Ovulační test v raném těhotenství?

346
8.8.17 17:34

Ovulacni test v ranem tehotenstvi?

Ahojik :mavam: Snazilky! Zajimalo by me, zda zkousite ovu test, pokud je na tt test jeste brzo. Vim, ze je lepsi pockat par dni, ale kdo to ma vydrzet, ze? :lol: Nedavno jsem cetla diskuzi, kde temer vsechny clenky meli slabsi carku na ovu testu a nasledne nasli pozitivni tt test. Jsem ted 9 dpo a tt test bily, tak jsem zkusila ovu, a neco tam je. Normalne ho mivam ciste bily. Prikladam foto. Zkousel to nekdo take?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
703
8.8.17 17:43

@Kittuli @Kittuli Ahoj, já to zkoušela. Opravdu to funguje, ale opravdu nejde o slabší čárku - naopak ovulační test je v ranném těhotenství VÝRAZNĚ pozitivní. Kolik dní máš do (ne)očekávané MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
8.8.17 17:47

@azalia Do MS mam 5 dni:/. Ted jsem 9 dpo. Prave ze jsem koukala na fotky tech ostatnich a vsechny mely carku slabou. Az pozdeji, kdy uz mely i ducha na tt testu tak byla silna jak ta prvni:). No jsem zvedava! Doufam ze zitra rano uz nebudu muset resit nejaky ovu test a bude aspon duch na tt testu! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.8.17 17:48

Ahojky chtela bych se zeptat jestli je mozne otehotnet kdyz sem vysadila inekci 19 a 22cervna sem mnela styk? Vcera jsem na toaletaku mnela neco jako mnesicky ale nebyli to bylo to ruzove a pal hnede dnes jsem si udelala test ale bohuzel negativni

edit admin - odstraněna kontaktní adresa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
8.8.17 17:49

@sarlotka12 Zalezi kdys mela ovulaci. Vetsinou je 14 dni od prvniho dne menstruace. Pokud ti to vyslo na ten styk asi je mozny vse :). Ale ja nemam zkusenost s injekcemi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.8.17 18:02
@Kittuli
@Kittuli píše:
@sarlotka12 Zalezi kdys mela ovulaci. Vetsinou je 14 dni od prvniho dne menstruace. Pokud ti to vyslo na ten styk asi je mozny vse :). Ale ja nemam zkusenost s injekcemi :)

Prave ze menstruace mivam silene. Ale Ted se citim jinak po tom dnesku vypada to na anikoncepci krvaceni. Ale test byl negativni:( ask me to jeste brzo fakt nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
8.8.17 18:05

@sarlotka12 Pokud byl styk jen 22.cervna a ted je test negativni, je mala pravdepodobnost, ze bys byla tehotna. To uz je dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.8.17 18:11
@Kittuli píše:
@sarlotka12 Pokud byl styk jen 22.cervna a ted je test negativni, je mala pravdepodobnost, ze bys byla tehotna. To uz je dlouho.

Asi budu skouset dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.8.17 18:24
@lukas2017 píše:
@Kittuli ano,měla jsem to tak taky, jak jsem měla na ovulačním silné //,zkusila jsem tt dr.max a byl tam duch :)

Sem stoho sklamana:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
8.8.17 18:26

@lukas2017 A ktery den si testila tim ovu? Je mozny ze na ten muj je jeste brzy aby byly obe stejne? :think: A presto by byla nadeje?
Kdys pak mela ducha na tt testu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
8.8.17 18:28

@sarlotka12 Priste se urcite zadari;). Najdi si diskuze o hlidani ovulace at se priste snazite ve spravnou dobu. Tady uz resime jine tema ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
8.8.17 18:43

@lukas2017 Mam lady max. Ten uz mi jednou ukazal ducha a nic. No uvidime:). Zitra rano testnu tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27705
8.8.17 18:58

Já zkoušela ovulační test a čárka byl fakt hodně silná takovou jsem při ovulaci nikdy neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.17 20:13

@sarlotka12 Pokud myslis tou injekci proveru tak rozhodne nebudes po par dnech tehotna. Tohle je svinstvo a telo se z toho v tom lepsim pripade zpamatovava nekolik mesicu, v horsim i klidne nekolik let. :roll: :zed:

• Citovat
  • Upravit
18
7.9.17 15:15
@Anonymní píše:
@sarlotka12 Pokud myslis tou injekci proveru tak rozhodne nebudes po par dnech tehotna. Tohle je svinstvo a telo se z toho v tom lepsim pripade zpamatovava nekolik mesicu, v horsim i klidne nekolik let. :roll: :zed:

Ano je to uz 5 mnesicu mnesicky jse. Nemnela ani ovulaci. Ale 22 srpnu jsem to dostala tak snad se zadarilo Jen nevim kdy si udelat tehotensky test :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí