Otěhotnění po studiu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.8.13 11:03

Já nemyslím dávky, ja jsem v zivote zadnou davku od statu nedostala, ja akorat za vse platim, protoze se pry mám dobre z pohledu uradu svych rodicu i pritele!!! Uz mimto prijde docela i vtipny!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
16.8.13 11:06

@DominikaDominika No přijdu si taky občas jako moula, furt za teď už manželem - potřebujem tohle, támhleto i tohleto :-D Ale přesně jak napsala @kattkka už jste/jsme rodina, takže se s tím musí chlap smířit :-D Ale jednou jsem četla v jedný diskusi že prostě by jsme aspoň trochu měly brát chlapy jako peněženky, něco na tom asi bude, ač mi to je někdy proti srsti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
16.8.13 11:08

@DominikaDominika Nebo si nech napsat smlouvu o pronájmu, třeba jen místnosti a dostaneš příspěvek na bydlení, pak nebudeš ve společný domácnosti ;) Ještě jediná věc co mě napadla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.13 11:09
@Tena90 píše:
@DominikaDominika No přijdu si taky občas jako moula, furt za teď už manželem - potřebujem tohle, támhleto i tohleto :-D Ale přesně jak napsala @kattkka už jste/jsme rodina, takže se s tím musí chlap smířit :-D Ale jednou jsem četla v jedný diskusi že prostě by jsme aspoň trochu měly brát chlapy jako peněženky, něco na tom asi bude, ač mi to je někdy proti srsti :-D

presne tak jak rikas:) kdyz se nakupuje pro rodinu tak to jeste chapu ale kdyz si chci koupit treba nove kalhoty nebo tricko tak je mi blbe rikat Marku dej mi! :D :D a to ja se rada proste hezky oblekam a kupuji si! :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.13 11:10
@Tena90 píše:
@DominikaDominika Nebo si nech napsat smlouvu o pronájmu, třeba jen místnosti a dostaneš příspěvek na bydlení, pak nebudeš ve společný domácnosti ;) Ještě jediná věc co mě napadla :)

to bych mohla si nechat pronajmout v nasem baraku treba no:) ale vis jak to je zase tahanice praskne to a bude! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
16.8.13 11:12
@DominikaDominika píše:
presne tak jak rikas:) kdyz se nakupuje pro rodinu tak to jeste chapu ale kdyz si chci koupit treba nove kalhoty nebo tricko tak je mi blbe rikat Marku dej mi! :D :D a to ja se rada proste hezky oblekam a kupuji si! :evil: :evil:

Ted mas docasne smulu stim oblikanim. ;). Nebo hold si nastavit pravidla tak abys nemusela rikat. Treba mesicne pevne danou catsku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.13 11:15
@kattkka píše:
Ted mas docasne smulu stim oblikanim. ;). Nebo hold si nastavit pravidla tak abys nemusela rikat. Treba mesicne pevne danou catsku…
:D :D :D :D no nvim musime ot nejak udelat 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
16.8.13 11:22

@kattkka S tím jsem na toho mího taky vyrukovala a ještě se k tomu moc nemá :-D Ale jednoho krásnýho dne se třeba k tomu taky dopracujem :-D
@DominikaDominika Hale prostě zkus psí očka a že by sis to strašně přála a bla bla bla :-D A většinou to klapne :-D A kupovat bude i pro tebe ;) A nebo si prostě o peníze řekni, ale hlavně bez hanby ;) prostě to zkus na tvrdku :-D Tak to řešim já, ač bych se kolikrát radši zahrabala pod zem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
16.8.13 12:14
@Tena90 píše:
@kattkka S tím jsem na toho mího taky vyrukovala a ještě se k tomu moc nemá :-D Ale jednoho krásnýho dne se třeba k tomu taky dopracujem :-D
@DominikaDominika Hale prostě zkus psí očka a že by sis to strašně přála a bla bla bla :-D A většinou to klapne :-D A kupovat bude i pro tebe ;) A nebo si prostě o peníze řekni, ale hlavně bez hanby ;) prostě to zkus na tvrdku :-D Tak to řešim já, ač bych se kolikrát radši zahrabala pod zem :-D

My si takhle tedkom preposilame penize.Ale z duvodu ze platim vsude kartou a mam vetsi prehled za co utratim.Ale stejne vetsi veci obleceni atd se plati z druheho uctu. :lol:.Ale ted uz jsme manzele.Ale pravdou je ze jsme spolu 9rokem a o zustatku na uctu mam vetsi prehled jak manzel. :lol: :lol:.Pristup na ucet mam od doby inetrnetu co jsme meli a i predtim jsem pouzivala kartu na jeho jmeno.Jako ale nehrajem moje tvoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
16.8.13 12:44

@kattkka My teda taky nehrajem na moje a tvoje, teď už je prostě všechno naše :-) Tyjo, ale teď jsi mi vnukla myšlenku společného účtu :-D Bylo by vyřešeno :-D Asi to manžovi zkusím navrhnout :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.13 12:59

Taky mi koupi prvnimposledni a kdyz si reknu tak mi proste da! Ale nekdy si chces proste neco koupit aniz by to treba vedel a musis mu to rict:) je to na pytel ale co uz:) tesime se na mimiska bidu s nouzi nedreme a je nam fajn :lol: ted mi rekl ze si mam zalozit ucet
A ze mi bude mesicne neco posilat:) tak uz jem klidnejsi kdyz jsem mu to rekla o te materske atd:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6973
16.8.13 13:05
@Tena90 píše:
@DominikaDominika Nebo si nech napsat smlouvu o pronájmu, třeba jen místnosti a dostaneš příspěvek na bydlení, pak nebudeš ve společný domácnosti ;) Ještě jediná věc co mě napadla :)

:twisted: to myslíš vážně?
Když toto čtu, chytá mne amok a pak ještě větší, když si domyslím, kolik lidí to takto praktikuje…Kolik z mojí výplaty asi odchází ve formě daní na podobné " chytráčky"? :cert: Ach jo, dokud budeme myslet takto - jak ten stát dojit a očůrávat, tak se nedivme, jaká je situace :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
16.8.13 13:38
@DominikaDominika píše:
to je opravdu famozni choit si rikato penize rodicum treba :) :D uz se tomu musim smat!!! Tak ale co mam delat kdyz jsem ve 3 mesici delat az do 9teho:))) :D

No jo, ale tak na to jsi měla myslet před tím, z čeho budeš žít :nevim:
Já mám TP na konci února a pracuji (ikdyž je mi fakt blbě) a chci pracovat do konce roku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.13 15:40
@prcekniky píše:
No jo, ale tak na to jsi měla myslet před tím, z čeho budeš žít :nevim:
Já mám TP na konci února a pracuji (ikdyž je mi fakt blbě) a chci pracovat do konce roku :nevim:

me nic nenuti abych pracovala, to fakt ne, ale ja se doma i nudim! Takze proste nejde jen o finance!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.13 15:41
@efča píše: :twisted: to myslíš vážně?
Když toto čtu, chytá mne amok a pak ještě větší, když si domyslím, kolik lidí to takto praktikuje…Kolik z mojí výplaty asi odchází ve formě daní na podobné " chytráčky"? :cert: Ach jo, dokud budeme myslet takto - jak ten stát dojit a očůrávat, tak se nedivme, jaká je situace :twisted:

myslim ze to dela spousta lidi a mozna jetse vic! Pritel plati 200tis rocne dane a taky mu nikdo nic neda zadarmo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat