Oteplovačky z Lidlu
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Aishenka jsou pridelane suchým zipem. Mam je pro. malého i velkého a u obojího stejně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky nezměřily byste mi je někdo, nejlépe velikost 134-140? Mám extra hubeňoura a sháním co nejužší oteplovačky (v jedné diskuzi jsem četla, že jsou úzké). Čím je dcera vyšší, tím máme větší problém, ve 140ce už je všechno tak široké, že se vejde celá do jedné nohavice. Rifle i softshellky má šité na míru, ale na lyže máme problém, ve všem vypadá jako klaun ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi nejlépe vnitřní délku od rozkroku dolů a tu největší šířku přes rozkrok (jakoby boky procházející rozkrokem). Děkuju moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aliik pas 34, pánev 46, nohavice stehno 25 a délka od rozkroku 63 cm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já v lidlu ráda nakupuji
Za mě tam mají dobré věci a hlavně cenově přijatelné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju moc
Večer změřím ty naše Lindex, o kolik jsou případně užší. 8mi letá dcera má pas 52 (2×26) a boky 62 (2×31) a je na ni hrůza nakupovat, rifle jsem teď nechala šít na Fleru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aliik je pravda ze syn je udelany a má je akorát
@Šarlina já tam nakupují také ráda a jsem spokojená a oblekam tam všechny děti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli myslíš ty kšandy, tak ty odepnout jdou, jsou na suchý zip, takže můžu dát holky venku vyčůrat, aniž bych sundavala bundu, jsme s nimi spokojeni, kolem nohavic mají takovou tu gumu, že neleze sníh do bot.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xstrasilka jo takhle kvůli čurání rozepnout jdou, já to pochopila jako uplně odepnout..to ne - vzadu jsou napevno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marcepan píše:
@Aishenka jsou pridelane suchým zipem. Mam je pro. malého i velkého a u obojího stejně
Super, děkuji, ona by to na sobě nesnesla ale jestli jde sundat tak mám vyřešeno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Popokatepetla píše:
@xstrasilka jo takhle kvůli čurání rozepnout jdou, já to pochopila jako uplně odepnout..to ne - vzadu jsou napevno
Jdou odepnout i vzadu, jsou na sucháč, ne napevno, jak starší modely, tak i letos kupované.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xstrasilka ty jo tak to doma hned schválně kouknu, já fakt žila v tom, že je to napevno. tak se omlouvam za mystifikaci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Popokatepetla píše:
@xstrasilka ty jo tak to doma hned schválně kouknu, já fakt žila v tom, že je to napevno. tak se omlouvam za mystifikaci
Ja si to původně myslela taky, pak jsem začala řešit, jak to budem dělat venku s čůráním, až jsem zjistila, že je to na sucháč a jde to snadno odepnout a zapnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit