Ovitrelle a HCG

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.3.21 21:16

@DandátkoP no přesně, ja po tom loňském roce mám strach úplně šílený. Teď se mi zda, ze je pidi mikro duch jen na mama testu, ostatní bíle… styk byl z 8.na 9.3. v 1:00 a pak 9.3. v 8:30, tak si rikam, ze je ještě brzy třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
19.3.21 07:39

Dobré ráno :mavam: posílám test z dnešního rána. To už není Ovitrelle ani náhodou :lol: jsem 16. den po. Já jsem štěstím bez sebe :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.21 07:44

@Lůca1774 Joooooo!!! Ja to říkala! Uzasne! Ja se bojím udělat si test 🙄 Mám obrovskou radost z Tebe!:smiling_face_with3_hearts: 💐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
19.3.21 07:45

@IIIIIVVVVVVVVCAAAA jdi na to, šup šup, držím palce :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.21 08:17

@Lůca1774 tak ja nevím no… Mammatest ukázal silene slabou čárku, viditelnou pod určitým uhlem, po podsvícení mobilem trochu vidět… vyfotit moc nejde, ale příkladam foto… ostatní testy (ty Livsane, mám doma zbytek tak je vypotrebuji - neukazaly nic…). Pořad si rikam, jestli není ještě třeba brzy, ale už asi ne ze? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
19.3.21 08:19

@IIIIIVVVVVVVVCAAAA zkus to vyfotit v koupelne na bilym umyvadle a pod svetlem… to jsem vzdy videla nejlip :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
19.3.21 08:27

@IIIIIVVVVVVVVCAAAA Vyfoť to na něčem bílém a pod světlem, jak říká @DandátkoP :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.21 08:31

@DandátkoP to by mi musel chlap po 5 letech pridelat konečně světlo do koupelny :mrgreen: máme tam žlutý původní 😔 zkusím u okna… No tak to je proste takový duch ze ho nevyfotim, ale příkladam foto… jako když vím kde je tak ho tam vidím, ale taky už mi asi hrabe… je vazne mikroskopickej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
19.3.21 11:48

@IIIIIVVVVVVVVCAAAA z té fotky je to asi fakt blbě vidět, ale věřím, že na vlastní oči tam je :kytka: tak držím palečky, aby sílila čárka. :* Já jdu k doktorce koncem příštího týdne, tak se budu modlit, aby bylo vše v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.21 12:49

@Lůca1774 dej vědět, děkuji, také dam :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
21.3.21 09:55

@IIIIIVVVVVVVVCAAAA Ahoj, tak co, nějaké novinky? Já budu testovat zítra ráno a volat doktorce na objednání. :-) Jinak nemám žádné nové příznaky kromě citlivých bradavek a bolení v podbříšku - to jsem četla, že je normální, že se roztahuje děloha a potvrdila mi to i kamarádka, která je v 10. týdnu, že jí to řikala doktorka. :palec: Jak se daří tobě? :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
23.3.21 13:27

@Lůca1774 Ahoj moc moc gratuluji k // moc moc vám to všem přeji já včera 11den po iui na testu sněhobílo nevím jestli jít po třetí na iui nebo už rovnou na ivf. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
6.4.21 21:17

Ahoj, take zdravim, dnes 5 den od ovitrelle z vecerni moci, na zivo je jeste sytejsi, ruzovejsi… Blaznim a silim, chtela jsem zjistit jak rychle vyprchava ovitrelle. Kdysi co jsem mela pregnyl tak 5 den uz nebylo nic.. Iui neprobehlo, jen injekce ve ctvrtek v 15 hodin a v patek planovany styk.. Kez by se mnou ta druha carka zustala.. :( taky uz toho mame za sebou dost, 8 iui, 1 ivf. Zmenili jsme car. Tak uvidime. Kdyz to ted nevyjde, tak se objednat na 12dc. Poboliva me sem tam podbrisek, ale to muzou byt jeste dozvuky ovu, mam takovou zkusenost..obecne jak dlouho vyprchava ovitrelle? Cca? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
6.4.21 21:20

@Pavouček1994 ja mela čárku z ovitrelle ještě 11.den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35612
6.4.21 21:22
@Pavouček1994 píše:
Ahoj, take zdravim, dnes 5 den od ovitrelle z vecerni moci, na zivo je jeste sytejsi, ruzovejsi… Blaznim a silim, chtela jsem zjistit jak rychle vyprchava ovitrelle. Kdysi co jsem mela pregnyl tak 5 den uz nebylo nic.. Iui neprobehlo, jen injekce ve ctvrtek v 15 hodin a v patek planovany styk.. Kez by se mnou ta druha carka zustala.. :( taky uz toho mame za sebou dost, 8 iui, 1 ivf. Zmenili jsme car. Tak uvidime. Kdyz to ted nevyjde, tak se objednat na 12dc. Poboliva me sem tam podbrisek, ale to muzou byt jeste dozvuky ovu, mam takovou zkusenost..obecne jak dlouho vyprchava ovitrelle? Cca? Dekuji

Podle mě to bude ještě z ovitrelle. Testuj ob dva dny a uvidíš jestli bude čárka slábnout. Ale z pátečního styku to fakt nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí