Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AgatkaZ píše:
Podle mě je to nepravděpodobné, styk 1 den před MS … Pokud by došlo k oplodnění ( musela by jsi mít ovulaci ten den před MS, pak by jsi neměla zase žádnou luteální fázi ), pak by stejně menstruační krev nejspíš vyplavila neusazené oplodněné vajíčko (což trvá několik dní)
Takže, pokud nedorazí MS a budeš těhotná pravděpodobně, pak z jiného styku, jinak zpoždění, či vynechání může mít spoustu jiných důvodů než je těhotenstvíAle… Dějí se i nepravděpodobné věci
takže držim palce, aby vše dopadlo jak chceš ty.
Ja otehotnela 1 den po menstruaci a taky je to pry nemožne. Možne je všechno, tam už zalezi ale na dšich vecech
Ahoj, jsem tu nová. Poradíte mi prosím? Snažíme se s přítelem o miminko, mám 12 dni zpoždění. Test jsem si dělala 8 den vynechání a dnes 12 den vynechání. Pořád se ukazuje jen jedna. Před půl rokem jsem měla mimoděložní a zjistila jsem, po 15 dnech vynechání mens. druhou čárku. Nakonec jsem pak do týdne začala krvácet..Myslíte, že se ještě druhá čárka ještě objeví? A bude vše ok? Děkuji moc za odpověď
Ahoj, při soulozi s partnerkou sem se do ní udělal a partnerka měla den po lehké krvácení a den na to dostala menzes i když je měla dostat až za 4 dny je možné otěhotnění?
@User321 Téměř je to možné pokud nebere antinu což je dost blbé pokud dítě nechcete a měla by tuhle možnost určitě zvážit.
Takhle s jistotou to ale nemůže říct nikdo. Mě se povedlo otěhotnět přesně ve vašem případě ale zjistila jsem to až po měsíci do té doby bylo co se testu týče vše negativní až někdy po 5 týdnů se objevil duch. To že se menstruace dostavila dřív o 4 dny je vcelku v pořádku. Každopádně horší by bylo kdyby se nedostavily ani po týdnu. ![]()
Ahoj mamky mám kamarádku co dnes 31.1 měla styk a 9 čeká menstruaci a hádá se semnou že klidně může otěhotnět říkám jí že může ale je tu malá šance co myslíte.
@Nevraček Může a dokonce i krvácení i kdyby byla těhotná se ještě může dostavit. S jistotou to zjistí až po 5 týdnech z testu. Taky se mi to jednou stálo a byla jsem. Ale tři měsíce jsem krvacela v termínu takže jsem si to pletla s menstruaci. I to se stává. Každopádně záleží i na ovulací kdy ji má. Může ji mít klidně 14 dní před menstruaci a nebo klidně až během menstruace ![]()
@Azathot píše:
@Nevraček Může a dokonce i krvácení i kdyby byla těhotná se ještě může dostavit. S jistotou to zjistí až po 5 týdnech z testu. Taky se mi to jednou stálo a byla jsem. Ale tři měsíce jsem krvacela v termínu takže jsem si to pletla s menstruaci. I to se stává. Každopádně záleží i na ovulací kdy ji má. Může ji mít klidně 14 dní před menstruaci a nebo klidně až během menstruace
No říká že ji ovulace začíná někdy 23 no uvidíme necháme se překvapit ale pokud jo přeji ji hodně pevné nervy na tři děti ![]()
Dobrý den, chtěla bych se zeptat nebo poradit.
Mám cyklus 29-30. Poslední M/s jsem dostala 8.1. A další měla prijit až 6.2. Jenže přišla o jeden dřív 5.2 a jen růžový hlen.
V 9.2 večer přišel hnědý výtok a druhy den zase růžový hlen. To trvalo do 12.2. Pak nic. Byla jsem na gynekologii a neřekla mi ani slovo jen me prohlídla. A dnes 17.2 jsem to ani nečekala ani jsem neměla zvláštní pocit ale přišla trochu krve. Nevíte co to muže být měla jsem 12 dni zpoždění a jakoby ms přišla na plodný dny a zasahuje až do ovulace???
Dobrý den mohu se zeptát dneska sem měla pohlavní styk a při tom sem dostála menstruaci je to velký problém???
@Evu168 zdravím, určitě to problém není. Jak nemáte ovulaci, otěhotnění nehrozí. Ovulace bývá většinou po ms nebo před. Ale jsou i výjimky které to mají právě během ms. Ale nejsem vědma ani nikdo z nás abychom věděli jak to máte zrovna vy. Uvidíte jinak příští měsíc jestli se vám dostaví nebo ne. Každopádně pořád jsou pilulky které si můžete vzít po pohlavním styku aby jste neotěhotněla.
![]()
Ahoj, byla jsem na dovči a kvůli blížícímu se termínu MS jsem začala užívat Norethisteron, abych ji oddálila. Kdybych MS neoddálila, přišla by pravděpodobně v sobotu. Nemám ji na den přesně, většinou po 25ti dnech (někdy 24-28). Měla jsem ve středu sex a kvůli oddálení si nejsem jistá, zda bych mohla otěhotnět? Nevim, jak moc to ty léky mohou ovlivnit, když jakoby prodlouží cyklus. Snad jsem to napsala srozumitelně. Děkuji za info a zkušenosti.
@vašikova tenhle případ také řeším. uz opožděná menstruace 25dnu a stále nic. ![]()
Ahojte, udělala jsem si náhodně test 5 dnů před MS a to až večer po celém dnu, protože jsem měla dva dny šílené bolesti v podbřišku, test vyšel zřetelně pozitivní. Je možné těhotenství?
Ahoj holky,
myslíte že můžu mít těhotenské příznaky už nyní?
Popíšu situaci:
Poslední menstruace 22.9. Vysazení HA. Sex proběhl jeden jediný 22.10. a teď už asi 2-3 dny mě pobolívá v podbřišku jako na MS, je mi nevolno. V tomto případě moc nechápu co tedy zadat do kalkulačky pro výpočet termínu porodu, abych zjistila jaký týden jsem případně těhotná.
Děkuji za přečtení a případné zkušenosti
@Anonymní píše: Více
Do kalkulačky si nedavej nic když nevíš jestli jsi opravdu těhotná. 14 dní po tom styku si udělej test to už by teoreticky mohl něco ukázat. Dřív to nemá smysl.