Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojik
Snazilky! Zajimalo by me, zda zkousite ovu test, pokud je na tt test jeste brzo. Vim, ze je lepsi pockat par dni, ale kdo to ma vydrzet, ze?
Nedavno jsem cetla diskuzi, kde temer vsechny clenky meli slabsi carku na ovu testu a nasledne nasli pozitivni tt test. Jsem ted 9 dpo a tt test bily, tak jsem zkusila ovu, a neco tam je. Normalne ho mivam ciste bily. Prikladam foto. Zkousel to nekdo take?
@Kittuli @Kittuli Ahoj, já to zkoušela. Opravdu to funguje, ale opravdu nejde o slabší čárku - naopak ovulační test je v ranném těhotenství VÝRAZNĚ pozitivní. Kolik dní máš do (ne)očekávané MS?
@azalia Do MS mam 5 dni:/. Ted jsem 9 dpo. Prave ze jsem koukala na fotky tech ostatnich a vsechny mely carku slabou. Az pozdeji, kdy uz mely i ducha na tt testu tak byla silna jak ta prvni:). No jsem zvedava! Doufam ze zitra rano uz nebudu muset resit nejaky ovu test a bude aspon duch na tt testu! ![]()
Ahojky chtela bych se zeptat jestli je mozne otehotnet kdyz sem vysadila inekci 19 a 22cervna sem mnela styk? Vcera jsem na toaletaku mnela neco jako mnesicky ale nebyli to bylo to ruzove a pal hnede dnes jsem si udelala test ale bohuzel negativni
edit admin - odstraněna kontaktní adresa
@sarlotka12 Zalezi kdys mela ovulaci. Vetsinou je 14 dni od prvniho dne menstruace. Pokud ti to vyslo na ten styk asi je mozny vse
. Ale ja nemam zkusenost s injekcemi ![]()
@Kittuli píše:
@sarlotka12 Zalezi kdys mela ovulaci. Vetsinou je 14 dni od prvniho dne menstruace. Pokud ti to vyslo na ten styk asi je mozny vse. Ale ja nemam zkusenost s injekcemi
Prave ze menstruace mivam silene. Ale Ted se citim jinak po tom dnesku vypada to na anikoncepci krvaceni. Ale test byl negativni:( ask me to jeste brzo fakt nevim
@sarlotka12 Pokud byl styk jen 22.cervna a ted je test negativni, je mala pravdepodobnost, ze bys byla tehotna. To uz je dlouho.
@Kittuli píše:
@sarlotka12 Pokud byl styk jen 22.cervna a ted je test negativni, je mala pravdepodobnost, ze bys byla tehotna. To uz je dlouho.
Asi budu skouset dal.
@lukas2017 píše:
@Kittuli ano,měla jsem to tak taky, jak jsem měla na ovulačním silné //,zkusila jsem tt dr.max a byl tam duch
Sem stoho sklamana:(
@lukas2017 A ktery den si testila tim ovu? Je mozny ze na ten muj je jeste brzy aby byly obe stejne?
A presto by byla nadeje?
Kdys pak mela ducha na tt testu? ![]()
@sarlotka12 Priste se urcite zadari;). Najdi si diskuze o hlidani ovulace at se priste snazite ve spravnou dobu. Tady uz resime jine tema ![]()
@lukas2017 Mam lady max. Ten uz mi jednou ukazal ducha a nic. No uvidime:). Zitra rano testnu tim.
Já zkoušela ovulační test a čárka byl fakt hodně silná takovou jsem při ovulaci nikdy neměla
@sarlotka12 Pokud myslis tou injekci proveru tak rozhodne nebudes po par dnech tehotna. Tohle je svinstvo a telo se z toho v tom lepsim pripade zpamatovava nekolik mesicu, v horsim i klidne nekolik let.
![]()
@Anonymní píše:
@sarlotka12 Pokud myslis tou injekci proveru tak rozhodne nebudes po par dnech tehotna. Tohle je svinstvo a telo se z toho v tom lepsim pripade zpamatovava nekolik mesicu, v horsim i klidne nekolik let.![]()
Ano je to uz 5 mnesicu mnesicky jse. Nemnela ani ovulaci. Ale 22 srpnu jsem to dostala tak snad se zadarilo Jen nevim kdy si udelat tehotensky test ![]()