Ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.7.10 08:20

Zatím to nechám být, čím víc na to budu myslet, tím to bude horší. Pár měsíců ještě počkáme a když se ani pak nepovede, budeme to muset začít řešit. On by přítel na ten spermiogram šel, ale až to bude nutný říkal :wink:

• Citovat
  • Upravit
274
20.7.12 15:18

Dobrý den.
Mám dotaz do tématu ovulace.
Minulý měsíc jsem vysadila HA, 1.7. se dostavila „pseudomenstruace“. 9.-14.den jsem ale cítila velmi silné bolesti břicha (jako zánět močového měchýře…), velkou vlhkost poševní sliznice a hlavně neukojitelný sex. apetit (sex 2× denně nutností :lol: ). Chci se zeptat, zda-li mohlo jít už tak brzy po menstruaci (ke všemu po vysazení HA) o ovulaci? 15. den jak mávnutím kouzelného proutku vše výše popsané vymizelo. Jinak 12. jsem měla nechráněný styk a proto mě zajímá, zda-li bych mohla teoreticky být těhotná. Nikdy jsem se o toto moc nezajímala, mimčo jsem zatím neplánovala a proto uvítám každý postřeh ;) Děkuji moc za JAKOUKOLI odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
20.7.12 15:21

Určitě to mohla být ovulace, ono někdy první měsíc po vysazení bývá hodně často úspěšný, pak se teprv začne cyklus ustálovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
20.7.12 15:24

Úspěšný je myšleno jako plodný? :) Takže můžu být TEORETICKY těhotná? Plánovali jsme začít zkoušet až tak za tři měsíce, ale jinak by mi mimčo nevadilo už teď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32889
20.7.12 17:09

@evik123 no, podle popisu to vypadá jako ovulační bolest a to vlhko jako plodný typ hlenu, který ovulaci provází. Takže zkus za 14dní test a uvidíš. Klidně se zadařit mohlo. Někdo opravdu má po vysazení potíže, ale je pořád dost žen, které otěhotní hned první cyklus po vysazení. Je to velké štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
21.7.12 08:51

Mě připadá zvláštní, že bych měla ovulaci tak brzy po menstruaci, ale jestli to říkáte, asi to možné je ;)…dnes v noci mě vzbudila křeč v břiše a teď ráno se mi 2× navalilo a je mi nějak špatně. Ale nevím, jestli to není psychické. Za jak dlouho by byly znát nějaké přiznaky? Asi je ještě brzy, ne? To bude dlouhé čekání do příštího víkendu na menstruaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32889
21.7.12 16:36

@evik123 k ovulce dochází u každého jindy, ale +-14dní po začátku menstruace je to obvyklé. Někomu se cyklus po vysazení obnoví fakt rychle a bez problémů. Příznaky se objevují většinou až po uhnízdění, asi tak týden po ovulaci. No uvidíš jak se to bude vyvíjet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
26.7.12 17:12

Prosím poraďte. Můj příběh-viz výše. Ráno jsem si dělala test, vyšel negativní. Před chvílí jsem loupala brambory do koše a hle co jsem v koši nezahlédla, najednou jsou na něm dvě čárky!! Jedná se o nějakou reakci přes den nebo je možné, že trvalo déle, než se to „načetlo“? Netuším bohužel, kdy k tomu přesně mohlo dojít, po 5. minutách jsem test zkrátka vyhodila. Takže je možné, že za 6 minut nebo taky za celý den :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32889
26.7.12 17:35

@evik123 zkus zítra další. Mně // vyděsily před pár týdny. Test byl bílý, založila jsem ho, večer jsem se na něj mrkla zas a // jsem viděla 8o hned ráno šel muž koupit další a postupovla jsem přesně podle návodu, čekala přesně tolik minut kolik psali, šla s tím ke světlu a naštěstí byla jen jedna. :D Polimitním čárkám radši nevěřit a udělat další přesně podle pravidel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.16 22:13

Ahoj holky,
dnes odpoledne jsem mela pozitivni ovulacni test vecer sex a potom uz bohuzel chlap jede pryc, takze sex max dnes vecer vic nic, myslite ze z toho muze neco byt?

• Citovat
  • Upravit
32889
5.4.16 22:22

Může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.7.16 10:06

@Sisii já femigard pila tři měsíce v kuse a těhotná bohužel stále nejsem, už se snažíme rok a půl :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.16 21:18

Nevíte některá? V pátek kol. 15 hod mi začala ovulace asi kol. 15 hod podle ovul. testu a bolesti vaječníku a kol. 19 hod byl testovací proužek jen malinko méně tmavý. V sobotu ráno byl středně tmavý a večer kol. 21 hod mě ještě bolelo vpravo jakoby vaječník.
Myslíte, že ovulace ještě probíhala??? :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
32889
13.8.16 21:28

Ovulační testy hlásí že k ovulaci teprve dojde. Ovulace je okamžik, to co popisujes ovulaci předchází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
24.9.16 16:43

@čičinka ahoj jsem tady nova, chtela bych se zeptat, je nejaky z techto testu pozitivni? Predem dekuji za odpoved ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí