Pád batolete, který jsem neviděla

Anonymní
23.12.21 13:00

Pád batolete, který jsem neviděla

Ahoj maminky,
diskuzi zakládám s hrozným strachem, co se dozvím, a že mě strašně odsoudíte, jaká jsem k… Ale taky s malou nadějí, že mě třeba někdo uklidní.
Malej mi včera spadl, ale já byla v jiné místnosti. Přiběhla jsem, když jsem slyšela, že brečí. Nebyl sám dlouho, ale i tak mám strach, jestli třeba nemohl být třeba v bezvědomí, než začal brečet. Je mu 17 měsíců, chová se normálně, stalo se to včera nějak touhle dobou. Děsí mě představa, že bych zůstala v nemocnici a zkazila staršímu vánoce, když pojedu na pohotovost. Strašně se stydím, že jsem ho nechala bez dozoru. Vždy jsem postel zabarikádovala polštářema, rohy a tak, když tam usnul, ale včera jsem to nějak zanedbala.
Prosím nesuďte mě, jsem potrestana dost. V noci jsem ho hlídala, myslela jsem, že dneska mi bude líp, ale pořád jsem bez nálady a myslím na to. Navíc jsem nenašla jedinou diskuzi o tom, že by někomu spadlo dítě a neviděl to. Připadám si jako nejhorší matka na světě :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4121
23.12.21 13:01

A spadlo z postele nebo teda odkud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
23.12.21 13:03

A co dělá teď?
Jestli se chová normálně, tak to nech být. Takových pádů ještě bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.21 13:04

@Nicole 1234 no asi z té postele.

• Citovat
  • Upravit
2426

Jestli normálně jí pije spí chová se normálně tak mu nic nebude. Takových pádů ještě bude. Děti jsou odolné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35645

Klid. Taky mě teď syn spadl z postele. Byl nemocný tak sme spali spolu. Z jeho strany byla prirazena postylka a kdyz sem asi konečně usnula tak rána. Zvedla sem ho, utesila a spali sme dal. Pokud se chová normálně, nezvraci atd tak se mu nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.12.21 13:05
@Anonymní píše:
Ahoj maminky,
diskuzi zakládám s hrozným strachem, co se dozvím, a že mě strašně odsoudíte, jaká jsem k… Ale taky s malou nadějí, že mě třeba někdo uklidní.
Malej mi včera spadl, ale já byla v jiné místnosti. Přiběhla jsem, když jsem slyšela, že brečí. Nebyl sám dlouho, ale i tak mám strach, jestli třeba nemohl být třeba v bezvědomí, než začal brečet. Je mu 17 měsíců, chová se normálně, stalo se to včera nějak touhle dobou. Děsí mě představa, že bych zůstala v nemocnici a zkazila staršímu vánoce, když pojedu na pohotovost. Strašně se stydím, že jsem ho nechala bez dozoru. Vždy jsem postel zabarikádovala polštářema, rohy a tak, když tam usnul, ale včera jsem to nějak zanedbala.
Prosím nesuďte mě, jsem potrestana dost. V noci jsem ho hlídala, myslela jsem, že dneska mi bude líp, ale pořád jsem bez nálady a myslím na to. Navíc jsem nenašla jedinou diskuzi o tom, že by někomu spadlo dítě a neviděl to. Připadám si jako nejhorší matka na světě :-(

Stalo se to včera, tak už to neřeš. Kdyby mu něco bylo, dávno by se to projevilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.21 13:06
@Netopirek píše:
A co dělá teď?
Jestli se chová normálně, tak to nech být. Takových pádů ještě bude

Chová se právě normálně. Ale já pořád hysterčím v duchu. Manžel ať už to neřeším, mamka taky. Bojim se, jestli si nemohl dát o roh postele staršího syna, je hrozně blízko té naší. Nemůžu si odpustit, že mě napadlo ho tam nechat samotného. Teď vlastně nevím, co se stalo. Prostě brečel na zemi..

• Citovat
  • Upravit
433
23.12.21 13:12

Hod se do klidu, nic mu nebude, chova se normálně tak co…
Já mám 4leteho a 17mesicni a teda rozhodně jim nejsem za zadkem..
Víš kolikrát ještě spadne? To se budeš pokaždé takhle hroutit?? Takže klid pohoda Vánoce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
23.12.21 13:17

Takových úrazů ještě bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.21 13:26
@mijala píše:
Hod se do klidu, nic mu nebude, chova se normálně tak co…
Já mám 4leteho a 17mesicni a teda rozhodně jim nejsem za zadkem..
Víš kolikrát ještě spadne? To se budeš pokaždé takhle hroutit?? Takže klid pohoda Vánoce…

Nooo, právě že nejsem. Ale teď už budu. Já to napsala zmatečně, protože jsem se bála přiznat, že jsem ho vlastně nechala bez dozoru vědomě. Prostě jsem si šla rychle udělat něco do kuchyně. Snažím se mít přehled, co se stalo, jestli někde neleze a tak.. A samozřejmě chodím často kontrolovat. No a byl sám v ložnici a pak slyším brek. Nejvíc se právě bojim toho, že jsem to prostě neviděla a co bylo před tím, než začal brečet.
Jsem pitomá prostě, když vím, že už umí leckde vylézt, umí i slezt, ale ne vždy si uvědomí no.. :-( :-(
Stokrát jsem opatrná, zastylam peřinama právě, když spí, protože postýlku má u naší a pak se stejně stane tohle :-( :nevim: :)

• Citovat
  • Upravit
433
23.12.21 13:43

Tak už klid :palec:
Kdybyste viděla co tady vyvádějí ty moje zvířata :mrgreen: skáčou z okna na gauč, po gauči po posteli… Jezdí v obýváku na motorkách okolo sloupu jak streleny :mrgreen: já se divím že jsme ještě nebyli na pohotovosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
23.12.21 13:45
@Anonymní píše:
Nooo, právě že nejsem. Ale teď už budu. Já to napsala zmatečně, protože jsem se bála přiznat, že jsem ho vlastně nechala bez dozoru vědomě. Prostě jsem si šla rychle udělat něco do kuchyně. Snažím se mít přehled, co se stalo, jestli někde neleze a tak.. A samozřejmě chodím často kontrolovat. No a byl sám v ložnici a pak slyším brek. Nejvíc se právě bojim toho, že jsem to prostě neviděla a co bylo před tím, než začal brečet.
Jsem pitomá prostě, když vím, že už umí leckde vylézt, umí i slezt, ale ne vždy si uvědomí no.. :-( :-(
Stokrát jsem opatrná, zastylam peřinama právě, když spí, protože postýlku má u naší a pak se stejně stane tohle :-( :nevim: :)

Kdybych koukala na syna 24/7 tak si nedojdu ani na WC, protože tam prostě chodit se mnou nechce… důležitý je, mit věci zabezpečený tak, aby když ho minutu nevidím, neměl šanci se zabít. Nehledě na to, že se takhle klidně může prizabit i když na něj vidíš. Já takhle sedela v obýváku na podiu, syn ke mě šel, asi tak půl metru odeme uklouzl, já natáhla ruce o chvíli pozdě a kluk si dal čelem do dlažby. Děti padají, je ale důležité na co, kam a sledovat reakci po pádu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.21 13:45

Mockrát vám děkuji, jsem snad trochu klidnější :hug:

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
23.12.21 13:47

Kdyby mu bylo 7 měsíců tak by to bylo horším 17 měsíční batole je na pády děláne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák