Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radana80 Radu zkoušela jsi to prosvitit tou baterkou od mobilu z boku? Není tam pidi duch ani? ![]()
@IIIIIVVVVVVVVCAAAA zkoušela jsem to prosvitit ale fakt nic no budu muset počkat do 25.3. to má přijít ms. ![]()
@radana80 tak moc držím palečky, ja zkoušela ještě teď a kamarádka tam ducha vidí, slabého, ale vidí, co myslíš? Na tom vpravo to jde vidět lepe…jde to blbě vyfotit ![]()
@IIIIIVVVVVVVVCAAAA Ahoj, dobré ráno. Mě teda bolelo v podbřišku a v kříži snad 4 dny od ovulace a mám to do teď. + plus mám citlivejsi bradavky. Furt se ale děsim, aby nepřišla MS, zatím nic - ťuk ťuk. Ale jelikož jsem vyplácala všechny testy, tak dnes ráno jsem to nemohla zkontrolovat, jsem na home office a nikam jsem se včera nedostala, ale dnes odpoledne koupim a zítra to musim zas zkontrolovat, jsem tak nervozni. ![]()
@IIIIIVVVVVVVVCAAAA Hele já tam na tom pravém taky něco málo vidim
![]()
@Lůca1774 dobre ranko
No ja myslela ze mi hrabe, ráno na testu včera nic, pak na dalším pod světlem mikro duch… a večer za blbyho světla tohle? Přeci ráno to má být vidět lepe, ne naopak? Ja jdu teď testovat… taky mi došly testy, tak jsem na základě bojových povelu kamarádky letěla koupit přímo mammatest, prý jsou nejlepší… jdu na to
mas lékárnu daleko? Sakra jsem z Tebe nervózní, snad víc než ze sebe
![]()
@IIIIIVVVVVVVVCAAAA Lékárnu mam kousek, v poledne letim do kanclu, tak to pak cestou zpět domů vezmu přes lékárnu a zkusim ten mama test, snad ho v BENU budou mít…a potřebuji stejně dokoupit fertipronu ![]()
@IIIIIVVVVVVVVCAAAA Ahoj taky vidím ducha, držím vám holky palce ať už najdete pěknou dálnici. ![]()
@radana80 @Lůca 1774 - no tak ja nevím, byla jsem v noci 3× curat, takže ráno ta moč asi tak koncentrovaná nebyla… prilozim fotky, vidíte tam něco? Kamarádka trochu jo…ale pořad si rikam, zda to nemůže být to Ovitrelle ještě…
@radana80 Radu, Tys měla jestli dobre počítám Ovitrelle 10.3.? A večer nebo ráno? Dnes bys byla tedy 9.den po Ovitrelle, nebo blbě počítám? ![]()
@IIIIIVVVVVVVVCAAAA píše:
@radana80 @Lůca 1774 - no tak ja nevím, byla jsem v noci 3× curat, takže ráno ta moč asi tak koncentrovaná nebyla… prilozim fotky, vidíte tam něco? Kamarádka trochu jo…ale pořad si rikam, zda to nemůže být to Ovitrelle ještě…
Přiznám se, že na těchto nic uplně nevidím…ale asi to bude fotkou, jde to blbě vyfotit, viď
No já to snad otestuju dneska odpoledne doma, do rána to asi nevydržim
Furt mě děsí jak mě pobolívá břicho, jak při MS… vždycky když jdu čůrat, tak se modlim, ať nemam na papíru červenou…achjoooo, to jsou nervy
![]()
@Lůca1774 no ono to tam jde blbě vyfotit prave 🥺 No to mi povidej, tohle je šílený… hlavně po tom Amelgenu bych pořad spala…bricho mě bolí taky, ale podle mě je to zase tím Amelgenem. No rikam si, zda ještě není brzy testovat, které testy jsou podle Tebe nejlepší? Podle kamosky Mammatest, ja doted měla od Livsane, až včera večer a dnes ráno Mammatest… neeee žádná červená nikde nebude, nesmí ![]()
@IIIIIVVVVVVVVCAAAA ovitrelle my manžel pichnul v úterý 9.3. v 21 hod. Tak dnes budu v 21hod. 9 dní po aplikaci a 7 dní po iui. Dnes mě pěkně bolelo v podbřišku tak jsem zvědavá co bude příští týden jestli // nebo ms. ![]()
@radana80 budou určitě //, moc bych Ti to přála 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 ❤️️ Ja už jsem z toho blba… volala jsem na gyndu a prý je ještě brzy testovat no… achjoooooo