Otrava jdlem - narozeniny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17208
2.7.20 20:32
@Kelsey píše:
Nakoupila bych mu dobroty ve zdr. vyzive. Koupila bych kosik a udelala mu takovy mlsaci balicek. Misto toho dortu. Jestli zvladne, tak max. melounovy dort. Ale vyhnula bych se opravdu mlecnym vyrobkum.

Jak děláš melounovy dort?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17208
2.7.20 20:35
@yocheved píše:
No, smetanu a meruňky bych nepokoušels :nevim:

To byla jen alternativa, jak to děláme my - pro případ, že už bude líp. Bílý jogurt záleží asi na stavu, jak snese. Jak tu někdo zmínil banány v čokoládě, tak to už mi přijde ta čokoláda teda horší :) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17208
2.7.20 20:39

Hlavně si myslím, že 3./4.den poté už bude ok. Dyl mi na dietě nevydrzely ani děti. Týden být o suchých rohlikach je u dospělýho asi přehnaný bych řekla. Odvarem z rýže s mrkví se nezkazí nic, možná že i ten rýžový nákyp by se v nejaky odlehčený forme dal udělat, pokud ho tedy jí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
2.7.20 20:49

Mu upec sacher. cokolada stavi, kdyz toho nezdlabe pul kila, tak za 3 dny kousek proc ne. rozvaru je tam minimalne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
2.7.20 20:55

@Jahudka82 cokolada muze byt, jen to musi byt vysokoprocentni cokolada a ne oslazenej tuk. hořka cokoska stavi a doda energii.jen neni dobry to nekomu radit v sms bez diakritiky :mrgreen: jsem kamosovi poradila „horkou cokoladu“ a on mi pak nadal, ze lital mnohem vic, protoze chodil do automatu na tu brecku do kelimku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17208
2.7.20 22:19
@králíkovna píše:
@Jahudka82 cokolada muze byt, jen to musi byt vysokoprocentni cokolada a ne oslazenej tuk. hořka cokoska stavi a doda energii.jen neni dobry to nekomu radit v sms bez diakritiky :mrgreen: jsem kamosovi poradila „horkou cokoladu“ a on mi pak nadal, ze lital mnohem vic, protoze chodil do automatu na tu brecku do kelimku :lol: :lol:
:lol: :D :oops: :palec: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast