Otravná sousedka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7332
30.6.14 08:37
@berusa.m píše:
Dle mého je to dáno tím, že se nudí. Ona důchodkyně, nic na práci a ty jsi doma snadný cíl. S tím „půjčováním“ potravin bych udělala jednou provždy konec. Sem tam se stane, že něco dojde právě když to potřebuji, ale denně?
Já jem trochu „držka“ takže bych jí asi řekla, že nemáme nad dveřma ceduli POTRAVINY a že obchod je za rohem. A s tím věčným otravováním…to fakt nevím. Aby ti nedala pokoj ani když venku uspíš dítě?! Fakt jsem zvědavá, kdo ti poradí, jak se jí co nejefektivněji zbavit. :kytka:

souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
30.6.14 08:41

Tak už fakt říct přímo, že Ti to vadí, že přes den není problém si občas popovídat, sem tam něco přátelsky zapůjčit, když dojde, ale že máš miminko, že Ti ho budí a že večer chcete mít doma prostě klid :nevim:

Nebo kdykoliv by klepala nevhod jí to říct, jejda co potřebujete vzbudila jste mi díte, jééé dobrý večer my už spíme stalo se něco?

Ale obávám se, že v tomto případě zabere jen rozhovor kde jí to jasně vysvětlíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
30.6.14 08:42

Já bych se „sebrala“ a narovinu ji to řekla. ŽE ať se nezlobí, ale že všechno ocamcaď po camcaď a že potraviny jsou za rohem a že mě to její věčné klepání obtěžuje a ať toho nechá. řekla bych ji, že jsem ji nabídla prst a ona by mi nejraději urvala celou ruku. Že mám z toho takový pocit. řekla bych ji, že chápu že je sama, ale že ji rodinu suplovat nechceš.

Stejně to nemá jiné řešení si myslím :?

Ono se dá vše říct…i slušně bez křiku a nadávek ;)

Chápu že to pro tebe bude nepříjemné..ale buď 2 minuty nepříjemného pocitu jak ji to budeš říkat, nebo pokračovat v tom, co je… :? a nemít klid nikdy

Příspěvek upraven 30.06.14 v 08:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
30.6.14 08:43

Vypni si zvonek na večer a zapni až dopoledne, nebo až se ti bude chtít. A pokud bude klepat večer, vylez ve spodním prádle a řekni, právě chceme souložit, co je tak důležitého? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27264
30.6.14 08:45

Já jsem to sousedce jednou řekla, když jsme spolu popíjely, že nejsem zvyklá na to, že u nás někdo 6× denně klepe a že si na to zvykat nebudu, že mám prostě ráda svůj klid. No a co se týče půjčování věcí? Už hodněkrát jsem řekla, že nemáme. Po té, co chtěla půjčit nutelu na koblihy a vrátila mi jen prázdnou skleničku a potom jsem jí půjčila skořici, pro kterou jsem si po týdnu šla, protože jsem si jí chtěla nasypat na krupičku, mi opět vrátila akorát prázdnou kořenku, jsem pochopila, že to jinak nejde. Prostě umět říct ne, nemám, nezvoňte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
30.6.14 08:46

Tak to je strašný.
Dala bychna dveře velkou ceduli s nápisem NERUŠIT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
30.6.14 08:48

První věc, nějak si odpoj nebo zablokuj zvonek, ať nezvoní, aspoň v době, kdy víš, že k vám nikdo jiný nepřijde. A když bude bouchat na dveře, tak neotvírej. Třeba to bude trvat dlouho, ale jednou jí klepání na „hluché“ dveře přestane bavit. S tím, že se s ní budeš potkávat na chodbě a za barákem, asi nic neuděláš, pokud máš možnost, jeď s kočárkem do nějakého parku, co máte poblíž, tam budeš mít na křížovky apod. klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
30.6.14 08:50

Já jsem pro si s ní promluvit, takové zatloukání a dělání naschválů se mi přijde dětinské :oops:

Příspěvek upraven 30.06.14 v 08:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.6.14 08:53

Ja bych dala na dveře takovou tu kuzi presto klepani enjde.
A priste mam radu sniky se nebavit moc. Jenom pozdravit a hotovo.Taky se snikym nevybavuju proc bych mela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
30.6.14 08:56

Ja bych tu scenku s otviranim dveri „jako uprostred sexu“ okorenila jeste nejakym vtipnym kostymkem… Stripterka, domina… No dobre, asi bych to neudelala, ponevadz uz slysim ty drby v celym baraku, ale za ten pohled na vyjevenou sousedku by to stalo :-D

A co ji zkusit dat ochutnat jeji medicinu? Zvoni v 6 rano? Zazvonte v 5. Zvoni 3× denne? Zvonte co dve hodiny. „Pujcila si“ vcera tri cibule? dnes je potrebuju vratit… Nemate? A neskocila byste mi do kramu? Mala akorat usnula, nechci ji budit, doma sama byt nemuze, potrebuju cibuli ted hned.. treba by ji to docvaklo… Teda pokud by ji to nezacalo vyhovovat, to by pak bylo jeste horsi :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
30.6.14 08:56

Holky, máme nové bezpečnostní dveře a já fakt neslyším když někdo klepe :oops: :oops: Ten dotyčný fakt musí HODNĚ důrazně klepat, abych to slyšela.
Sluch mám dobrý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
30.6.14 08:58

Ja bych ji to teda rekla uplne natvrdo a narovinu. Vytrvala bych v tom, ze bych ji na vse rikala nemam-ono ji to musitcasem dojit a pokud fakt ne, rekla bych ji, at si skoci fakt do kramu kdyz to mate kousek. A tvrde ji rict, ze si nepreju, aby na me kazdy den zvonila a rusila nas. Jako tohle je fakt mjzec, ja uz bych teda hodila za hlavu i ty sousedske vztahy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
30.6.14 09:01

Dala by som na dvere papier s upozornenim, ze nerusit, len v akutnom pripade.
Ked sme mali v baraku bandu pubertakov, tak sme to takto praktikovali vsetky matky. Inak by sme sa zblaznili od vecneho vyklepkavania ich kamaratov.
Jednoducho: Milos nie je doma, neklopte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
30.6.14 09:07

No já bych jí na rovinu řekla, aby si uvědomila kolik je hodin, že ti syn spí a budí Vás, jak ráno, tak odpoledne i večer a navíc Vám narušuje Vaše soukromí s manželem a ať se na tebe nezlobí, ale že čeho je moc, toho je příliš.. a když to nedokáže sama posoudit zdravím rozumem, tak jí to řekni slušně, ale zároveň jednoznačně.. žádné náznaky nezabírají.. tak proč chodit okolo horké kaše..
a pokud nezabere jí to říct po dobrým, tak bych jí poslala do pr..le a to už by jí mohlo urazit a dala by ti snad pokoj..
a jinak si myslím, že každý normální člověk tohle musí pochopit, tudíž i sousedé.. vůbec bych se neomezovala v projevu o tom co si o milé paní sousedce myslíš a jak to je, aby nakonec bábina, si nedávala před sousedy hubu našpacír s tím jak jsi drzá a neochotná k důchodcům.. taky znám takové případy
tak přeji, ať se to v klidu vyřeší k Tvému prospěchu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
30.6.14 09:16

Třeba už jí všichni poslali do pudele a proto zvoní jen u vás. Něčím takovým se asi těžko budou chlubit.
Co přejít do protiútoku a vybrat si ty suroviny všechny zpátky? Vyčíhla bych si dobu, kdy nikdy nepřišla, vsadím se, že si někdy hodí šlofíka přes den a v tu dobu bych chodila zvonit každý den, cibule, cukr… Třeba pak pošle do zadele ona tebe a bude klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová