Otevřené partnerství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.4.18 09:12

@brumdinka no ano, klidně si můžeš „vrzat bokem“ ale respektuješ partnera ve smyslu, že nechodíš domů s hloupými výmluvami apod..respektuješ, že druhý to dělá taky

• Citovat
  • Upravit
7939
29.4.18 09:13

At si kazdy zije jak chce, pokud si k tomu najde partnera, ktery jeho nazory na ponekud nestandardni usporadani sdili a maji-li OBA stejne moznosti vyziti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

zakl.

@astoret píše:
@Hanka1 taky se mi zdá, že to celé pochopil, že z jeho strany může podvádět (což by nemělo být v otevřeném vztahu podvádění, že..jinak by nemlžil..a ona nesmí, protože jakmile ona by měla něco paralerního, věřím, že by byl ohen na střeše

On nic nepochopil, on se vyjádřil zcela jasně. Exkluzivní vztah, jen my dva. Ale když se mu to hodí…

• Citovat
  • Upravit
4749
@Anonymní píše:
Ne, není fér. NAstavené nic nemáme…teď je to regurélní nevěra:-D Ale ta nevěra, tdy ta fyzická mě netíží…vadí mi, že jeho odpověď na vše je „Tobě je to stejně jedno tak proč kolem toho děláš dusno“…dusno dělám, protože k tomu, k čemu jsme došli bylo, že si budeme věrní (i přes jeho blbé kecy)…

a třeba mu vadí, že byste meli otevřený vztah, když říká, že je ti to jedno, má pocit, že je ti to jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
29.4.18 09:16
@Anonymní píše:
Ale to my máme, takhle normálně. Kamarády, koníčky. Máme normální vztah s nevěrou :lol: To, co mě na tom rozčiluje je, že takhle to chtěl, chtěl exkluzivní vztah dvou lidí, to co jsem nabízela já, byla důvěra k tomu, co máme mezi sebou a spolu s tím, že pokud by i bylo něco mimo vztah, tak ej to něčo, s čím oba souhlasíme. S čím má ale problém on? Že on nechce, abyhc já také byla za hranicí exkluzovního vztahu, chce to jen pro sebe a tedy raději je mi „podle“ nevěrný než aby se o mě s někým musel dělit…

Ne to opravdu nemate normalni vztah do toho nevera nepatri…souhlas s @Kobliha51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
29.4.18 09:16
@Anonymní píše:
Máme se rádi. Máme rádi naše děti, náš domov. Já nevím, nevěra mě fakt netíží, je to fyzické a když se zamiluje? To bude blbé a právě proto bych chtěla otevřneý vztah, aby byl nejen otevřený ve smyslu, že si může někde bokem vrznout, ale že se mi nemusí nic bát říct. On je rodina, byla bych mu oporou, i kdyby byl zamilovaný a nevěděl si s tím rady. On by pro mě totéž zcela jistě neudělal…

Kdybyste se měli rádi, nemáte potřebu brousit jinam. Přijde mi, že on ti zahýbá a ty tomu raděj říkáš otevřený vztah. Přitom se bojíš ho praktikovat, bo víš, že by se to tvému chlapovi nelíbilo. Probuď se. Máš jen dvě možnosti, tolerovat mu jeho zálety, nebo jít od něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.18 09:17

zakl.

@astoret píše:
a třeba mu vadí, že byste meli otevřený vztah, když říká, že je ti to jedno, má pocit, že je ti to jedno?

No očividně mu to vadí a přijde mu přijatelnější být nevěrný. Ptala jsem se ho, říká, že jsem to takhle řekla. Tedy, že by mi to bylo jedno. Máš na mysli, jestli on cítí, že ho nemiluju? Miluju ho bezpodmínečně. I teď. TO mi ovšem nebrání v tom, abych ho občas nesnášela :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
29.4.18 09:18
@Anonymní píše:
Ale to my máme, takhle normálně. Kamarády, koníčky. Máme normální vztah s nevěrou :lol: To, co mě na tom rozčiluje je, že takhle to chtěl, chtěl exkluzivní vztah dvou lidí, to co jsem nabízela já, byla důvěra k tomu, co máme mezi sebou a spolu s tím, že pokud by i bylo něco mimo vztah, tak ej to něčo, s čím oba souhlasíme. S čím má ale problém on? Že on nechce, abyhc já také byla za hranicí exkluzovního vztahu, chce to jen pro sebe a tedy raději je mi „podle“ nevěrný než aby se o mě s někým musel dělit…

Co to je, normální vztah s nevěrou? :mrgreen: Vy máte normální otevřený vztah, ale je otevřený jen na jedné straně, že? Zjevně Ti to vadí, když zakládáš diskuzi, tak proč v tom žiješ?

• Citovat
  • Upravit
25123
@Anonymní píše:
@brumdinka no ano, klidně si můžeš „vrzat bokem“ ale respektuješ partnera ve smyslu, že nechodíš domů s hloupými výmluvami apod..respektuješ, že druhý to dělá taky

ne pokud si vrzas bokem tak partnera nerespektujes a na tom vztahu ti nezalezi..je ti to jedno, jestli bude nebo ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@arada píše:
Kdybyste se měli rádi, nemáte potřebu brousit jinam. Přijde mi, že on ti zahýbá a ty tomu raděj říkáš otevřený vztah. Přitom se bojíš ho praktikovat, bo víš, že by se to tvému chlapovi nelíbilo. Probuď se. Máš jen dvě možnosti, tolerovat mu jeho zálety, nebo jít od něj.

My nemáme otevřný vztah. To byla má nabídka, kterou on odmítl.

• Citovat
  • Upravit
25123
29.4.18 09:19
@vonajebohyne píše:
At si kazdy zije jak chce, pokud si k tomu najde partnera, ktery jeho nazory na ponekud nestandardni usporadani sdili a maji-li OBA stejne moznosti vyziti.

Jo to souhlas, ale zakladatelka ho ocividne nema..jinak by nebyla tahle diskuze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.18 09:19

zakl.

@brumdinka píše:
ne pokud si vrzas bokem tak partnera nerespektujes a na tom vztahu ti nezalezi..je ti to jedno, jestli bude nebo ne..

Pokud vrzáš bokem a jste dohodnutí, že to nebudeš dělat, tak pak je to nerespoektování…

• Citovat
  • Upravit
25123
29.4.18 09:22

@arada jo tak nejak.. a zakladatelko bezpodminecna laska vypada opravdu jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
29.4.18 09:23
@Anonymní píše:
Pokud vrzáš bokem a jste dohodnutí, že to nebudeš dělat, tak pak je to nerespoektování…

ale vy jste se nedohodli ze to budes delat a proste kdyz si vrzas bokem tak ti na vztahu co mas nezalezi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.4.18 09:23

Osobní zkušenost nemám, ale v mém okolí, vždycky, když se o to někdo pokusil, byl to předstupeň rozchodu. Nikdy to dlouho nevydrželo a většinou ti dva skončili s těma bokovkama. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí