Otěhotnění před menstruací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1685
30.5.12 22:07
@vašikova píše:
Ahojky mám taky dotazek,mám cyklus 30-32 a chtěla bych se zeptat jestli se někomu povedlo otěhotnět 5 dní před ms? a jesta ta ms přišla nebo už ne? děkuji moc.

já jsem otěhotněla 5 dnů před očekávanou MS, která se už nedostavila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
30.5.12 22:16

@Dana Klaudie jé tak to nebude muj připad už poznam že ms přijde,ale děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
28.7.12 15:46

Ahojky holky. Tak po dlouhem procitani vsemoznych diskuzi jsem se rozhodla se konecne poradit. Mam pravidelny cyklus 31-32 dni. Kazdy mesic ms od 25. nebo 26. Jelikoz se uz delsi dobu snazime o mimi, dokopala jsem se delat ovulacni testy. Merila jsem uz od 9.7. a cekala na pozitivni vysledek. K memu udivu se nedostavil v pulce cyklu nebo aspon za pulkou, ale az 22.7. V tu chvili jsem si neuvedomila blizkost ms a vrhla se na,,zadelavani" mimca. Takze jsem sexikovali 22.7 a 23.7. Od te doby procitam vsemozne diskuze a hledam na internetu jestli je vubec mozne takhle pred ms otehotnet. Jednou ctu, ze ne a podruhe, ze se to muze povest. Mrska teda jeste nedorazila :!, tak doufam v kladny vysledek..Myslite, ze muzu doufat a od kdy bych mohla pripadne testovat? diky za kazdou reakci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
28.7.12 17:22

Ovulace je hodně individuální. Pokud jsi jí na testech naměřila, tak ji prostě máš takto později, mohlo jít o náhodu nebo to takto máš pravidelně. To uvidíš další cyklus, pokud by se teď náhodou nezadařilo. Takže v tvém případě ano, je to možné. I když nebývá to moc časté, že by druhá fáze cyklu (po ovulaci do menstruace) měla jen 3-4 dny. Většinou je to min. 10 dní a více. Pokud ti nepůjde otěhotnět, tak se o tom určitě poraď s doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
28.7.12 17:27

Jinak první těh. test bych si udělala nejdřív 12 dnů po ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
28.7.12 17:36

Terunko diky moc. No merila jsem ji poprve. Chtela bych, pokud se nezadari, zkusit i cipek, ale nevim co tam obcas nahmatam, jestli je ono :oops: Jinak jsem byla uz u doktorky a vysvetlila ji situaci a ona me poslala na testy na cukrovku, protoze jsem i,, trosku" kulatejsi.. :? vic nic, no asi se neni cemu divit, kdyz ziju v Anglii a tady ti doktori jsou proste jini.. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
28.7.12 17:48

Spíš sleduj hlen. V době ovulace je průhledný, je ho hodně (často ho uvidíš i na toaleťáku), v kalhotkách pocit mokra. Do toho je dobré kombinovat ty ovulační testy - když máš ovu test pozitivní a „plodný“ hlen k tomu, je jasné, že jde o ovulaci a tudíž přichází čas snažení ;-)
Podle mě, když si budeš dělat ty ovu testy, tak by to mělo vyjít. Pokud ti i s něma nepůjde otěhotnět třeba půl roku, tak bych začala trochu hubnout a řešit to s doktorkou, protože ta ti podle mě bude primárně říkat, ať zhubneš :? podle toho co píšeš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
28.7.12 17:56

@michalka87 moze sa stat, ze si mala ovulaciu neskor. plati, ze dni od ovulacie po ms su spravidla rovnake, cca 10-16 dni, dni od ms po ovulaciu mozu byt rozne. cize ak si mala ovulaciu podla ovu testov napr. 24.7. tak ms mozes ocakavat o priblizne 2 tyzdne. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
28.7.12 18:14
@soldi píše:
@michalka87 moze sa stat, ze si mala ovulaciu neskor. plati, ze dni od ovulacie po ms su spravidla rovnake, cca 10-16 dni, dni od ms po ovulaciu mozu byt rozne. cize ak si mala ovulaciu podla ovu testov napr. 24.7. tak ms mozes ocakavat o priblizne 2 tyzdne. :D

No nevím, přijde mi divné, že by se jí jen tak z ničeho nic cyklus o 2 týdny prodloužil, když ho jinak mívá pravidelný 31-32 dnů. To by najednou měla cyklus nějakých 43 dnů 8o Ale jako je to taky možnost, i když hodně nepravděpodobná.

Podle mě to buď byla náhoda, že se ovulace takto posunula nebo má michalka holt krátkou luteální fázi (mezi ovu a 1. dnem MS) a to by se pak muselo řešit s doktorem, protože s krátkou luteální fází se vajíčko nestihne uhnízdit.

Michalko, zatím to neřeš a uvidíš jak další třeba 3 cykly, jestli ti testy opakovaně budou ovulaci ukazovat jen několik dnů před MS, a cyklus budeš mít přitom klasicky pravidelný, tak potom zajdi za doktorkou a ona ti napíše něco na prodloužení luteální fáze, např Utrogestan ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
28.7.12 18:19

@Terunka no, vsak ked sa jej posunula ovulacia, tak sa jej posunie cely cyklus. :D nikde nepisem, ze to ma stale takto. buduci cyklus uz kludne moze mat zas tych 32 dni. to sa obcas stane a nie je to vobec velmi nepravdepodobne :D

skor ako velmi nepravdepodobne vidim, ze by mala lutealnu fazu len 3-4 dni, to som este nezazila.

ja to vidim este na dalsie dve moznosti:
1.ovulacny test nebol vykonany spravne, pripadne ovulacia nebola. niekto ma ovulacne test pozitivne aj cca 7 dni po ovulacii, kedy opatovne stupa hladina LH.
2. ovu test bol pozitivny z dovodu tehotenstva zakladatelky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
28.7.12 18:51

@soldi Tak uvidíme, jak to dopadne ;-) Mně se to teda nikdy nestalo, že bych měla cyklus najednou o 14 dní delší a asi jsem o tom ani v okolí neslyšela, ale tak je to možné, no ;-)
Ano, test by mohl být pozitivní z důvodu těhotenství, to máš taky pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
28.7.12 19:44

Holky diky moc. Svoji vahu uz resim. Dala jsem dolu 5 kilo a snazim se jit dal.. S tim pripadnym tehotenstvim jste me potesily :) a to by ovulacni test ukazal tak brzo? protoze mi to samozrejme nedalo a testovala jsem a snehobilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
28.7.12 19:50

@michalka87 aha, tak potom nie, ovulacny test by ukazal keby aj tehotensky test ukazal. ak moj tehu test biely, tak to tehotenstvo nie je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
28.7.12 23:23

@michalka87 Ano, přesně jak píše soldi. Pokud jsi měla těhotenský test negativní, tak to bohužel těhotenství opravdu není. Ale tím pádem by to znamenalo opravdu tu ovulaci. Však uvidíš, jak budeš mít teď dlouhý cyklus a jak ti to budou testy ukazovat další cykly ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
7.8.12 16:12

Ahoj holky. Tak se hlasim po tydnu. A musim priznat, ac nerada, ze jste mely pravdu. Dneska rano TO prislo. Vcera jsem si sama porvala a prosila, at uz prijde cervena nebo testy neco ukazou a dneska prisla mrcha ms. Je to nejaky divny, takze ted opet budu sledovat testy a pridam k tomu i hlen a vsechno zacne nanovo. Budu se modlit aby tohle byla vyjimka s tou ovu. Stalo se mi to jednou asi pred rokem a pul, ale s tim, ze ms prisla az po mesici a pul. Od te doby nic. Takze zacinam a vam dekuju za vas cas.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí