Otevřené partnerství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9006
29.4.18 09:48

@Kobliha51 no tak ale podle toho co zakladatelka pise asii hlidat s tim ze ona pujde za chlapem nebude???

Příspěvek upraven 29.04.18 v 09:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
29.4.18 09:48
@Nekoukej! píše:
@Kobliha51 ono u zen to uzivani pri peci o rodinu a male dite moc jednoduche neni, pokud zakladatelna bema nepretrzite hlidani od babaicek atd

Je to jednoduché. Prostě zapřáhne chlapa, ten nebude mít na vrznutí bokem ani náladu, ani čas a začne si užívat ona. Až bude mít pocit, že si jsou fifty - fifty, tak bude na čase sednout si a otevřeně si promluvit, jestli má takový divný vztah vůbec nějaký smysl.

• Citovat
  • Upravit
9006
29.4.18 09:49

@Černá vdova ale to on hlidat nebude co pak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
29.4.18 09:51
@Nekoukej! píše:
@Kobliha51 no tak ale podle toho co zakladatelka pise asii hlidat s tim ze ona pujde za chlapem nebude???Příspěvek upraven 29.04.18 v 09:48

To si musí právě pořádně domluvit. Pokud může on, může i ona.

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
29.4.18 09:54
@Nekoukej! píše:
@Černá vdova ale to on hlidat nebude co pak???

Musí být chytrá a zařídit to tak, aby hlídal jak o život a ona si mohla vynahradit to všechno, o co zatím přišla. :nevim: Nikdo to za ní neudělá.

• Citovat
  • Upravit
59349
29.4.18 10:01
@arada píše: Často jsem tady napadána, že jsem stará a ničemu nerozumím. Proto jsem to tak napsala. Zastávám názor, že pokud někoho miluju a on mě, nemáme potřebu se chodi ošobrstávat jinam :nevim:.

tohle o věku nebude, máme to taky tak ;) Já bych se hlavně bála pohlavních nemocí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
29.4.18 10:04

Zakladatelko, on ti evidentně o svém paralelnim vztahu vykládat nechce, takže tobě nic nebrání v tom, aby sis jej našla taky.
A budete mít tebou navrhovaný otevřeny vztah, jen to tak nebude slovně pojmenované.

• Citovat
  • Upravit
káťa
29.4.18 10:06

Zakladatelko, on ti evidentně o svém paralelnim vztahu vykládat nechce, takže tobě nic nebrání v tom, aby sis jej našla taky.
A budete mít tebou navrhovaný otevřeny vztah, jen to tak nebude slovně pojmenované.

• Citovat
  • Upravit
148173
29.4.18 10:18

Rozumím volnému vztahu. Rozumím monogamnímu vztahu bez bokovek. Rozumím tomu když rodiče hlídají děti tak, aby vżdy jeden z nich mohl za svým koníčkem.
Ale to v tomhle případě nevidím. Tady je zakladatelka doma s dětmi, nesmí nic a partner si chodí vošoustávat jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
29.4.18 10:25
@Anonymní píše:
@brumdinka lidi jsou různí a i jejich vztahy, komentuješ neco cos nikdy nezažila, já v otevřeném vztahu byla a byla to vzájemná dohoda, respekt tam byl, proč se nutit do monogamního vztahu, když ani jeden nechce, bylo nám spolu krásně, krásné 4 roky, dodnes je můj nejlepší přítel, meli jsme jiný životní styl než většina, důvěřovali jsme si, jsou lidi, co žijí ve 3 a klape jim to, ale ok..tady je emimino, tady je většinová populace, kde se žije tradičně, i já ted ve vztahu tak žiji, proč ne, ale neříkej, žeje ti jedno, zda bude či ne, nerozumíš tomu :pankac:

Zakladatelko, jsi neuvěřitelně naivní. Nemyslím to zle, ale jiné slovo mě nenapadá. To, že jsi s někým prožila 4 roky, přeci vůbec nevypovídá o tom, že takový vztah je životaschopný. To je stejné, jako by někdo každých pár let střídal partnera a tvrdil, že je přísně monogamní. Té naivitě nahrává i to, že tys mu svým vyjádřením, že ti bokovky nevadí, dala v podstatě povolení a on ti jasně řekl, že to u tebe tolerovat nebude. To, že si myslíš, že jste si něco dohodli? Je to stejné, jako když někomu řeknu, že mi nevadí jíst brokolici, ale jen v případě, že ji budeme jíst oba a on, jelikož si bere jídlo s sebou do práce, tak tobě ji podstrčí, v domění, že na to nepřijdeš. Co to o něm vypovídá? Minimálně to, že si tě neváží. Jinak by se tě nesnažil podvést. A o jeho lásce k tobě, by se taky dalo s úspěchem pochybovat.
Takový vztah, jaký ty si představuješ, může být trvalý v podstatě jen za předpokladu, že ty dva, krom oboustranného souhlasu, spojuje hlavně majetek a nebo jste pro sebe opravdu ti praví a jediní. Protože láska, obzvlášť pokud je pokoušena neustále novými podněty, může lehko odplout k někomu jinému. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.18 10:35

zakl.

@Kobliha51 píše:
On to pochopil jako nabídku pro něj. :zed: On jí vužívá, ted si musíš ten otevřený vztah prosadit i pro sebe a na co vůbec čekáš? Víš, že on si užívá bokem, tak si užívej taky, když bez toho nemůžeš žít. Ale napřed proberte to, jak se budete starat o děti tak, aby jim bylo doma dobře. Jste si stejně lhostejní, jen možná na sebe zvyklí. I tak se dá žít.

Neřekla bych lhostejní, milujeme se často, děláme pro sebe takové ty malé drobnosti, co dělat nemusíš, ale chceš. Objímáme se, líbáme, ne z donucení, protože chceme, jsem spolu jen 10 let, tak to není ještě rutinam, možná až se tam dostaneme :nevim:. A u mě to není program, že bych šla na lov a někoho si ulovila na sex a kvůli vzrušení. Je to u mě něco jako, když mi teď lékaři navrhovali, že mi odstraní vaječníky a dělohu jako prevenci. Děti další už nechci, ale taky nechci mít zavřené dveře k tomu, abych je mít mohla. A stejně to mám v partnerství, tohle partnerství prostě je a bude, netajím se tím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.4.18 10:35

zakl.

@takymanžel píše:
Zakladatelko, jsi neuvěřitelně naivní. Nemyslím to zle, ale jiné slovo mě nenapadá. To, že jsi s někým prožila 4 roky, přeci vůbec nevypovídá o tom, že takový vztah je životaschopný. To je stejné, jako by někdo každých pár let střídal partnera a tvrdil, že je přísně monogamní. Té naivitě nahrává i to, že tys mu svým vyjádřením, že ti bokovky nevadí, dala v podstatě povolení a on ti jasně řekl, že to u tebe tolerovat nebude. To, že si myslíš, že jste si něco dohodli? Je to stejné, jako když někomu řeknu, že mi nevadí jíst brokolici, ale jen v případě, že ji budeme jíst oba a on, jelikož si bere jídlo s sebou do práce, tak tobě ji podstrčí, v domění, že na to nepřijdeš. Co to o něm vypovídá? Minimálně to, že si tě neváží. Jinak by se tě nesnažil podvést. A o jeho lásce k tobě, by se taky dalo s úspěchem pochybovat.
Takový vztah, jaký ty si představuješ, může být trvalý v podstatě jen za předpokladu, že ty dva, krom oboustranného souhlasu, spojuje hlavně majetek a nebo jste pro sebe opravdu ti praví a jediní. Protože láska, obzvlášť pokud je pokoušena neustále novými podněty, může lehko odplout k někomu jinému. :nevim:

Tohle jsem nepsala já.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.4.18 10:36
@takymanžel píše:

Resp. to na co reaguješ, jsem nepsala já…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.4.18 10:40

zakl.

@takymanžel píše:
Té naivitě nahrává i to, že tys mu svým vyjádřením, že ti bokovky nevadí, dala v podstatě povolení a on ti jasně řekl, že to u tebe tolerovat nebude. To, že si myslíš, že jste si něco dohodli?
Takový vztah, jaký ty si představuješ, může být trvalý v podstatě jen za předpokladu, že ty dva, krom oboustranného souhlasu, spojuje hlavně majetek a nebo jste pro sebe opravdu ti praví a jediní. Protože láska, obzvlášť pokud je pokoušena neustále novými podněty, může lehko odplout k někomu jinému. :nevim:

Tedy ta část pro mě - konečná dohoda mezi námi byla, že budeme žít v exkluzivním vztahu. To, co navrhuji, je podepřeno tím, že máme opravdu velikou rodinu, nemluvím tu o 2 dětech a majetek, to je otázka. Oba máme svoje majetky, které jsme nabyli před manželstvím, tedy nejsem na sobě nijak závislí.

• Citovat
  • Upravit
káťa
29.4.18 10:42
@Anonymní píše:
Tedy ta část pro mě - konečná dohoda mezi námi byla, že budeme žít v exkluzivním vztahu. To, co navrhuji, je podepřeno tím, že máme opravdu velikou rodinu, nemluvím tu o 2 dětech a majetek, to je otázka. Oba máme svoje majetky, které jsme nabyli před manželstvím, tedy nejsem na sobě nijak závislí.

No, takže žijete naoko v exkluzivním vztahu, on má tajný vztah bokový. Tak si ho najdi taky, jestli chceš a je to. On ti lze, ty si tedy se ctí a morálkou taky lámat hlavu nemusíš…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky