Ovulační testy - duch?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
26.4.19 14:50

@Lucie1906 ono se všude říká a píše, že se na to nemá myslet. Na jednu stranu ok, ale zas na druhou stranu se říká, že když na něco myslíš a myslíš pozitivně, tak to k sobě pritahnes. Takhle jsem si k sobě „privolala“ přítele, tak věřím, že i tohle se povede. Taky trochu na sobě cítím, že je to i z povinnosti. Že to je jiné, než když jsme tohle neřešili. Pevně věřím, že se vám to povede znovu. Když už se to povedlo předtím, tak proč ne teď :). Vím, že to nedopadlo dobre, ale je fajn, že to bereš takhle.. Mozna teď budu vypadat jako magor, ale co. Já než jdu spát, tak si v duchu povídám s budoucím dítětem. Privolavam si ho k sobě. Říkám mu, že jsme na něj připraveni a že nám je jedno jestli holka nebo kluk. Hlavně se budeme co nejvíc snažit, aby bylo šťastné a spokojené. Drží mě to v optimismu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
1.5.19 13:03

@Redhole Ahoj, omlouvám se že jdem se neozvala, stěhovali jsme se tak toho bylo moc. Včera jsem byla na folikulometrii a po clostilbegytu narostl krásný folikul 21mm tak mi hned píchli Ovitrelle, tak doufám že folikul praskne ;) a co ty? Nějaké novinky? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.19 18:06

Ahoj už jsem asi blázen. Snažím se přijít na to, kdy mám zhruba ovulační dny. Dle bolesti a hlenu bych řekla 18DC, ale ani jeden z testu na to snad neodpovídají :D Dnes je to 23DC a poslední test je dnešní ( jinak jsou preházený, ale nejsilnější byl asi ten 18DC) Jeste nikdy mi nevyšla testovací čárka silnější než kontrolní, ale nejsilnější většinou ten 18dc…Tak já už fakt nevím či mám špatné testy nebo ovu neprobíhá? A někde jsem četla, že 14 dní po ovu se dostaví ms. Je tedy možné až přijde ms, vypočítat z toho kdy teda byla ovu? :D Diky

• Citovat
  • Upravit
21311
8.5.19 18:10

Všechny jsou negativní, vypočítat to takto nejde, musela bys vědět jak dlouho po ovulaci ti dorazí ms - a to nemáš jak zjistit, když nevíš zda ovulujes. Šla bych jeden cyklus k Dr ať tě kontroluje uz a řekne ti zda a kdy ovulujes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
8.5.19 18:13
@Anonymní píše:
Ahoj už jsem asi blázen. Snažím se přijít na to, kdy mám zhruba ovulační dny. Dle bolesti a hlenu bych řekla 18DC, ale ani jeden z testu na to snad neodpovídají :D Dnes je to 23DC a poslední test je dnešní ( jinak jsou preházený, ale nejsilnější byl asi ten 18DC) Jeste nikdy mi nevyšla testovací čárka silnější než kontrolní, ale nejsilnější většinou ten 18dc…Tak já už fakt nevím či mám špatné testy nebo ovu neprobíhá? A někde jsem četla, že 14 dní po ovu se dostaví ms. Je tedy možné až přijde ms, vypočítat z toho kdy teda byla ovu? :D Diky

Zadny test neni pozitivni.. Ale kamaradka otehitnela v cyklu kdy nemela pozitivni ovu test. Treba ho mela pozitivni, ale jen to nestihla vytestovat nu, jako ty. :palec: Ale res to s gynekologem, ten si te ihli a rekne ti lip nez my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.19 18:39

Díky za odpovědi :-) já myslím že ovu opravdu probíhá kolem toho 18DC jen mi to nezobrazí test :nevim: poznám to dle prsou, podbřišku a silnějšího výtoku, je to tak 2-3 dny a zase to odezní a ms mívám 4-6 dní zpoždění. Což by tedy i asi docela odpovídalo. Ono to zatím nepotrebuji vědět jistě, jen bych to ráda věděla. :D Samozřejmě az přijde čas budu potom určitě pídit. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
3097
8.5.19 19:14
@Anonymní píše:
Díky za odpovědi :-) já myslím že ovu opravdu probíhá kolem toho 18DC jen mi to nezobrazí test :nevim: poznám to dle prsou, podbřišku a silnějšího výtoku, je to tak 2-3 dny a zase to odezní a ms mívám 4-6 dní zpoždění. Což by tedy i asi docela odpovídalo. Ono to zatím nepotrebuji vědět jistě, jen bych to ráda věděla. :D Samozřejmě az přijde čas budu potom určitě pídit. Děkuji

A kdy mas mit ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.19 17:06
@Safrik píše:
A kdy mas mit ms?

14.5. ale nemám ji zrovna úplně pravidelnou. Dřív právě cyklus 32 dní, pak půl roku 28 a teď je to zas jak kdy.

• Citovat
  • Upravit
3097
9.5.19 17:43
@Anonymní píše:
14.5. ale nemám ji zrovna úplně pravidelnou. Dřív právě cyklus 32 dní, pak půl roku 28 a teď je to zas jak kdy.

Tak to se ti soupe i ovulka, urcite to vytestujes :) nebo aby ti dr dal neco na upravu cyklu. Preji ti brzo // na testu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.5.19 08:34

@Lucie1906 ahoj, tak moc držím palce, ať to vyjde :) :hug: no mě vyšel ovu test 19Dc pozitivní. Testovací čárka stejně silná jako kontrolní. Teď testuju jestli se povedlo, nebo ne. Včera jsem odpoledne dělala mamatest comfort 10. Po úplném zaschnutí tam něco je ale.. Dnes ráno klasický proužek negativní. Takže už nedoufam. Odhaduju, že MS mám dostat v neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
11.5.19 18:30

@Redhole Ahoj, já jsme dnes 10DPO a 11 po ovitrelle, nedalo mi to a zkusila jsem, no a něco málo tam je, akorát si spíš myslím že je to ještě zbytek toho ovitrelle, no uvidíme za pár dní, nevím kolik jsi Dpo ale třeba je ještě brzy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
12.5.19 07:41

@Lucie1906 tak to držím palce, ať se to povede :) ale určitě za pár dnů napuses, že je to tam :) :D no, já měla pravdu u sebe. Včera večer jsem to dostala. Tak zase nic. Přemýšlím, že se na všechno vyprdnu a prostě to nechám náhodě. Tak jsem na sebe zvědavá, jestli to opravdu vydrzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
12.5.19 10:00

@Redhole Děkuji, určitě dám vědět ale moc tomu nevěřím :?. No nejlepší je, to fakt neřešit, ale z vlastní zkušenosti vím že se to lehce řekne než udělá. Taky jsem si řekla že už to nebudu tolik řešit ale i tak na to člověk prostě mysli, teda alespoň já to tak mám. Každopádně, neboj, ono to brzy určitě vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí