Ovu testy (kdy nejdříve ukáže těhu)

1273
19.3.20 18:38

Ovu testy (kdy nejdříve ukáže tehu

Ahoj holky v několika diskuzích jsem cetla že dokáže ovu test ukázat tehu dřív než těhotenský test (jasně existuje i druhá ovulace atd) ale chci se zeptat těm kterým ukázal ovu test těhotenství kdy nejdřív? Děkuji pěkně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
19.3.20 18:55

Já mám dvě čárky na ovulačním testu pořád a těhotná opravdu nejsem. Je to absolutně nespolehlivá metoda.

• Citovat
  • Upravit
1273
19.3.20 18:55

@Janli proto se ptám těch kterým to ukázalo těhotenství ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.3.20 19:02

@Baruuskaa a není to třeba tak, že prostě měly dvě čárky na ovu testu, který by tam byly i tak a shodou náhod byly těhotný??? ;)

• Citovat
  • Upravit
2702
19.3.20 19:13

Mela jsem slabou carku 12dpo a ovulacni velmi silny carky, ale ne jako kontrolni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1273
19.3.20 19:20

@Janli určitě ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1273
19.3.20 19:22

@podzim právě jedna paní má teď myslím 2 dny před MS a má tam dálnici jak prase…
Uvidíme no spíš mě zajímalo jestli je to mozny

Příspěvek upraven 19.03.20 v 20:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14670
19.3.20 19:23

Tak jsem asi natvrdlá, ale jak to chceš určit, který den ta čárka vyskočí díky LH a kdy už díky hcg? Vždyť je to nesmysl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2702
19.3.20 19:32

@Baruuskaa ja jsem mela ovulacni testy doma a myslim, ze jsem si je pak zkousela i s velkym bubnem a to naskocilo driv, jak ta kontrolni.Ja si zkousela 1 v den ovulace a pak 12dpo a byl slabsi, ale pak silil. Takze ta pani byt tehotna muze, ale ja to mela i na tom tehotenskym :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
19.3.20 20:04

A důvod proč se neotestujes těhotenským? Jakoze spolihas ze ovulacni bude rychlejší jo? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1273
19.3.20 20:05

@podzim jako jo ona to má i na těhotenským mě je nějak 10,11 dpo.. A těhotná je zatím nemeska ale meskat bude :) tam je to urco.. @Michelle_M není no… Si přečti některé diskuze normálně to tam holky dávají já se jen ptala kdo měl tu čárku na ovu dřív než 10dpo… Nevím teorii nejsem doktor ptám se jen na zkušenosti.
Protože normálně holky kterým vyjde těhotenstky test a zkusí ovu mají tam dálnici tak na tom asi něco bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1273
19.3.20 20:06

@Verurizeckova protože se jen chci ZEPTAT? Nikdo neříká že to budu praktikovat jen se ptám na zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
19.3.20 20:08

@Baruuskaa hele ale normální to není, chápeš to? Je to zbytecne vyhrocené a pokud planujes dítě a už teď tak plasis, co budes dělat až fakt budes těhotná a pak až se to dítě narodí? Jedno takové přísloví… trpělivost růže přináší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1273
19.3.20 20:11

@Verurizeckova kdo říká že jsem vyplasena? Ježíši… Člověk se tu nemůže normálně zeptat na to jak to je možný? Nebo na zkušenosti? Člověk se nemůže zajímat? Jako pardooon? Pokud se k tomu nechcete vyjadřovat tak se nevyjadřujte ptala jsem se na zkušenosti ne jestli to možné je nebo není prostě mě tohle téma zajímalo tak jsem se zeptala nemůžu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
19.3.20 20:21

@Baruuskaa ale to vis ze jo, ptej se na co chceš. Akorát ty pak vypadas hloupě. Zajímalo by mě, jestli by ses na tohle zeptala na své gynekologii. Asi ne, ze? Takhle hledas podobne strelene ženské tady :nevim: pro mě za mě… klidně buď další, co se od rána do večera macha ve vlastní moci a loví čárky na testech všech druhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí