Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radana80 tak budu držet palečky
Já se už nemůžu dočkat rána, až to u sebe zkontroluju, budu zítra 14 dní od Ovitrelle
@Lůca1774 žejo? Kamarádka se snažila 6 let, tak má zkušenosti
to světlo je fakt pecka ![]()
@IIIIIVVVVVVVVCAAAA
No keeeeežby 🙏🏼 Ale jsem na pochybach, protoze dnes rano byla carka o neco svetlejsi nez ta vcera. Tak uvidim zitra rano, to uz by to melo byt jasny 😊
@Lůca1774 a kdy Ti řekla doktorka, ze mas udělat test?
moc Ti držím palečky ![]()
@IIIIIVVVVVVVVCAAAA
Tak ja uz vam nevim 🙄 🙈 foto z dnesniho rana…prijde mi ze proste slabne. Jsem dnes 29 DC a 14 dni od Ovitrelle..
@Lůca1774 A byla jsi na gynde? Mě řekla, jakmile by se objevila čárka 26.DC,ze ji mam volat… jako tohle už určitě podle mě není Ovitrelle
Zkousela jsi i jiné testy? Ja už jsem taky blazen. Dnes jsem 11 dni od Ovitrelle (pokud to budu počítat od druhého dne tak 10),pod světlem se mi zda ze tam nějaký mikroskopický duch je, pak bo zas nevidím… asi hrabe už mě ![]()
@IIIIIVVVVVVVVCAAAA Ještě jsem s ni nemluvila, se bojim, že mě sjede, že je moc brzo
Řekla mi, že až doberu Duphaston (to bylo v pondělí), tak že když nepřijde MS ať udělam test a ozvu se… Co myslíš, mam ji zavolat? Třeba by mě možná pozvala na krev? Nebo ještě třeba dva dny počkat? Nevím..
A jiné testy jsem nezkoušela..
@Lůca1774 Každý má jiné metody, ale moje gyndarka současně dela v IVF centru, takže ji hodně věřím… ja bych te Tve určitě zavolala. Nic za to nedas ![]()
@IIIIIVVVVVVVVCAAAA Tak jsem se odhodlala a zavolala jsem ji
No řikala, že takto po 14 dnech už by to neměl být Duphaston, že si myslí, že takto dlouho už by tam nebyl, že většinou miží do 10 dní, u někoho neni znát už po týdnu, tak že je možný, že jsem opravdu těhotná. Ale jelikož jsem dobrala Duphaston v pondělí, tak teď mám počkat do konce týdne, zda nepřijde MS a kdyby ne, mam zopakovat test a kdyby byl pozitivní, tak by mě pozvala na konci příštího týdne, že už by mělo být v děloze něco vidět. ![]()
@Lůca1774 Ahojky máš krásného ducha vypadá to nadějně držím palečky já včera sněhobílo 7 dnů po ovitrelle a 5 dnů po iui. ![]()
@Lůca1774 no vidíš, říkala jsem to
Tak supr
Ja dnes ráno ducha nevidím, včera ráno jsem ho taky neviděla a odpoledne maličko, už tomu nerozumím ![]()
Holky tak pidi mikroskopicky duch tam je… udelala jsem ještě 2 testy (záměrně každý jiný) a na obou je fakt úplně po prosviceni duch vidět. Teď je otázka zda je to to Ovitrelle nebo ne, když jsem si ho píchla 7.3. v 19:30… ![]()
@IIIIIVVVVVVVVCAAAA mě dneska ta doktorka řekla, že po 10. dni už by neměl být na testu viditelný duch z Ovitrelle, že někdo ho dokonce nemá už po týdnu. Tak uvidíš, zda bude sílit, držím palce
Já se teď modlím, aby nepřišla MS, pořád mě pobolívá břicho.. ![]()
@Lůca1774 No zkusím ráno, každopádně jsem zkoušela ještě odpoledne Mammatest na doporučení kamarádky - prý jsou nejlepší… a ten když nabihal, tak se tam ohraničila ta testovací čárka a pak pod světlem byla vidět, ale úplně silene slabounka, tak nevím no… spis bych se přikláněla ze nebyla vůbec než ze byla… ale podle toho, co jsem se docetla zde na stranách, tak Ovitrelle muže kolem 10.dne po vpichu vyprchat úplně a až potom se objevit další
A silene mě bolí prsa a zada v kříži jako před MS, ta má být ale až 26.3. Podle mě to muže být ten Amelgen, co beru. Držím palečky, aby MS nepřišla, podle mě ji nedostaneš
![]()