Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Teď už bych to neřešila. Pokud tam cítíš podezřelý smrad tak bych spala jinde a zítra větrala..
@Anonymní píše:
Kočka se vycurala do postele a byl tam mokrý flek. Vystříkala jsem to místo Sanytolem a pak ho téměř usušila horkým fénem. Ještě jsem trochu cítila zápach, tak jsem místo ještě polila neředenym octem a znovu sušila horkým fénem. Bojím se, že jsem se nadychala výparů z toho octa a Sanytolu, jak jsem to sušila horkým vzduchem. Může mi to něco udělat nebo to nemám řešit? V tu chvíli mi to nedošlo a nevětrala jsem.
tak vyvětrej teď, kde vidíš problém?
a to tě nenapadlo samotnou, to musíš napsat na emimino?
takže asi už to účinkuje ![]()
@Cenarius píše:
Rozleptava to mozek. Uz jdou videt prvni priznaky.
Líp bych to nenapsala ![]()
Cisty sanytol? A to je naco dobre? Nie je nahodou aj zvieraci moc sterilny? Viem, ze ludsky moc je sterilny… Vyvetraj a asi by som mokrou handrou tu vrchu vtstvu zriedila…predsa len zbytocna chemia
@stinga píše:
@Gita17 sterilný nesterilný, ale smrdí
To jo. Otázka je, jak tomu pomůžeš postříkáním dezinfekcí.
Zakladatelko: nebylo by lepší použít nějaký čistič nebo hadr a vodu?
A tohle bude asi taky Tvoje diskuze ne?
https://www.emimino.cz/…stvi-399230/
Šmarjá otrava z octových výparů?
A víš, že ten ocet někdo dokonce žere na tlacence? ![]()
To je jasná otrava 😂 ocet mozkozrout na to pozor je to nakažlivé
jinak nastříkám vodou a vezmu vysavačem " ktomu určeným " ale nevím co jsou všichni posedlý sanytolem a jinou dezinfekcí svět se zbláznil.
Jestli si u toho ten sanytol nepopíjela tak to snad přežiješ ![]()
@Cenarius píše:
Rozleptava to mozek. Uz jdou videt prvni priznaky.
Poslouchej ty seš hroznej pták
v jiný diskuzi taky první a stejně trapnej koment. Taky budeš švihlej na hlavu.
@Anonymní píše:
Kočka se vycurala do postele a byl tam mokrý flek. Vystříkala jsem to místo Sanytolem a pak ho téměř usušila horkým fénem. Ještě jsem trochu cítila zápach, tak jsem místo ještě polila neředenym octem a znovu sušila horkým fénem. Bojím se, že jsem se nadychala výparů z toho octa a Sanytolu, jak jsem to sušila horkým vzduchem. Může mi to něco udělat nebo to nemám řešit? V tu chvíli mi to nedošlo a nevětrala jsem.
Stalo se mi něco podobnýho, když jsem odvápňovala konvici octem. Smrad hroznej, měla jsem z toho hnusnou migrénu, jinak nic.