Ovitrelle a HCG

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8066
6.4.21 21:27

@lachtanice86 dekuji za reakci, nebudu se vzrusovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
6.4.21 21:28

@JancaS84 diky za reakci :palec: zkusim za dva dny. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15117
7.4.21 06:33

@Pavouček1994 je to ještě určitě ovitrelle. Vždyť jsi teprve 4 dny po ovulaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.21 06:54

Prosím o radu. Poprvé jsem měla píchnutý ovitrelle. TT jsou 9 DPO (10 dní po injekci) a 11 DPO spodní (12 dní po injekci). Myslíte, že to může být ještě ovitrelle? Děkuji za zkušenosti a omlouvám se za anonym :andel:

• Citovat
  • Upravit
8664
13.11.21 16:58
@Anonymní píše:
Prosím o radu. Poprvé jsem měla píchnutý ovitrelle. TT jsou 9 DPO (10 dní po injekci) a 11 DPO spodní (12 dní po injekci). Myslíte, že to může být ještě ovitrelle? Děkuji za zkušenosti a omlouvám se za anonym :andel:

mě přesně takovéto duchy hází ovitrelle i 12. den. Někomu se to drží v těle opravdu dlouho. Pokud jsi měla ovitrelle poprvé, tak bohužel není s čím srovnávat. Chce to testnout za 2 dny znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.21 13:42
@Anonymní píše:
Prosím o radu. Poprvé jsem měla píchnutý ovitrelle. TT jsou 9 DPO (10 dní po injekci) a 11 DPO spodní (12 dní po injekci). Myslíte, že to může být ještě ovitrelle? Děkuji za zkušenosti a omlouvám se za anonym :andel:

Ahojky, já to dělala tak, ze jsem testovala každý den (na radu moji domtorky) a tím pádem měla srovnání. I když ob dva dny podle me stačí, jelikoz HCG stoupá prave ob dva dny. Toto muže byt jak Ovitrelle, tak mimisek. Omlouvám se za pozdní reakci, nebyla jsem tu / mimochodem, jak to dopadlo? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
3.6.22 07:53

Ahoj. Jsem 9 dní od pichnuti ovitrelle. Před vdvemi dny z ranní moci jsem zkouselanzdnauz je pryč z těla. Duch. Dnes jsem zkoušela znovu po dnech znovu z ranní a je stejný. Neslabne. Neměl by slabnout? Ovulace byla před těmi 9 dny, přišla skoro hned po pichnuti, měla jsem už dva folikuly, každý na jedné straně, cca 21mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
3.6.22 08:22

@Monnish slabnout nemusi, muze to hazet duchy klidne jeste 11.-12. den. Ses teprv 9dpo, vydrz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí