se nechranili. :mrgreen:
Udajne to vejce muze doputovat i tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
10.1.21 17:41

@karkarka ne všude, já podstoupila sterilizaci před pár měsíci a jen mi je přerušili. Ale otěhotnění prý bylo možné v těch případech, kdy se vejcovody jen podvazovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.21 17:54
@Aduš8 píše:
@karkarka ne všude, já podstoupila sterilizaci před pár měsíci a jen mi je přerušili. Ale otěhotnění prý bylo možné v těch případech, kdy se vejcovody jen podvazovaly.

Jj mně taky, udělá se tam taková smyčka a ta se odstřihne. Je to metoda dle Pomeroy. Úplná jistota je asi odstranění vaječníků nebo dělohy, zakladatelko, což se z pochopitelných důvodu jako antikoncepce nedělá…

• Citovat
  • Upravit
124
10.1.21 18:25

@jezurka7 a jak je to možné, ted už se pálí nebo něco takového ne? Ja jen m, ze ji mam, ale 0oz8r si nedáváme vubec. Ale spime spolu treba i 4× do týdne několikrát denně :nevim: :nevim: dve deti už máme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.24 22:41

@jezurka7 opravdu to je možné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat