Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AndulkaGa Dobrý den Andulko, no u mě je to takové složitější… před rokem a půl mi rekli, ze mám endometriozu a cystu na pravem vaječníku. Loni v březnu jsem otěhotněla, jenže na 4.mesici musela rodit z důvodu potvrzeneho Downova syndromu. Potom jsme měli vztahove problémy, které jsme naštěstí ustáli (zjistila jsem na 3.mesici tehu, ze mě chlap podvádí a 14 dni na to mi oznámili toho Downa). Takže neskutečný stres, mě se z toho rozjlela hyperfunkce štítné zlazy (to už je teď ok) a snažíme se znovu. Ja prodělala před měsícem biochemické těhotenství a teď mi doktorka dala to Ovitrelle… takže jsem z toho trochu zmantena, nicméně tu injekci jsem měla 7.3.večer a dnes je test negativní (šlo o to jak odbouravam HCG), takže teď je otázka, zda se čárka objeví znovu (jestli to dobre chápu, to už by z Ovitrelle asi nebylo) anebo ne no… cystu tam stále mám, rekli mi ze budu mít problém s otehotnenim už před tom rokem a půl no… Zlaticko, kamarádka má nepruchozi vejcovod také a mají přes IVF nádherného kluka
Kez by se nám zadarilo všem
PS: jinak chlap by žádné potíže mít neměl, co víme. Je to o první mimi
Kolikatx den jste dnes od pichnuti Ovitrelle prosím? Desátý? Mate nějakou změnu dnes na testu?
Ja vlastně nevím, když jsem si píchala Ovitrelle toho 7.3.večer (v půl osmé asi), tak zda to mám počítat jako den picbuti anebo to mám počítat až od 8.3.ráno ty dny…
Příspěvek upraven 14.03.21 v 11:05
@EvieK je pravda, ze teď jsou testy ze včera a predevcirem stejne. Dnes je snehobily už.
@IIIIIVVVVVVVVCAAAA
Tyjoo, já úplně koukám jak silná jste ❤️️ takový psychicky nápor málo kdo ustoji. Klobouk dolů. Ano chápete to dobře. Po pichnuti ovitrelle máte v moči hcg hormon který způsobí ovulaci. Hcg z těla prchá. Jakmile máte negativní test tak už ho v sobě nemáte. Pokud se vám poté zas ukáže // už to jsou tehu čárky 😊
Ja si ovitrelle píchala 5.3. A první den počítám až den po pichnuti. Ja jsem dnes 9den po pichnuti 😊
Držím moooc mooc palečky ❤️️
@AndulkaGa děkuji moc za podporu, jste zlaticko. No přiznám se, ze mě strašně míč držel muj pes, když jsem chlapa vyhodila nejdříve… kdybych ho neměla, vůbec nevím, jak by to dopadlo, v tu chvíli vůbec lidi jako rodinu a tak nevnimate, když se Vám snaží pomoct… no tak uvidime, tím pádem ja tedy jsem dnes 7.den po pichnuti, když to tak budu počítat. Jsem zvedava…Kez by se ukazala za par dni i druhá “opravdova”
![]()
@IIIIIVVVVVVVVCAAAA
Taky máme pejska a když se potrebuju vyplakat jdu za ním. Opravdu klobouk dolů :smiling_face_with3_hearts:
Ja už mám dnes testik taky slabounky. Takže včera byla asi lepší moč.
Ted bych chtěla testovat až 12dni po pichnuti. To už by mělo eventuálně něco ukázat kdyby se chytlo 😊
Určitě se nám brzy zadari 😊
@AndulkaGa tak jsem asi blazen. Kamarádka říká “udělej si test teď odpoledne, když jsi doted testovala odpoledne”. Rikam ze je to blbost, když ráno bylo úplně snehobilo. No a je tam pidi duch. Takže ještě nějaké HCG z injekce asi bude. Jen nechapu, proč ráno nebylo vidět… ![]()
@IIIIIVVVVVVVVCAAAA
Ono záleží kolikrát ste byla na wc, jak moc ste pila atd 😁
Hcg se vytratí úplně 😊 buď se pak objeví znovu čárka a sílí je to tehu 😊
@AndulkaGa Děkuji za radu, ja to nějak nechapala, ze ráno nic a teď pidi duch… no moc jsem nepila (skoro vůbec) a na záchodě byla také jen ráno kolem půl 10… nějak jsem pak nestihala
Takže to bude tím… Dekuju za radu a omlouvam se, je to pro mě nové tak mě zajímá, jak to vše funguje
![]()
@IIIIIVVVVVVVVCAAAA Úplně v pohodě, ráda poradím když vím 😊
Stalo se mi to hodnekrat i s ovu testama 😊 takže vím o čem mluvím 😁 a taky vždycky všechno hned hledám a vyptavam se 😁
Věřím že za 5 dní obě najdeme krásné // ♥️️
@IIIIIVVVVVVVVCAAAA
Musíme tomu věřit ♥️️ že už se nam mimisek zahnizduje
@AndulkaGa Mohl by, ze?
nebo mohla
Mohu se ještě zeptat prosím? Jak je to, když jsem ovulaci (kdybych si nevzala Ovitrelle) měla mít cca 12.3., ale po Ovitrelle vlastně ovulace byla dříve (7.3. v 19:30 Ovitrelle, takže ovu jestli dobre počítám byla z 8.3. na 9.3. někdy v noci - doktorka říkala od podání Ovitrelle za 32-36 hodin)…? Teď ze mě totiž vyšel takový jednorázový výtok lehoulince narůžovělý (říkala jsem si, ze by mohlo jít o uhnizdeni vajíčka, to by odpovídalo když styk byl 9.3., prý to trva +-5 dni… ale nevím, zda to prave neprisuzovat tomu původnímu termínu ovulace… jestli tělo není zblbnute… ![]()
@AndulkaGa A chtela byste více holcicku, nebo klucinu, nebo je Vám to jedno?
![]()
@IIIIIVVVVVVVVCAAAA
Určitě je možné že jde o uhnizdeni jen si mi to zdá docela brzy. Mě říkala doktorka že až kolem 7dpo se uhnizduje 😊 ale určitě to nechci vyvrátit. Každé tělo je jiné.. Vím moc sem vám neporadila 😁 😁
Jinak kdyby se konečně zadarilo. Určitě by mi to bylo jedno hlavně ať je prdolka zdravý.. Ale kdybych si mohla vybrat tak raději holčičku 😁 😁 a vy?