Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, prosim vas, je nektery z testu pozitivni? ![]()
@BabyT Podle mě jsou teda pozitivní všechny. Co je napsáno v návodu?
@TynazBrna v navodu pisou, ze kontrolni carka musi byt stejna nebo silnejsi jak testovaci…
@TynazBrna jenze ted rano jsem si delala ovu test ( radsi dva od jinych vyrobcu) a carky uz byly mizerne takze nastup uz zadny… Chjoooo ![]()
A jak to tedy je? Ob den, ale v terminu ovulace nebo tedy pred ni? Ctu pokaždé něco jineho jsem zmatena a prijdu si jak nezkušene trdlo ![]()
@Rielka klidně každý den když chcete, ale to doporučení obden je dostatečné, i on dva, protože i tak se do plodneho období trefíte. Spermie si počkají. Já mám děti ze styku 1 den před ovulaci a 3 dny před. O trefení nám ani nešlo, nesnažili jsme se pořádně, jen to neřešili.
@andelka83 takže to musí být nějaký den pred ovulaci, pri uz je pozde, jo? Chapu to dobře?
@Rielka jistější je to před. Ovulace je okamžik, těžko se člověk trefí přesně a oplodnění schopné vydrží vajíčko sotva 1 den, takže lepší je zkoušet před ovulaci s tím že spermie si na vajíčko počkají.
@BabyT píše:
@TynazBrna jenze ted rano jsem si delala ovu test ( radsi dva od jinych vyrobcu) a carky uz byly mizerne takze nastup uz zadny… Chjoooo
Pozitivní jsi měla jen ten 24. 9. To ti začala ovulace. ![]()
Ahojka Včera jsme měla na testu dvě stejné čárky, myslíte že když bude sex až zítra večer(dřív to bohužel nejde, manžel je v práci)můžeme to stihnout?
@Inka85 myslím že ano. Ovulační test signalizuje dopředu a vajíčko taky pár hodin vydrží. Lepší je jistit to před ovu.