Otěhotnění před menstruací

Anonymní
4.2.12 20:45

Otěhotnění před menstruací

Ahojky děvčata
mám menší dotaz :-) je možné, že bych otěhotněla 1 den před očekávanou menses? Nějak se jí nechce přijít..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1937
4.2.12 20:49

Možné je všechno. A máš pravidelnou MS? Jinak zpoždění může způsobit třeba i nemoc, nebo posunutí ovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.2.12 20:49

Tak možné to je, pokud se ovulace posune. Kdy jsi ji čekala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
4.2.12 21:00

Podle mě je to nepravděpodobné, styk 1 den před MS … Pokud by došlo k oplodnění ( musela by jsi mít ovulaci ten den před MS, pak by jsi neměla zase žádnou luteální fázi ), pak by stejně menstruační krev nejspíš vyplavila neusazené oplodněné vajíčko (což trvá několik dní)
Takže, pokud nedorazí MS a budeš těhotná pravděpodobně, pak z jiného styku, jinak zpoždění, či vynechání může mít spoustu jiných důvodů než je těhotenství :kytka:

Ale… Dějí se i nepravděpodobné věci :think: takže držim palce, aby vše dopadlo jak chceš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
4.2.12 21:14

U nás se dle všeho tak stalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.2.12 21:23
AgatkaZ píše:
Podle mě je to nepravděpodobné, styk 1 den před MS … Pokud by došlo k oplodnění ( musela by jsi mít ovulaci ten den před MS, pak by jsi neměla zase žádnou luteální fázi ), pak by stejně menstruační krev nejspíš vyplavila neusazené oplodněné vajíčko (což trvá několik dní)
Takže, pokud nedorazí MS a budeš těhotná pravděpodobně, pak z jiného styku, jinak zpoždění, či vynechání může mít spoustu jiných důvodů než je těhotenství :kytka:Ale… Dějí se i nepravděpodobné věci :think: takže držim palce, aby vše dopadlo jak chceš ty.

Já myslím, že to anonymní myslela tak, že měla nechráněný styk den před očekávanou ms a ta ms vůbec nedorazila, takže případné embryo nebylo vyplaveno ms, která se nekonala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
4.2.12 21:35
Gladys píše:
AgatkaZ píše:
Takže, pokud nedorazí MS a budeš těhotná pravděpodobně, pak z jiného styku, jinak zpoždění, či vynechání může mít spoustu jiných důvodů než je těhotenství :kytka:Ale… Dějí se i nepravděpodobné věci :think: takže držim palce, aby vše dopadlo jak chceš ty.
Já myslím, že to anonymní myslela tak, že měla nechráněný styk den před očekávanou ms a ta ms vůbec nedorazila, takže případné embryo nebylo vyplaveno ms, která se nekonala.

Pokud to bylo myšleno takto pak asi ano, já to pochopila tak, že den před MS styk a proto už nedorazila. Ale četla už jsem tady tolik zdánlivě nemožných věcí, že bych se nedivila už ničemu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
4.2.12 22:14

Ahoj, já otěhotněla 28DC :-D takže možné to je ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonym 20
13.4.12 14:46

Ahoj děvčata. Mám menší dotaz :) Měla jsem sex 1den před očekávanou MS, ale ta v termínu nedošla …po týdnu jsem byla na gyndě a doktor podle ultrazvuku říkal, ze se jedná o počáteční tehotenstvi. Ale za dalsi tyden se dostavila MS tak jsem sla znovu na gyndu a tam mi bez jakeho koliv vysetreni rekl, ze nemuzu byt tehotna, kdyz jsem dostala MS a ze uz vubec nemuzu otehotnet den pred Ms. Kdyz jsem zacala krvácet strasne jsem stresovla ze jsem treba potratila a on ze me jeste udelal blbou káču, která nevi ze se da otehotnet POUZE UPROSTRED MS CYKLU KDY JSOU PLODNÉ DNY. Co si o tom prosím myslíte? :,(

• Citovat
  • Upravit
paraple0508
13.4.12 14:56
@anonym 20 píše:
Ahoj děvčata. Mám menší dotaz :) Měla jsem sex 1den před očekávanou MS, ale ta v termínu nedošla …po týdnu jsem byla na gyndě a doktor podle ultrazvuku říkal, ze se jedná o počáteční tehotenstvi. Ale za dalsi tyden se dostavila MS tak jsem sla znovu na gyndu a tam mi bez jakeho koliv vysetreni rekl, ze nemuzu byt tehotna, kdyz jsem dostala MS a ze uz vubec nemuzu otehotnet den pred Ms. Kdyz jsem zacala krvácet strasne jsem stresovla ze jsem treba potratila a on ze me jeste udelal blbou káču, která nevi ze se da otehotnet POUZE UPROSTRED MS CYKLU KDY JSOU PLODNÉ DNY. Co si o tom prosím myslíte? :,(

Je to prostě tak, že nemůžeš otěhotnět těsně před MS - za předpokladu, že je cyklus pravidelný. Ovulace je cca 14 - 16 dnů před MS. Takže pokud někdo otěhotněl např. 28DC, tak pak by v tomto cyklu ve skutečnosti MS dorazila až tak kolem toho 42DC. Příčin opoždění nebo i zkrácení cyklu je mnoho. Těch 14 - 16 dnů po ovulaci (luteální fáze) je dost důležitých. Pokud je tato část kratší nebo i delší než by mělo být, bývá spíš problém s otěhotněním. Ono totiž oplodněné vajíčko se do děložní sliznice „zavrtává“ 6. - 9. den po oplodnění, pokud není děložní sliznice „správně připravená“, vajíčko se neuchytí - těhotenství se nekoná. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.12 19:32

Já jsem přesně 1-2 dny před očekávanou MS otěhotněla, bohužel mi to taky nikdo z lékařů něvěřil a dokola opakovali že při pravidelném cyklu je to nemožné. Byla jsem 2 měsíce po vysazení HA. Vychází mi to tak ať počítám jak počítám, podle stáří těhu dle UTZ.Jo a MS se dostavila jen na necelé 2 dny a to hodně slabá a za 10 dní byly na testu vidět stále jen slabé duchy.takže to tak muselo být

• Citovat
  • Upravit
anonym 20
14.4.12 15:22

To jsem ráda že aspoň někdo má s tímto zkušenost a ví že to možné je. ;) Prostě mě dostalo to jak mi lékař neustále tvrdil že to není možné a že se s tímto jestě v životě nesetkal a ani nic takového neslyšel, PROSTĚ ŽE JE TO BLBOST :x O miminko se s přítelem budeme snažit a věřím tomu že se nám to podaří :D :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.12 13:41

Čauky mamky a těhulky chtěla jsem se zeptat jak to je? Když jsem měla styk týden před ms a ms došla jak má je možně že už by přistí nepřišla a byla bych těhu,nebo už by nepřišla ani ta první? :nevim: :nevim: :oops:

• Citovat
  • Upravit
41
30.5.12 20:19

Ahojky mám taky dotazek,mám cyklus 30-32 a chtěla bych se zeptat jestli se někomu povedlo otěhotnět 5 dní před ms? a jesta ta ms přišla nebo už ne? děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
30.5.12 22:04

Ahoj no, podle mého to možné je. Mě se povedlo otěhotnět 3dny po MS 8o
Pokud by jsi otěhotněla(což je asi méně pravděpodobné,ale ne nemožné) tak by podle mého MS přijít už neměla(nebo možná jen nějaké špinění-max.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital