Otěhotnět v šestinedělí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6358
19.1.14 18:02

Je mi to líto :hug: já jsem potratila v 6tt, takže úplně na začátku a teď mám taky šestinedělí i když to odešlo takle brzy, mám počkat na ms a pak se zase můžeme snažit :lol: taky jsem tady hodně četla že se znovu zadaří protože tělo je připravené :pankac: ale to šestinedělí bych dodržela určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
19.1.14 18:16

Je smutne co se ti stalo. Na tvem miste bych to znovu zkusila hned, jak bych se na to citila. Ty sama nejlepe vis jak jsi na tom. Pokud vsechna vysetreni mas v poradku, tak uz je dalsi krok jen na tobe. Me prvni tehu nevyslo v 8tt jsem to musela dat pryc a dr. mi rekl, at se pokusim co nejdriv… neresila jsem tehdy zadne sestinedeli, pockala jsem proste, az mi bylo dobre, prestala jsem krvacet a tak… a slo to hned ;-)
Ted mam krasnyho dvouletyho chlapecka a planuji dalsi. ;-)
Drz se, at se ti brzy zadari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
19.1.14 18:30

Hlavně si to nevyčítej, nepřičítala bych to ani kočce ani bazénu. Prostě se to občas stane. Každopádně hodně štěstí do dalšího snažení a jak už tu píší holky přede mnou, počkala bych na první MS po šestinedělí a hurá na to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.14 18:36

Holky mockrat dekuji za vase odpovedi, nazory a zkusenosti jsem vam moc vdecna.

• Citovat
  • Upravit
pavlats
19.1.14 18:46

Já bych dodržela šestinedělí kvůli případnému zanesení infekce a pak už bych nečekala na nic. Můžeš otěhotnět hned nebo to prostě pár měsíců nepůjde. Tělo se rozhodne samo, kdy je připravené.
Jinak prcka je mi moc líto. Dělala jsem na nedonošencích a musím Ti říct, že rozhodně za nic nemůžeš. Kvůli skrytě probíhající infekci je hodně předčasných porodů a příčina té infekce se většinou vůbec neodhalí.
Přeju hodně síly a ať se brzy zadaří.

• Citovat
  • Upravit
2597
19.1.14 18:46

Je mi líto vaší ztráty :hug:, myslím, že tvá chyba to nebyla. Těhotné se běžně koupou na veřejnosti. Dle mé babičky je dobré nechat tělo od porodu zregenerovat minimálně tak dlouho, jak dlouho byla žena naposled těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie12345
19.1.14 18:53

Zdravím, v prvé řadě musím říct, že je mi moc líto, čím jste si prošli.. musí to být něco, co tě poznamená na celý život..já v tom mám ale jasno. bolest nad takovou ztrátou dokáže utišit jedině další miminko. promluvila bych si s doktorem, aby mi řekl, kdy je vhodné se o početí znovu snažit, a pokud se na to oba cítíte a chcete to, rozhodně běžte do toho!

• Citovat
  • Upravit
69235
19.1.14 19:11

Nečekala bych ani den, a ano, já otěhotněla v šestinedělí, ne tedy po tak pozdním potratu, mnohem mnohem dřívějším, takže to ani úplně šestinedělí nebylo, ale hned a malé byly dva roky. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17000
19.1.14 19:16

Ahoj, také jsem porodila ve 26+0 - dvojčátka, zvládla to jen holčička. Prý to způsobila infekce - taky mi nikdo neřekl z čeho a i když pro mě to dopadlo ještě relativně dobře, sem tam přemýšlím, jak se z dokonalého těhotenství tohle mohlo stát..Já bych asi šestinedělí dodržela a pak bych tomu nechala volný průběh. S partnerem se určitě máte moc rádi a věřím, že do roka budete mít v postýlce zdravé donošené děťátko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
19.1.14 19:31

Je mi to lito, ze to odeslo miminko…nech telo zregenerovat a vzpamatovat se trochu, tehotenstvi je prece jenom zatez a ted si odpocin…hlavne psychicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
19.1.14 19:33

Ahoj, je mi líto co se ti stalo :(, ale být tebou tak radši nechám proběhnout jednu ms. Já jsem po revizi 8tt a taky jsem nechala proběhnout jednu ms aby se tělo vyčistilo a teď už to nechávám na přírodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
19.1.14 19:49

Ahoj,
předně mě mrzí co se vám stalo. Mám za sebou něco podobného akorát 22+3tt. Šestinedělí jsme dodrželi a pak tomu nechali volný průběh, s tim, že jsme samozřejmě měli doporučeno počkat 3 měsíce, ale nějak se mi čekat nechtělo, takže po první ms jsme šli na to, teď táhneme pátý měsíc a stále nic. Takže bych asi šestinedělí vydržela a pak tomu nechla volný průběh, stejně neotěhotníš dřív než bude tělo připraveno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.14 21:27

Díky holky jsem teď v 5 týdnu šestinedělí tak to už uteče jako voda, jen ta MS uvidím kdy přijde

• Citovat
  • Upravit
708
19.1.14 22:17

Kamarádka v 6ti nedělí orpavdu otěhotněla a ani nevěděla jak :) ve tvém případě je ptořeba zvážit, zda to tělo zvládne, aby Vás nečekalo další zklamání :,(
Ať se rozhodnete jakkoliv, držím pěstičky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky