Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ntkk:Myslim, ze můžeš byt klidná. Ale je zde velmi Mala pravděpodobnost, ze můžeš byt těhotná..Zpoždění muže mit více důvodu, treba jen to, ze se z toho nervujes.Bud v klidu a kdyby jsi to náhodou nedostala více jak týden, tak si udělej tehotensky test.Roza
Můžu se zeptat, v úterý jsem vysadila antikoncepci, protože podle výpočtů mám od od pondělí do soboty ovulaci a s manželem plánujeme mimčo, ve čtvrtek jsme měli styk, je vysoká pravděpodobnost otěhotnění? Děkuji za názory
Ahoj, nejsem zadny odbornik, ale myslim ze pokud jsi v utery vysadila antikoncepci, tak ted mas jakoby tu 7denni pauzu a v te pauze te antikoncepce jeste chrani. Jak si si vypocitala ze mas od pondeli ovu? Ovu byva 14-15 dni pred zacatkem dalsiho cyklu.
Ale priroda je mocna carodejka a nic neni nemozne
asi sem ti nijak neporadila :-/
Děkuji za každou radu, ovu mi sedí, nedoužívala jsem celý blistr antikoncepce, pár tbl. zbylo, tak uvidíme, ale díky
@Petra Suchánková píše:
Děkuji za každou radu, ovu mi sedí, nedoužívala jsem celý blistr antikoncepce, pár tbl. zbylo, tak uvidíme, ale díky
Pokud si v úterý vysadila HA, tak je značně naivní domnívat se, že v tom týdnu proběhne ovulace
plus by mě fakt zajímalo podle čeho si vypočítala, že ji zrovna budeš mít.
Dobrý večer chtěla jsem se zeptat, včera jsem s přítelem měla pohlavní styk. Při ukončení ve mě zůstal kondom a asi polovina byla venku a cítila jsem, jak sperma vytékalo ven a cítila, jak číst byla venku. Jsem si skoro jista, že se nemohlo do mě dostat. Dnes jsem nato dostala menstruaci. Je možné otěhotnět? Slyšela jsem, že pokud se ženě uvolní vajíčko při menstruaci, tak vlastně z ní vyteče spolu s krví. Prosím o radu. Děkuji moc. ![]()
Ahoj, chtěla jsme se zeptat s přítelem jsme spolu spali s kondomem (nepraskl) podle obou se nic nestalo.. asi za 5 dní jsem dostala menstruaci tak jak jsem měla:).. Teď před další takže vlastně mezi jsem začala špinit nebolí mě prsa není mi nějak nevolno mohlo by to něco znamenat?..
:/…Už je to skoro měsíc od styku měla bych už nějaké příznaky, že bych mohla být těhotná?
Klid, těhotná opravdu nebudeš, pokud kondom nepraskl, tak není co řešit. A když tak počkej do MS a udělej si test ![]()
Ahoj, mívám pravidelnou MS. 21.2.jsem měla nechráněný styk a byl to 29.den po MS. Menstruace ještě stále nedorazila. Mám ještě čekat, nebo jít k doktorovi, co myslíte ![]()
Ahoj, nevím si rady a potřebovala bych vědět od někoho zkušenějšího zda-li někdo z Vás prožila s partnerem, že se do vás udělal a na druhý den taky ale jen trochu dovnitř a zbytek na břicho a hned po tom mi přišlo krvácení a nemám vůbec křeče jak u ms. Zatím to mám dva dny trochu sem tam poboliv. briska. Dekuji predem
![]()
Plus minus ms prisla o 4 dny drive uz druhym mesicem to tak mam a testy ukazujou stále negativní ted je to nejaky divny nevypada to na ms ale klidne krvácení prostě předem díky za radu
Ahoj holky jsem tu nová. A chtěla jsem se zeptat zda je možne otěhotnět když se partner udělal poprvé na bříško a pak ho znova zasunul MS už mám. Ale chtěla jsem se zeptat zda je to možné. Děkuji
@Braduš píše:
Ahoj holky jsem tu nová. A chtěla jsem se zeptat zda je možne otěhotnět když se partner udělal poprvé na bříško a pak ho hned zasunul do mě? MS už mám. Ale chtěla jsem se zeptat zda je možné otěhotnět. Děkuji
Ahoj holky jsem tu nová. A chtěla jsem se zeptat zda je možne otěhotnět když se partner udělal poprvé na bříško a pak ho hned zasunul do mé. MS už mám. Ale chtěla jsem se zeptat zda je možné otěhotnět. Děkuji
Ahoj, mam dotaz.Je mozne otehotnet, kdyz partner měl ve mě jen žalud a ani se neudělal? Ptam se, protoze to bylo den před MS, a ted uz jsem ji 3 dny nedostala.diky