Ovitrelle před Ket

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.6.18 09:57

@Hearty Krev mne vůbec nebrali, pouze výšku sliznice na UZ sledovali.. :think:

• Citovat
  • Upravit
1364
16.6.18 12:27

No to mi právě při prvním KETu taky tak…a když to zase nevyšlo, tak Dr. doplnila v dalším cyklu i odběr na progesteron. A sliznice byla ok, folikul 20mm, vše vypadalo ukázkové, připravené na KET a vzali mi tu krev a transfer zrušen. Progesteron před ovu vysoký, prý to může znamenat, že ta sliznice se tváří dobrá, ale ten hormon určuje její zrání a pak může zapříčinit, že ten transfer se dělá jako by pozdě, ačkoliv je vypočítán dle ovulace. Takže jsem zvědavá jak to teď dopadne. Pokud se zjistí, to tak mám vždycky, bude se to muset celé řídit hormony. Mohl by to být eventuálně i důvod, proč se vždycky jakoby chytí, začne se produkovat HCG, ale nevydrží a odejde. Je to alchymie mi přijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.18 07:28

@Hearty Ahojky, dnes jsem týden po a ráno jsem zkusila test. Co si o tom myslíš?

• Citovat
  • Upravit
1364
21.6.18 13:27

Ahojky, no já tam vidím ducha. Týden po je dost brzo, takže je to na dobré cestě asi ;) zkus pozítří, to už by měl pěkně být vidět. :dance: super, hlavně ať to tak pěkně pokračuje a sílí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
25.6.18 15:13

Ahojky, tak co, zatím jsi vydržela nebo už si testovala? ;) Teď se mi stalo to samé, co tobě…v sobotu ráno jsem pichla ovitrelle a dnes stále folikul 21mm. Zítra opakovaný utz a říkala mi Dr., že pokud tam stále bude, transfer nebude. Tak jsem z toho jelen. Doufám, že se mi to taky umoudři a rupne, potvora jedna. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.22 15:58

Můžu mít otázku? Včera ráno jsem si pichla dvě injekce Ovitrell, dnes odpoledne jsem byla na UTZ a folikul nepraskl, doktorka mi kvůli tomu zrušila KET, který měl být ve čtvrtek? :,( Není možné že by folikul praskl až v pondělí?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.