Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Potřebuju, aby mi někdo poslal velkou zásobu negativní energie. Už zase tady zvonili Jehovisti. Má vlastní negativní energie zjevně nestačí. ![]()
Trochu mi tvá sousedka připomíná mou tchýni. Ta je podobně neodbytná… Pochopila jsem dobře, že bydlíte v bytě? Musí to být dost strašné, to její chování. A hlavně to překračuje i hranice slušného soužívání ![]()
Zdá se, že náznaky jí nestačí… Určitě by bylo dobré říci jí na rovinu, že máš mimino a nechceš, aby na tebe pořád zvonila. A určitě ne brzy ráno a pozdě večer. Případně za ní poslat manžela, jestli je to tobě žinantní (což by i mně bylo). Asi jsi na ní moc hodná, když pořád otravuje jen tebe. Jako poslední řešení bych na pár dní odpojila zvonek, aby mi nebudila dítě a pořád mne neotravovala…
A také se může stát, že se na tebe urazí nebo tě může i pomlouvat. Ale člověk asi nemůže být se všemi kamarád - zvláště s tak otravnými lidmi ![]()
Podle toho, co ti teď neposledy řekla, to asi zafungovala. Gratuluji
Buď ráda, že jsi byla úspěšná ![]()
Asi jsem psala příspěvek ve stejné době, takže jsem pokračování příběhu našla až teď…
A to, jak ji popisuješ přesně sedí na moji tchýni. I s tím cvičením a přítelem a negativním myšlením. Jako by jí z oka vypadla
Nebydlíš náhodou na Praze 4?
Příspěvek upraven 11.07.14 v 19:15
@karfice píše:
Vypni si zvonek na večer a zapni až dopoledne, nebo až se ti bude chtít. A pokud bude klepat večer, vylez ve spodním prádle a řekni, právě chceme souložit, co je tak důležitého?
Přesně
![]()
@neumisa píše:…posílám
Potřebuju, aby mi někdo poslal velkou zásobu negativní energie. Už zase tady zvonili Jehovisti. Má vlastní negativní energie zjevně nestačí.
J jehovisti takhgle vzbudily manžela po nočni jak spal vykoukl s okna sečval je strašně moc sprostě a že na ně zavola policajty a ještě jak byl rozespalaj hodil po nich budíkem ![]()
od te doby si tu nedovolí zazvonit a to dodavam manžel je klidas jen ho nesmi nikdo takhle vzbudit
Jinak tchyně ma taky otravnou sousedku co an ji zvoni kvuly blbinkam a jen si chce povidata cpe se na kafe tak ji tchyně řekla at ji d apokoj nakonec pokoj nedala tak ji tchyně nezdravi a klid babka je z toho mimo… už na ni nezvoni jen ji pomlouva že neumi zdravit a my tu sousedku taky nezdravime, říkala nam minule vaše matka nezdravi a vaše děti jak tam jsou tak dupou at si je sklidnime tak ji nezdravíme už cela rodina včetně nas a to tam nebydlíme
na ně se musi drsně a mame klid
@Anonymní píše:
Ahoj, tak hlásím jak to dopadlo. Připravovala jsem si, co jí řeknu až zase kvůli něčemu zaklepe. Seděla jsem zrovna na záchodě. Bylo 7 hodin ráno, dítě spalo, já chodila jak myška abych ho nevzbudila a ona třikrát dlouze zazvoníMyslela jsem, že otevřu a jednu jí trefím. Zařvala jsem s papírem v ruce: NEMÁM, NEDÁM!!! Dítě vzhůru, nálada v pr… ale říkala jsem si, že se aspoň urazí a už nebude otravovat. Nekecám, ale asi za dvě hodiny zase několikrát prst na zvonku tak jsem šla, otevřela a ona, že mi nese omáčku na ochutnání. Řekla jsem jí, že mi už zase vzbudila malého a omáčku ať si sní sama, protože držím dietu! Tvářila se jak chudinka a zalezla. Tři dny jsme se neviděly. Jdu do obchodu a ona na mě přes půl ulice řve: Nejste to vy! Strašně jste se změnila! Vyzařuje z vás negativní energie! Myslela jsem, že jste jiná. Asi jsem se ve Vás zmýlila. To mě moc mrzí. Mám z Vás velice nepříjemný pocit jako byste se na mě zlobila. Jste nepříjemná. Byla jsem tak zaskočená, že jsem ani nevěděla, co říct tak jsem řekla: Aha.. tak to jo. Už je to několik dnů co dělá, že mě nevidí, neklepe, nic. Na jednu stranu si říkám jestli jsem to nepřeháněla, ale na druhou.. takovej klid jsem fakt dlouho nezažila. I chlap se ptal jaktože neotravuje sousedka. Tak jsem mu řekla jestli jsem fakt tak nepříjemná a řekl, že trochu jo, ale aspoň už nebude prudit
Chtěla bych se s ní normálně pozdravit, usmát se a hotovo. Ne se s ní vybavovat, poslouchat deset minut miliskování kolem mého dítěte, zdržování na ulici a aby za mnou lítala když chci mít venku v trávě na dece klid a ticho. Achjo
![]()
Holt nemůžeš mít všechno, rovnovážný vztah jde udržovat jen s některými lidmi
Buď ráda, že máš klid a nedráždi hada bosou nohou (tím myslím zdravení) ![]()
@Bibi239 ja bych ji už nezdravila a neusmivala se ignorování zabírá asi pochopila…jinak ja bych ji tu omačku fakt vylila na hlavu po tom jak to tu popisuješ,
já nevim kde s etak vlezlí a otravní lidé berou.
Ahoj holky. Jdu se spíš vypovídat… bydlíme v paneláku, teď to bude druhý rok. Od samého začátku mě nesnáší sousedka co bydlí o dvě patra výš… má 3psi a my máme čivavu. Která se prostě nekamarádí s jinými psi… potkali jsme se na chodbě a ta naše na toho jejich čokla vyštěkla. Od té doby peklo. Furt něco, ťuká že mám nahlas hudbu, že naše štěká atd. Furt něco pořád. A teď si vymyslela, máme na chodbě světla na čidla, že světlo u našich dveří svítí celou noc. Že se to vubec nezhasíná. Takže došla za správcem aby to světlo odpojil. Hodinu mu vysvětluju že to celou noc nesvítí že z gauče vidim okénkem, na dveřích, že tam je zhasnuto a jak ona může vědět že se svítí když bydlí o dvě patra výš. Chodí venčit psi padesatkrát denně tak prej to vidí. No samozřejmě že to svítí když tam chodí. Nakonec sem je poslala do pr… že mě to nezajímá a že si tam tu debilní žárovku dám sama protože na ty chodbě je opravdu tma a nebudu sebpu tahat žárovku abych si odemkla byt!!! Sem zvědavá až se nám narodí prcek kolikrát mi zaťuká že pláče. :/
Co s ní? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Jdu se spíš vypovídat… bydlíme v paneláku, teď to bude druhý rok. Od samého začátku mě nesnáší sousedka co bydlí o dvě patra výš… má 3psi a my máme čivavu. Která se prostě nekamarádí s jinými psi… potkali jsme se na chodbě a ta naše na toho jejich čokla vyštěkla. Od té doby peklo. Furt něco, ťuká že mám nahlas hudbu, že naše štěká atd. Furt něco pořád. A teď si vymyslela, máme na chodbě světla na čidla, že světlo u našich dveří svítí celou noc. Že se to vubec nezhasíná. Takže došla za správcem aby to světlo odpojil. Hodinu mu vysvětluju že to celou noc nesvítí že z gauče vidim okénkem, na dveřích, že tam je zhasnuto a jak ona může vědět že se svítí když bydlí o dvě patra výš. Chodí venčit psi padesatkrát denně tak prej to vidí. No samozřejmě že to svítí když tam chodí. Nakonec sem je poslala do pr… že mě to nezajímá a že si tam tu debilní žárovku dám sama protože na ty chodbě je opravdu tma a nebudu sebpu tahat žárovku abych si odemkla byt!!! Sem zvědavá až se nám narodí prcek kolikrát mi zaťuká že pláče. :/
Co s ní?
@Anonymní píše:
Co s ní?
Vy…er se na ni a pošli je do pr.,babu.
@Anonymní píše:
Co s ní?
ignorovat, být nad věcí,… Mile bych se na ní usmívala a krčela rameny ![]()
Stejne za chvili zase doleze

Tito lide si neuvedomuji, ze ne kazdy je extra spolecensky jako oni a nechapou…
Mam neco obdobneho taky vedle a kolikrat clovek nechape co je u nekoho mozne.