Otevřené partnerství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.4.18 10:42

zakl.

@Nekoukej! píše:
Ja tomu tedy nerozumim, ale prijdete mi na hlavu oba, nenudite se?

Máme 6 dětí, nenudíme :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.4.18 10:43

zakl.

@Nekoukej! píše:
@Kobliha51 ono u zen to uzivani pri peci o rodinu a male dite moc jednoduche neni, pokud zakladatelna bema nepretrzite hlidani od babaicek atd

TO je ten nejmenší problém, máme chůvu, k šesti dětem to bych musela být superžena, abych to zvládala sama…

• Citovat
  • Upravit
2713
29.4.18 10:49
@Anonymní píše:
Tohle jsem nepsala já.
:oops: Tak jsem za troubu no. To se stává. :D Nicméně to ostatní platí pro tebe. Ten můj příspěvek nebyl založen na poznámce o fungování čtyřletého vztahu, ale na tom ostatním co jsi psala v diskusi. A zapomněl jsem se zmínit o tom, jak naivní je myslet si, že existuje něco jako bezpečný sex, myslím vůči přenosu nemocí.
Ještě jsem tu kdesi zahlédl poznámku, jak špatně snášejí chlapi, na rozdíl od žen partnerčinu nevěru. To má jeden docela zásadní důvod. A to ten, že na rozdíl od matky, je otec dětí poměrně variabilní veličina. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.18 10:53

zakl.

@takymanžel s těmi nemocemi máš pravdu. Když mě prostě nebaví žárlit, to je asi první věc a kdyby alespoň byl tak šikovný, že by to dobře tajil, ale neustále nacházím indicie a nebaví mě to…a co si budu anonymně nalhávat, je tu i EGO - nebaví mě představa, že si o tom povídá se svým kamarádem a je to v gardu, že mě chudinku podvádí. Kurnik to je takovej vůl…

• Citovat
  • Upravit
2713
29.4.18 10:58
@Anonymní píše:
Tedy ta část pro mě - konečná dohoda mezi námi byla, že budeme žít v exkluzivním vztahu. To, co navrhuji, je podepřeno tím, že máme opravdu velikou rodinu, nemluvím tu o 2 dětech a majetek, to je otázka. Oba máme svoje majetky, které jsme nabyli před manželstvím, tedy nejsem na sobě nijak závislí.

Konečná dohoda? Vždyť jsem to popisoval. Něco jiného, je, když řekneš: „jestli mi zahneš je konec a ufiknu ti nádobíčko“ a nebo: „sex s jinými mi nevadí, ale nebudeme ho provozovat“. I ten, kdo by tě měl celkem rád, si může říct, že když ti to tak nevadí, tak se přeci svět nezboří a určitě se nebudeš rozcházet kvůli nějaké bokovce. Ale i tak to vypovídá o tom, že má radši své zážitky než tebe a nebo je zabedněnec, co mu nedochází, že lhaním si reputaci u partnerky příliš nevylepšuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
29.4.18 11:00
@Anonymní píše:
@takymanžel s těmi nemocemi máš pravdu. Když mě prostě nebaví žárlit, to je asi první věc a kdyby alespoň byl tak šikovný, že by to dobře tajil, ale neustále nacházím indicie a nebaví mě to…a co si budu anonymně nalhávat, je tu i EGO - nebaví mě představa, že si o tom povídá se svým kamarádem a je to v gardu, že mě chudinku podvádí. Kurnik to je takovej vůl...

Co na to říct? Je. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
29.4.18 11:01

Tak kde je problém, si zajít užít někam taky. Když není fér on, proč jemu o tom chceš vyprávět. :roll: Nebo si o tom chcete povídat? Seznamek je habakuk a zoufalců, co si rádi jen tak vrznou taktéž. Nevidím žádný problém. Vymýšlí si on, vymýšlej si taky. Když už každý budete souložit jinde, tak těch pár lží už horších není. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.18 11:18

zakl.

@AnnaNuvoletta07 píše:
Tak kde je problém, si zajít užít někam taky. Když není fér on, proč jemu o tom chceš vyprávět. :roll: Nebo si o tom chcete povídat? Seznamek je habakuk a zoufalců, co si rádi jen tak vrznou taktéž. Nevidím žádný problém. Vymýšlí si on, vymýšlej si taky. Když už každý budete souložit jinde, tak těch pár lží už horších není. :P

Nestojím o prázdný š*k…nechci lhát a zaplétat se do lží. To mě nebaví. Dělat to nebudu.

• Citovat
  • Upravit
93
29.4.18 14:15

Ja ti rozumim ze nemas chut na jenom sex s nekym kdyz mas rada manzela.
Chlapi to maj jinak.
Co chces ted delat?
Ja bych mu oznamila ze vis ze te podvadi a pohrozila mu rozchodem.
Ja bych se totiz vubec nespolehala na to ze ten kondom pouziva vzdy. Vecsinou chtej chlapi bez a jenom kdyz ta zenska na nem trva tak ho vytahnou.
A i kdyby ho pouzival tak se s ni liba a lize ji a treba nez si ho nasadi tak taky se muze o ni trit atd..Moznosti prenosu je i tak hodne a pohlavnich nemoci jeste vic.
A s lharem zit bych taky nemohla.
Jednou ho budes i tak nenavidet kdyz to takhke pujde dal.
On si mysli ze te ma jistou.
Bych mu to oplatila jenom kvuli svymu egu. A klidne si hledej nekoho do koho se zamilujes aby te to taky bavilo.
Protoze ten tvuj te ma na haku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.18 16:01

Nečetla jsem celou diskusi.

On je sobec, a určitě ne jen v tomhle. On na tebe nebere ohled, on může mít bokovku a ty ne, a bavit se o tom nechce. Pochybuji, že ostatní oblasti vztahu klapou.

Nedovedu si představit, že bych přistoupila na otevřený vztah. Od nezávazného sexu je to jen krůček k zamilovanosti. Milenka bezstarostná a manželka utahaná a napružená. Ten chlap se zamiluje a odejde s lehkým srdcem. A nevěřím tomu, že takový sobecký chlap se po rozchodu bude starat o rodinu, on si bude zase chtít, urvat, co nejvíce pro sebe. Kolik páru šlo do trojky, čtverky a nevěr a kolik z nich to ustálo?

Když v tom vztahu seš, tak si taky užívej a neříkej mu to. Nevím, co od této diskuse čekáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
29.4.18 20:22

Už nevím, která z těch anonymů je zakladatelka a nelíbí se mi názory ani jedné z nich. Tak dobrou noc. :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky