Otěhotnění před menstruací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
7.2.16 22:21

Je možné být v tom

Ahoj, den před menses jsem měla nechráněný pohlavní styk, jen šílené křeče v podbříšku se druhý den dostavily, ale menses nikde :-( je možné být v tom?? Máte někdo s tímto zkušenost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.17 21:30

Dobrý den :oops: chci se zeptat je možné otěhotnět když jsem měla pohlavní styk v podělí a ve čtvrtek mi začala menstruace :oops: děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.17 11:38

Ahoj holky, cyklus mám zas pravidelný tak nějak poslední tři měsíce kdy menses trvá různě dlouho, někdy dva dny a jindy čtyři. Předtím mi to trošku haprovalo a měla jsem nějaký výkyv kdy jsem měla dva týdny zpoždění a pak se mi to různě posouvalo, dostala jsem to buď o den dřív nebo o den později, jednou i o pět dní dřív a toto trvalo cca 4-5 měsíců, předtím jsem to měla pravidelné. Až teď cca ty tři měsíce to mám tak nějak stejně na ten den kdy má přijít akorát prostě trvá různě dlouho. Ovulaci nevím kdy mám, ukazuje mi to jen aplikace v mobilu a na tu rozhodně nespoléhám, je to jen orientační výpočet. V neděli jsem měla styk kdy manželovi ujeli nožky. Příští menstruace má přijít tuhle sobotu. Myslíte, že by se mi mohlo povézt otěhotnět? Vajíčko by vlastně mělo 6 dní na uhnízdění. Dneska mě od rána tak nějak divně bolí podbřišek a jakoby pravý vaječník. Normálně před menstruci mám vždycky furt hlad a chuť snad na vše, ale bolesti nemívám to až menses dorazí tak druhý den mě bolí jinak nic. Tak co myslíte mám šanci? A test orientačně kdy asi? Kdyby v tu sobotu nedorazila. U první těhu jsem ani nevěděla, že jsem těhotná až asi týden po vynechání mi došlo, že se to jaksi někde zapomnělo a na testu dálnice a byla jsem dle ultrazvuku na začátku 5 tt.

• Citovat
  • Upravit
3115
26.9.17 12:22

Když to máš teď pravidelně, tak bylo pravděpodobně už po ovulaci a těhotenství je tedy nepravděpodobné (ne nemožné, mohlo se to zrovna zase posunout). Ale pokud dobře chápu, nesnažíte se, tak je to tak lepší. Každopádně držím palce, ať to dopadne, jak má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.17 12:33
@Kamkam píše:
Když to máš teď pravidelně, tak bylo pravděpodobně už po ovulaci a těhotenství je tedy nepravděpodobné (ne nemožné, mohlo se to zrovna zase posunout). Ale pokud dobře chápu, nesnažíte se, tak je to tak lepší. Každopádně držím palce, ať to dopadne, jak má :)

Díky :) tak druhé dítě chceme v tom máme jasno oba jen jsme se ještě nedomluvili kdy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1299
26.9.17 14:34

Prvni dcera byla pocata taky asi tyden pred MS. Nikdo me to nechtel verit na gynde. Ja to vedela presne protoze jsem cely mesic byla pryc krom toho jednoho jedinyho romantyckyho vecera :lol: :palec: druha dcera taky na prvni dobrou a ta teda presne dle ovu tabulek. Je to nevyspitatelny ;) preju at dopadne dle tveho ocekavani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.17 16:16
@hapolda píše:
Prvni dcera byla pocata taky asi tyden pred MS. Nikdo me to nechtel verit na gynde. Ja to vedela presne protoze jsem cely mesic byla pryc krom toho jednoho jedinyho romantyckyho vecera :lol: :palec: druha dcera taky na prvni dobrou a ta teda presne dle ovu tabulek. Je to nevyspitatelny ;) preju at dopadne dle tveho ocekavani :)

Ale tak to přeci musí jít nějak poznat na ultrazvuku ne? Pokud bych nedostala menses tak bych koncem příštího týdne šla na gynekologii. To by to těhotenství bylo tak zhruba ten druhý týden a kdyby se to bralo podle posledních menstruace tak by to bylo pátý týden a to přeci ten rozdíl musí jít vidět ne? Navíc i ten příští týden si myslím, že by doktor houby viděl a HCG by bylo tak možná znatelné z krve. A jak ti tedy vypočítali stáří těhotenství když jsi otěhotněla před menstrucí? Od toho týdne početí nebo od té poslední? Děkuju :)

• Citovat
  • Upravit
3115
26.9.17 16:18
@Anonymní píše:
Díky :) tak druhé dítě chceme v tom máme jasno oba jen jsme se ještě nedomluvili kdy :mrgreen:

Tak to pak jooo :D tak držím palce :palec: jinak těma 6 dnama se nemusíš pravděpodobně trápit.. Pokud by se zrovna tenhle měsíc posunula ovulace, posunul by se i termín potenciální menstruace (pokud teda nemáš takhle extrémně krátkou luteální fázi vždycky, ale snad ne, nebo si s tím hormony snad poradí :palec: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
26.9.17 18:35
@Anonymní píše:
Ale tak to přeci musí jít nějak poznat na ultrazvuku ne? Pokud bych nedostala menses tak bych koncem příštího týdne šla na gynekologii. To by to těhotenství bylo tak zhruba ten druhý týden a kdyby se to bralo podle posledních menstruace tak by to bylo pátý týden a to přeci ten rozdíl musí jít vidět ne? Navíc i ten příští týden si myslím, že by doktor houby viděl a HCG by bylo tak možná znatelné z krve. A jak ti tedy vypočítali stáří těhotenství když jsi otěhotněla před menstrucí? Od toho týdne početí nebo od té poslední? Děkuju :)

Ano, stari neodpovidalo, presne jak rikas. Chodila jsem na kontroly co tyden jestli roste. Ve 12tt na velkym uz me upravili TP a bylo. U dr jsem byla podle MS v 6tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.17 22:23
@hapolda píše:
Ano, stari neodpovidalo, presne jak rikas. Chodila jsem na kontroly co tyden jestli roste. Ve 12tt na velkym uz me upravili TP a bylo. U dr jsem byla podle MS v 6tt

Tak uvidíme no. Včera mě chytla taková křeč do podbřišku, že jsem málem rozdrtila manželovi ruku a od té doby mě pořád bolí, ale bolí mě jakoby vaječníky. Upřímně se už té soboty nemůžu dočkat jestli dorazí nebo ne. Včera jsem si počítala kdy jsem otěhotněla poprvé. Měla jsem to ještě v šuplíku v notýsků zapsané kdy jsem měla ms, kdy styk a kdy mi vyšel test :lol: a bylo to 16 den cyklu. Teď ten styk byl 24 den tak uvidíme no. Mám v apce zaznamenané i kdy jsem měla styk tenhle měsíc a bylo to i přesně v polovině cyklu, ale to přerušovaně tak z toho pochybuju, že by něco mohlo být i když jeden nikdy neví

• Citovat
  • Upravit
9.10.17 21:54

Ahojky. Chtela bych se zeptat. S manzelem jsme meli nechraneni styk 02.10.Udelal se o mne. :oops: Menstruaci jsem dostala 06.10..Byla jina nez ji mam obvykle. Mela jsem ji 2ny nomalni pak slabsi bolesti em vubec nemela. Jinak ji mam 4 dny normalni a 5 konci. Dneska rano mi bylo docela nevolno. trosku zvraceni taky po zmacknuti bradaky mi vysla zluta kapicka 2krat. Jinak se mi to jeste nestalo. Je mozne bych byla tehotna?.Podle nejakych vasich skusenosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
9.10.17 23:25
@Anonymní píše:
Tak uvidíme no. Včera mě chytla taková křeč do podbřišku, že jsem málem rozdrtila manželovi ruku a od té doby mě pořád bolí, ale bolí mě jakoby vaječníky. Upřímně se už té soboty nemůžu dočkat jestli dorazí nebo ne. Včera jsem si počítala kdy jsem otěhotněla poprvé. Měla jsem to ještě v šuplíku v notýsků zapsané kdy jsem měla ms, kdy styk a kdy mi vyšel test :lol: a bylo to 16 den cyklu. Teď ten styk byl 24 den tak uvidíme no. Mám v apce zaznamenané i kdy jsem měla styk tenhle měsíc a bylo to i přesně v polovině cyklu, ale to přerušovaně tak z toho pochybuju, že by něco mohlo být i když jeden nikdy neví
zdravim :) jsem zvedava jak to dopadlo, podelis se se zkusenosti? ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
9.10.17 23:27

@Romanagono myslim ze v tvem pripade je tehotenstvi nepravdepodobne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.18 22:24

Ahojky všem, chtěla jsem se vás zeptat na názor ;)

13.4 po půlnoci jsem měla nechráněný sex s přítelem a druhý den na to v noci 14.4 jsem dostala menstruaci. A nyní mám dostat druhou menstruaci 14.5 už 11 dní zpoždění menstruace. Nikdy jsem jí neměla přesnou na den, ale vždy to bylo max tak 2-5 dní. Momentálně nic necítím, včera jsem měla maličké křeče v podbříšku, ale opět nic. Vím, že je to si hloupost, ale ani si nechci jít pro test a být zklamaná :( Chci si ještě chvíli užit, že je to třeba možné ???? Chtěla bych ještě počkat do konce týdne jestli Menstruace ukáže. Ale i tak se chci poptat jestli je třeba opravdu šance.

• Citovat
  • Upravit
5
9.1.19 18:36

Můžu být těhotná?

Dobrý den, jsem mladá a o těhotenství vím jen něco málo. Chtěla jsem se zeptat, zda můžu být těhotná? 7.1. jsme měli s přítelem nechráněný sex, při kterém se do mě udělal. Dneska tudiž 9.1. jsem chytla MS ikdyž měla přijít 15.1. Co si o tom myslíte? Většinou mívám MS o 2 az 3 dny později než mám mít a najednou mám o týden dříve a dva dny po PS. Děkuji za odpovědi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí