Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@IIIIIVVVVVVVVCAAAA Já zatím zkoušela jen in:time - má citlivost 10 mIU/ml… a Pepino…což je asi divný, že jen dva druhy, když už se snažíme přes rok
o Mamatest jsem slyšela, že dělává falešně pozitivní duchy, tak nevím…
![]()
@Lůca1774 Ja zkusím koupit ten plastový od Livsane, ten mi vloni neudelal ani jednou falešnou pozitivitu… zkus ho také, mají ho v BENU lékárně ale asi i v jiných. Včera mi ukázal čárku a když tam HCG není tak z tohohle testu si ji ani očima nedokreslis
Dam pak vědět a Ty povinně taky jo
Jinak ty značky co jsi psala, vůbec neznám, Pepino jo ale ne ze by měli testy
U nás mají ten Livsane a Mammatest.
@IIIIIVVVVVVVVCAAAA
Ahojkyyyy 😘 podavam hlaseni - test delany ted v 16 hod, pres den jsem dost pila. Je porad dost slabounka, otestuju jeste rano. Ale hlavne, ze tam fur je 🙏🏼 ❤️️ Jo a je to ten test pepino, maji v DM za par kacek 😊 jsem 15 dni po Ovitrelle
@IIIIIVVVVVVVVCAAAA píše:
@Lůca1774 super! Mě se zda silná dost
No tak ja budu doufat, aby tam zustala a silila 🙏🏼 😊 pritel bude ohromne stastnej, uz si hrozne moc preje detatko ❤️️ A tobe budu drzet palce, podavej hlaseni 😘 😊
@IIIIIVVVVVVVVCAAAA píše:
@Lůca1774 Ja zkusím koupit ten plastový od Livsane, ten mi vloni neudelal ani jednou falešnou pozitivitu… zkus ho také, mají ho v BENU lékárně ale asi i v jiných. Včera mi ukázal čárku a když tam HCG není tak z tohohle testu si ji ani očima nedokreslisDam pak vědět a Ty povinně taky jo
Jinak ty značky co jsi psala, vůbec neznám, Pepino jo ale ne ze by měli testy
U nás mají ten Livsane a Mammatest.
Livsane bych nekupovala, specialne ten plastovej. Ten mi hazel duchy i z moči od manžela
.. v dnesni dobe jsou nejlepsi mama testy, i ta carka je nejsilnejsi… kdyz jsem uz vedela, te tehotna jsem, delala hsem z jedny moči livsane i mama a mama test mel vic barviva, carka byla silnejsi
@DandátkoP Ahaaa, děkuji moc, jako ale s tom manželem jsi mě pobavila
A ještě prý je Clearblue, ale s tím nemám zkušenost vůbec…
Prosimte a po zaschnutí je čárka silnější, ale to je třeba po půl hodine a to uz je asi pozdě na to koukat ze?
Příspěvek upraven 18.03.21 v 17:32
@Lůca1774 určitě budu, teď jsem dělala mama test, čárka tam je ale silene slabá… tak uvidime no. Vždy po zaschnutí je viditelnejsi, je to možné? ![]()
@IIIIIVVVVVVVVCAAAA hmmm říkají že po 5 minutách už to nemá smysl no ![]()
@IIIIIVVVVVVVVCAAAA no, furt mi to hazelo duchy a jedno rano mi to uz nedalo a zkusili jsme manzela, nechapu to, ale ducha mel jeste hezciho nez ja
… clearblue jsem mela jen digital, jiny jsem taky nezkousela.
… jinak ta sila carky, po uplnych zaschnuti mi prisly carky slabsi, ale treba pul hodiny od delani toho testu mi prislo, ze se to vic vybarvilo. Ze zacatku se udelal treba slabouckej duch a za 10 minut byl silnejsi. Jako test se mozna nema po 5 minutach brat, ale kdyz se slabouckej duch udela do 5 minut, tak uz to beru jako pozitivni a pak jeste trosku zesilil… kazdopadne kdyz jsem tehotna byla, tak skoky byly celkem velky, rano slabouckej, vecer uz silnejsi a dalsi rano uz jasnej
Jeste posilam fotky jak jsem to mela ja. Prvni dva jsou jeden den rano a vecer a treti je druhy rano. ![]()
@DandátkoP to je vazne vtipný s tím manželem
Ja si zkoušela dělat teď ale je vidět čárka jen po prosviceni… Ovitrelle bylo 7.3. v 19:30… tak ja nevim ![]()
@IIIIIVVVVVVVVCAAAA budu drzet palce.
U me byl pri poslednim pokusu ovitrel pryc 9. den po aplikaci, pokus predtim jsem mela carku jeste 10. den. 11. uz myslim ne. Uvidis zitra rano!
@DandátkoP moc děkuji, ja vím ze jsem už otravna, ale je to šílený… tolik bych si to prala, mám strach ze to nepujde vůbec
No uvidim no… ja se prave docetla, ze někdo hoňel v tele jako Ty, jina zase třeba až 13 dni… a zjistila jsi to dle tehu testu, ze už v Tobě není, anebo jsi byla i na krvi? ![]()
@IIIIIVVVVVVVVCAAAA Né, ja testovala po KET jak diva a 7. dpo byla carka jeste z ovitrellu, 8. den uz vice mene nic, musela jsem fakt patrat a 9. den po KET se zas peknej dusik objevil. Pamatuju si, ze jsem se silene bala, jestli jsem nemela jen min zredenou moc, ale prave hned vecer pak byl silnejsi a rano zas o neco vic. A pokus predtim taky jen podle tt. Neboj, verim, ze na kazdou se jednou usmeje stesti, ver ze vim, o cem mluvim. Mela jsem stejny myslenky, strasne negativni clovek a ze budu jedina co nebude mit dite a ja deti tak miluju. Jeste sice nemame vyhrano, ale jsme na dobre ceste a 1. pozitivni test jsem videla az pri 7. transferu. ![]()