Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pavouček1994 je to ještě určitě ovitrelle. Vždyť jsi teprve 4 dny po ovulaci..
Prosím o radu. Poprvé jsem měla píchnutý ovitrelle. TT jsou 9 DPO (10 dní po injekci) a 11 DPO spodní (12 dní po injekci). Myslíte, že to může být ještě ovitrelle? Děkuji za zkušenosti a omlouvám se za anonym ![]()
@Anonymní píše:
Prosím o radu. Poprvé jsem měla píchnutý ovitrelle. TT jsou 9 DPO (10 dní po injekci) a 11 DPO spodní (12 dní po injekci). Myslíte, že to může být ještě ovitrelle? Děkuji za zkušenosti a omlouvám se za anonym
mě přesně takovéto duchy hází ovitrelle i 12. den. Někomu se to drží v těle opravdu dlouho. Pokud jsi měla ovitrelle poprvé, tak bohužel není s čím srovnávat. Chce to testnout za 2 dny znovu.
@Anonymní píše:
Prosím o radu. Poprvé jsem měla píchnutý ovitrelle. TT jsou 9 DPO (10 dní po injekci) a 11 DPO spodní (12 dní po injekci). Myslíte, že to může být ještě ovitrelle? Děkuji za zkušenosti a omlouvám se za anonym
Ahojky, já to dělala tak, ze jsem testovala každý den (na radu moji domtorky) a tím pádem měla srovnání. I když ob dva dny podle me stačí, jelikoz HCG stoupá prave ob dva dny. Toto muže byt jak Ovitrelle, tak mimisek. Omlouvám se za pozdní reakci, nebyla jsem tu / mimochodem, jak to dopadlo? ![]()
Ahoj. Jsem 9 dní od pichnuti ovitrelle. Před vdvemi dny z ranní moci jsem zkouselanzdnauz je pryč z těla. Duch. Dnes jsem zkoušela znovu po dnech znovu z ranní a je stejný. Neslabne. Neměl by slabnout? Ovulace byla před těmi 9 dny, přišla skoro hned po pichnuti, měla jsem už dva folikuly, každý na jedné straně, cca 21mm.
@Monnish slabnout nemusi, muze to hazet duchy klidne jeste 11.-12. den. Ses teprv 9dpo, vydrz.