Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Mona02 píše:
Holky dikyja uz se modlim za kazdy den
Tak uvidime jak to nakonec dopadne
zkus se víc hýbat nebo sex…to prý pomáhá
a třeba pojedete ještě v noci a nebo když budeš mít zase ty bolesti- posličky- dej si teplou vanu, ne horkou ale teplou. třeba se to rozjede a nebo přestane ![]()
Hele, sorry, ale když jsi v 38+6tt, tak to nemáš termín ve čtvrtek 27.2. ![]()
Jinak vše již bylo řečeno ![]()
V prukazce mi napsali podle genetickeho ultrazvuku 27.2. Tak nevim jak to brali ![]()
@Mona02 píše:
V prukazce mi napsali podle genetickeho ultrazvuku 27.2. Tak nevim jak to brali
Tak potom jsi ale 39+5
Já jen, že mě to zaujalo, že to nesedí na 40+0tt
Nebo pokud máš podle posl. MS 38+6tt, tak to nemusí sedět s genetikou, ale tou první. ![]()
Asi mas pravdu, protoze minule se taky prepsali a napsali mi to o tyden mene do papiru, takze to bude spise jak rikas
ja se v tom poradne taky nevyznam
Hlavne, aby bylo mimi v poradku ![]()
@Mona02 píše:
Asi mas pravdu, protoze minule se taky prepsali a napsali mi to o tyden mene do papiru, takze to bude spise jak rikasja se v tom poradne taky nevyznam
Hlavne, aby bylo mimi v poradku
jj, to hlavně
hodně štěstí
![]()
Zdravím, dnes jsem byla na kontrole, čípek se zkrátil na 1cm, otevřená jsem na 2cm a dr. mi udělal hemiltna (velký odhad porodní váhy). Myslíte, že už to fakt dopadne? Vím, že mi to nikdo s určitostí neřekne, jen asi potřebuju trochu naděje ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, dnes jsem byla na kontrole, čípek se zkrátil na 1cm, otevřená jsem na 2cm a dr. mi udělal hemiltna (velký odhad porodní váhy). Myslíte, že už to fakt dopadne? Vím, že mi to nikdo s určitostí neřekne, jen asi potřebuju trochu naděje
Odpověděla jsi si sama. Může a nemusí, to ti nikdo neřekne.
@Anonymní píše:
@MilijonDolarBejby 39.
me hamilton zabral
hodne stesti
Já byla otevřená na dva týden a hamilton mi nepomohl, ale každá jsme jiná ![]()