Otoky v těhotenství v zimě

Ivetka25
18.10.13 15:58

Otoky v těhotenství v zimě

Ahojte, chtěla bych se zeptat, zda jste někdo trpěl na otoky v těhotenství. Myslela jsem si, že se dělají jenom v létě, když je velké horko, začínám teď 36. tt a nevím jestli není něco špatně, natíkají mi kotníky i ruce už asi druhý den, zkoušela jsem si měřit i tlak, ale ten mám nízký, nevíte co na to? Děkuju :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9266
18.10.13 16:03

Ahoj, neporadim co s tim, na kontrolu jdu az ve stredu, ale taky mam obcas mirne natekla chodidla a ruce. ale nijak zavratne a ne kazdy den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
18.10.13 16:04

Ahoj :mavam: já zítra začínám 34tt a taky otýkám. Otékají mi nohy, lýtka, kotníky a vůbec mám pocit, že mám i větší chodidla. Je to děs :cert:

Ale ruce tedy vůbec, tak nevím… Pokud nemáš vysoký tlak nebo bílkovinu v moči (což doma asi nezjistíš) tak by to nemělo být nic vážného.
Radu na otoky bych potřebovala taky, snažím se mít nohy ve vyvýšené poloze když to jde. Nekřížit nohy při sezení, ale i tak ty otoky mám. Ale jí k tomu měla sklony i před těhot., jelikož mám špatnou štítnou žlázu.
To jsou prostě těhot. hormony, asi s tím nic nenaděláme a musíme počkat do porodu až splasknem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.10.13 16:06

@Ivetka25 může to být i v zimě záleží jestli k tomu máš sklony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Crystalline
18.10.13 16:28

Taky si myslim, ze je to hodne individualni a nesouvisi s pocasim ale hormony. Ja rodila v unoru a vubec neotekala. Zato dva dny po porodu - hruza - otekl mi i oblicej a cele telo. Zmizelo to za 2-3 dny.

• Citovat
  • Upravit
Ivetka25
18.10.13 16:30

@Yasminn a ptala ses na to doktora? Já to měla přes léto, jenom trochu a teď mám pocit, že mám malé i boty
@paola white nikdy se mi to nedělalo, až v létě a teď :nevim:
@Schara já mám jít právě ve čtvrtek a tak váhám jestli nejít dříve

• Citovat
  • Upravit
866
18.10.13 16:37

@Ivetka25 už je to pár let zpátky, ale já byla oteklá že mě byly malý i boty, a rodila jsem v unoru, takže celou zimu jsem tím trpěla, měla jsem oteklej obličej ruce i nohy :poblion: a tlak jsem měla nízkej, jen mě doktorka doporučila nesolit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
18.10.13 16:44

@Ivetka25 jj doktor mi vždy kontroluje i otoky na nohou. Ale říká mi, že pokud nemám bílkovinu v moči a moc vysoký tlak, tak je to ok. Já mívám tlak tak kolem 130/80, což je víc, než jsem měla před těhot., ale prý to ještě jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
18.10.13 16:47

@Ivetka25 s botama mám taky problém, už se skoro do žádných nevlezu :roll: To jsem zvědavá co budu dělat až napadne sníh :cert: termín porodu mám a do žádných kozaček se rozhodně nevejdu :?

Příspěvek upraven 07.07.16 v 19:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
18.10.13 16:47

@Ivetka25 jo to u me to tak dramaticke neni, tlak mam taky nizsi, bilkovinu v moci jsem nemela nikdy a citim se v ramci moznosti dobre :mrgreen: trochu zabira, kdyz si nohy osprchuju studenou vodou, ale to je na chvili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí