Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Kelsey píše:
Nakoupila bych mu dobroty ve zdr. vyzive. Koupila bych kosik a udelala mu takovy mlsaci balicek. Misto toho dortu. Jestli zvladne, tak max. melounovy dort. Ale vyhnula bych se opravdu mlecnym vyrobkum.
Jak děláš melounovy dort?
@yocheved píše:
No, smetanu a meruňky bych nepokoušels
To byla jen alternativa, jak to děláme my - pro případ, že už bude líp. Bílý jogurt záleží asi na stavu, jak snese. Jak tu někdo zmínil banány v čokoládě, tak to už mi přijde ta čokoláda teda horší
![]()
Hlavně si myslím, že 3./4.den poté už bude ok. Dyl mi na dietě nevydrzely ani děti. Týden být o suchých rohlikach je u dospělýho asi přehnaný bych řekla. Odvarem z rýže s mrkví se nezkazí nic, možná že i ten rýžový nákyp by se v nejaky odlehčený forme dal udělat, pokud ho tedy jí…
Mu upec sacher. cokolada stavi, kdyz toho nezdlabe pul kila, tak za 3 dny kousek proc ne. rozvaru je tam minimalne ![]()
@Jahudka82 cokolada muze byt, jen to musi byt vysokoprocentni cokolada a ne oslazenej tuk. hořka cokoska stavi a doda energii.jen neni dobry to nekomu radit v sms bez diakritiky
jsem kamosovi poradila „horkou cokoladu“ a on mi pak nadal, ze lital mnohem vic, protoze chodil do automatu na tu brecku do kelimku
![]()
@králíkovna píše:
@Jahudka82 cokolada muze byt, jen to musi byt vysokoprocentni cokolada a ne oslazenej tuk. hořka cokoska stavi a doda energii.jen neni dobry to nekomu radit v sms bez diakritikyjsem kamosovi poradila „horkou cokoladu“ a on mi pak nadal, ze lital mnohem vic, protoze chodil do automatu na tu brecku do kelimku
![]()