Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nekoukej! píše:
@Kobliha51 ono u zen to uzivani pri peci o rodinu a male dite moc jednoduche neni, pokud zakladatelna bema nepretrzite hlidani od babaicek atd
TO je ten nejmenší problém, máme chůvu, k šesti dětem to bych musela být superžena, abych to zvládala sama…
@Anonymní píše:
Tohle jsem nepsala já.
@takymanžel s těmi nemocemi máš pravdu. Když mě prostě nebaví žárlit, to je asi první věc a kdyby alespoň byl tak šikovný, že by to dobře tajil, ale neustále nacházím indicie a nebaví mě to…a co si budu anonymně nalhávat, je tu i EGO - nebaví mě představa, že si o tom povídá se svým kamarádem a je to v gardu, že mě chudinku podvádí. Kurnik to je takovej vůl…
@Anonymní píše:
Tedy ta část pro mě - konečná dohoda mezi námi byla, že budeme žít v exkluzivním vztahu. To, co navrhuji, je podepřeno tím, že máme opravdu velikou rodinu, nemluvím tu o 2 dětech a majetek, to je otázka. Oba máme svoje majetky, které jsme nabyli před manželstvím, tedy nejsem na sobě nijak závislí.
Konečná dohoda? Vždyť jsem to popisoval. Něco jiného, je, když řekneš: „jestli mi zahneš je konec a ufiknu ti nádobíčko“ a nebo: „sex s jinými mi nevadí, ale nebudeme ho provozovat“. I ten, kdo by tě měl celkem rád, si může říct, že když ti to tak nevadí, tak se přeci svět nezboří a určitě se nebudeš rozcházet kvůli nějaké bokovce. Ale i tak to vypovídá o tom, že má radši své zážitky než tebe a nebo je zabedněnec, co mu nedochází, že lhaním si reputaci u partnerky příliš nevylepšuje.
@Anonymní píše:
@takymanžel s těmi nemocemi máš pravdu. Když mě prostě nebaví žárlit, to je asi první věc a kdyby alespoň byl tak šikovný, že by to dobře tajil, ale neustále nacházím indicie a nebaví mě to…a co si budu anonymně nalhávat, je tu i EGO - nebaví mě představa, že si o tom povídá se svým kamarádem a je to v gardu, že mě chudinku podvádí. Kurnik to je takovej vůl...
Co na to říct? Je. ![]()
Tak kde je problém, si zajít užít někam taky. Když není fér on, proč jemu o tom chceš vyprávět.
Nebo si o tom chcete povídat? Seznamek je habakuk a zoufalců, co si rádi jen tak vrznou taktéž. Nevidím žádný problém. Vymýšlí si on, vymýšlej si taky. Když už každý budete souložit jinde, tak těch pár lží už horších není. ![]()
@AnnaNuvoletta07 píše:
Tak kde je problém, si zajít užít někam taky. Když není fér on, proč jemu o tom chceš vyprávět.Nebo si o tom chcete povídat? Seznamek je habakuk a zoufalců, co si rádi jen tak vrznou taktéž. Nevidím žádný problém. Vymýšlí si on, vymýšlej si taky. Když už každý budete souložit jinde, tak těch pár lží už horších není.
Nestojím o prázdný š*k…nechci lhát a zaplétat se do lží. To mě nebaví. Dělat to nebudu.
Ja ti rozumim ze nemas chut na jenom sex s nekym kdyz mas rada manzela.
Chlapi to maj jinak.
Co chces ted delat?
Ja bych mu oznamila ze vis ze te podvadi a pohrozila mu rozchodem.
Ja bych se totiz vubec nespolehala na to ze ten kondom pouziva vzdy. Vecsinou chtej chlapi bez a jenom kdyz ta zenska na nem trva tak ho vytahnou.
A i kdyby ho pouzival tak se s ni liba a lize ji a treba nez si ho nasadi tak taky se muze o ni trit atd..Moznosti prenosu je i tak hodne a pohlavnich nemoci jeste vic.
A s lharem zit bych taky nemohla.
Jednou ho budes i tak nenavidet kdyz to takhke pujde dal.
On si mysli ze te ma jistou.
Bych mu to oplatila jenom kvuli svymu egu. A klidne si hledej nekoho do koho se zamilujes aby te to taky bavilo.
Protoze ten tvuj te ma na haku.
Nečetla jsem celou diskusi.
On je sobec, a určitě ne jen v tomhle. On na tebe nebere ohled, on může mít bokovku a ty ne, a bavit se o tom nechce. Pochybuji, že ostatní oblasti vztahu klapou.
Nedovedu si představit, že bych přistoupila na otevřený vztah. Od nezávazného sexu je to jen krůček k zamilovanosti. Milenka bezstarostná a manželka utahaná a napružená. Ten chlap se zamiluje a odejde s lehkým srdcem. A nevěřím tomu, že takový sobecký chlap se po rozchodu bude starat o rodinu, on si bude zase chtít, urvat, co nejvíce pro sebe. Kolik páru šlo do trojky, čtverky a nevěr a kolik z nich to ustálo?
Když v tom vztahu seš, tak si taky užívej a neříkej mu to. Nevím, co od této diskuse čekáš…
Už nevím, která z těch anonymů je zakladatelka a nelíbí se mi názory ani jedné z nich. Tak dobrou noc.
![]()
Máme 6 dětí, nenudíme