Ovitrelle a HCG

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.3.21 17:56

@AndulkaGa Vůbec nevíme také to muže být spojené s původní ovu, netuším :mrgreen: Ja bych také raději holcicku, loni mimisek s Downem byla holcicka, rikam si, kez by se nám povedla znovu. Chlap by chtěl také spíše princeznu. Ale přesně, hlavní je zdraví, kor po tom všem :* Oni i kluci mají něco do sebe, kamarádka má 2 leteho klucinu z toho IVF a je bozi, vždycky mu rikam, ze si ho teta namoci do kafe a on minule na mě “teta, namoci” :mrgreen: no sezrala bych ho :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
14.3.21 18:09

@IIIIIVVVVVVVVCAAAA
Mému je to jedno, taky je názoru hlavně zdraví 😊 a máte pravdu, po tom vsem co ste si zažila…
Určitě se obě dočkáme vysněné princezny ❤️️ a radost by sme měli i z chlapečka..
Já jsem už říkala že by si nevadili asi ani dvojčátka po těch letech trápení 😁 😁 😁 ja vím blazen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.21 18:23

„@AndulkaGa“ :srdce:

Příspěvek upraven 16.03.21 v 12:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
14.3.21 18:35

@IIIIIVVVVVVVVCAAAA
Při představě že o druhé se snažíme taky tak dlouho to raději dvojčata 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.21 20:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.21 12:43

@AndulkaGa Ahojky :) jen hlášení :mrgreen: Duch dnes téměř neviditelný, Ovitrelle je tedy nejspíše téměř fuč. Teda ale začala mě nehorázně bolet prsa… loni jak jsem otěhotněla, tak mě přesně takto bolela už po ovulaci… tak nevím. Před MS mě bolivaji, ale tu mám mít až 26.3. a tohle by bylo moc brzy. Nemohu nikde dohledat, zda by bolest mohla způsobovat Ovitrelle, ale to je dle mého názoru to samé jako s HCG, spíše by to mělo ustupovat a ne ze sílit… tak uvidime no… jak je Vám? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
16.3.21 13:14

@IIIIIVVVVVVVVCAAAA
Klidně mi tykejte 😊
Ja měla už předevčírem neviditelnou čárku takže mě už vyprchal. Každopádně prsa by vás bolet asi neměla nebo teda asi to nebude způsobovat ovitrelle navíc když už vám skoro vyprchal. Mě teda vždycky bolivaji od ovu až do ms ale tentokrát vůbec nic. No necháme se překvapit 😊
Kdy budete dělat další testik jestli zesílí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.21 13:59

@AndulkaGa Jeee děkuji, tak tedy ja budu tykat :) No dnes ráno byla úplně téměř neviditelná ta čárka. Zkusím testovat pozítří i když by bylo asi ještě brzy… jinak ja beru Amelgen, tak si říkám, jestli ta prsa nebolí z toho… jinak mě bolivaji až cca 2 dny před MS… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
16.3.21 16:17

Ahoj holky, vetřu se k vám..
Horní test je ze včera odpoledne (12 dní po Ovitrelle) a spodní dnes ráno (13 dní po Ovitrelle), myslíte, že to může být ještě injekcí? Zdá se mi z dnešního rána čárka trochu slabší… Už mi hrabe, snažíme se od ledna 2020.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.21 16:26

@Lůca1774 Ja si myslím, ze tohle už Ovitrelle být nemusí, když prý vydrží v tele cca 10 dni, ale každá jsme jina… ja to nevydrzela a dnes odpoledne jsem si test udelala ještě jednou, ráno byla slabá čárka a teď úplně pidi pod světlem ale… už mi taky hrabe :mrgreen: Andulka tady psala, ze prý Ovitrelle se má vyratit úplně a pak se buď objeví, či neobjeví další čárka a to už by bylo tehu. Tobě se vytratilo mezitím uplne, nebo ne?

Příspěvek upraven 16.03.21 v 17:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
16.3.21 16:28

@IIIIIVVVVVVVVCAAAA No já už jsem z toho uplně na prášky :roll: :lol: snažíme se o první od ledna 2020 a tohle eje prvně, co mam jakž takž tu druhou //, do té doby na testech sněhobílo, jsem zralá na léčení :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
16.3.21 16:32

Ahoj holky já se taky trochu vetřu jsem 7 dnů po ovitrelle a na testu nic tak se modlím aby za týden byly // to přeji i vám. :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.21 16:39

@radana80 Ahojky, moc Ti držím palečky, a děkujeme :* :) Napadá mě, dnes mi kamarádka poradila prosvitit test z boku rozsvicenou baterkou od mobilu, prý když si nebyla jistá zda tam čárka je ci není, tohle ji pomohlo. A je pravda, ze to funguje. Tak zkus :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.21 17:09

@Lůca1774 no a mě mluv… :mrgreen: Ja zkoušela podle rady kamarádky kouknout přes to světlo od mobilu a mikro duch tam je… jelikož Ovitrelle bylo 7.3. večer, tak u mě to stále muže být pozůstatek… sakra tohle čekání mě zničí :roll: Dneska jsem fotila malou kamarádky, necelé 2 týdny, sezrala bych ji, jak byla nádherná. Snad se nám taky zadari holky :* Luci ale u Tebe si myslím ze už je to proste tehu, 13 dni po Ovitrelle je proste hodně :srdce: I když jedna pani psala ze ho ještě měla 13.den v sobě, ale dle mě by to nebyly takhle silné čárky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
16.3.21 17:57

Tak ten ranní test jak zaschnul, tak tam nic moc neni vidět…ale takto přes to světlo je to fakt dobrý :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí