Pád batolete, který jsem neviděla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2748
23.12.21 13:49

Hlídala bych jen jestli nezvrací, nemotá se, nebo jestli nějak špatně nereaguje na nějakou končetinu (nemá nic zlomené). Takových letů tě ještě čeká… Hoď se do klidu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.21 13:52
@Scara píše: ****Děti padají, je ale důležité na co, kam a sledovat reakci po pádu.****

No právě, a to já nevím no.. Nejvíc mě vyděsilo, že nevím jestli třeba neomdlel. O tom jsem na celém internetu nic nenašla, takže jsem asi fakt exemplář. Většinou všechny pády maminky vidí a pak mohou lépe posoudit…
Ale chová se tedy normálně od té doby

• Citovat
  • Upravit
2096
23.12.21 13:58

Klídek. Včera manžel, seděl vedle 4m dcery na gauči a prekulila se na zem. A je v pořádku, nikam jsme nešli, jen chvilku za plakala a v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
23.12.21 14:01

Hele… na to je dneska už stejně trochu pozdě. Stalo se to včera a včera jsi to měla případně řešit. Píšeš, že nezvrací, chová se normálně. Zorničky má předpokládám stejné, nemota se, není víc spavý… to bude v pohodě. Děti prostě padají a naštěstí jsou vcelku nerozbitný a omyvatelný :) hezké svátky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
23.12.21 14:04

@Anonymní píše:

No právě, a to já nevím no.. Nejvíc mě vyděsilo, že nevím jestli třeba neomdlel. O tom jsem na celém internetu nic nenašla, takže jsem asi fakt exemplář. Většinou všechny pády maminky vidí a pak mohou lépe posoudit…
Ale chová se tedy normálně od té doby

Ty jooo dcera v tom věku taky už byla sama v pokoji s hračkami na pár minut…nebo v obýváku a já v kuchyni a kolikrát křik.. že jsem ani netušila jak spadla, kde se bouchne…kolikrát jsme objevili modřiny zpětně. Nevěřím že všechny maminky jsou u každého spadnutí, bouchnuti. Mejde být nonstop u dítěte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
23.12.21 14:06

Me se to stává každou chvíli, děti si hrajou v pokoji a sem tam někdo spadne, já na ně fakt nekoukám non stop, holt pak někdo pride s bouli a pláčem. To bude dobré, jestli nespadl z nějaké velké výšky, nebo třeba na roh nábytku, ale to bys poznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
23.12.21 14:12

Prosim tě klíííííd :lol: Jestli se to stalo včera, a chová se normálně, tak se asi vůbec nic nestalo. A určitě nejsi první ani poslední, komu spadlo batole, když je máma v jiné místnosti. Ono se to totiž dost dobře nedá udělat, aby bylo dítě nonstop tobě na očích, a zároveň abys zvládala všechno možné kolem domácnosti a třeba sourozenců.
Není to ideální, když rodič ten pád nevidí, ale fakt se to stává i „v lepších rodinách“ ;) Mě se už párkrát stalo, že jsem byla v koupelně nebo na WC /to občas člověk musí/ a z obýváku řev a dítě placatý… co se dá dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85423
23.12.21 14:14

Ja taky uz padu nevidela. Ale pak jsem ho hlidala a dobry. Proste nemuzeme byt nonstop vsude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barpro
23.12.21 14:23

Hlídat 48 h, vážné případy se projevují spíše do pár hodin. Pokud je v pořádku, tak bych ho večer ještě 1 probudila do bdělého stavu, ale už bych to moc neřešila. :kytka: přeji krásné prožití Vánoc.

• Citovat
  • Upravit
351
23.12.21 14:24

17m syna som nechavala spat na posteli sameho bezne. Aj sa stalo, ze z postele spadol, ale pocula som pad a nasledne plac, takze viem, ze neomdlel a tak.

By si sa cudovala, kde co dokazu povyvadzat ine matky. Takze klud, nie si k… Ani sialene hrozna matka. Pady netreba podcenit, to nie. Ale zase ani hystercit a obvinovat sa.

Co sa ale mne nepaci, je, ako spominas Vianoce. Ja tam vidim podtext: na pohotovost radsej nepojdeme, lebo co ked skoncime v nemocnici a starsiemu pokazime Vianoce. A to mi pride strasne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.21 14:32

@jaia00 tak samozřejmě bych nedala na první místo vánoce před zdravím. Jen nechci vyšilovat zbytečně a tak zbytečně pokazit vánoce.. To přece není nic divného. Zřejmě bych nikam nejela, i kdyby vánoce nebyli. Ale nervózní jsem hodně. Ale docela jste mě tu uklidnili, za což jsem vděčná. Ještě budu ostražitá a zítra snad bude už vše ok.

• Citovat
  • Upravit
3598
23.12.21 14:40

Pokud padá na plochu tak v pohodě. Obavu bych měl spíš z toho když spadne na roh stolu nebo na schody ale to bys viděla hned ze je něco špatně.
Určitě neomdlel ono to chvíli trvá nejdřív šok a až mu dojde že to bolí tak řev :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
23.12.21 14:51
@Anonymní píše:
Ahoj maminky,
diskuzi zakládám s hrozným strachem, co se dozvím, a že mě strašně odsoudíte, jaká jsem k… Ale taky s malou nadějí, že mě třeba někdo uklidní.
Malej mi včera spadl, ale já byla v jiné místnosti. Přiběhla jsem, když jsem slyšela, že brečí. Nebyl sám dlouho, ale i tak mám strach, jestli třeba nemohl být třeba v bezvědomí, než začal brečet. Je mu 17 měsíců, chová se normálně, stalo se to včera nějak touhle dobou. Děsí mě představa, že bych zůstala v nemocnici a zkazila staršímu vánoce, když pojedu na pohotovost. Strašně se stydím, že jsem ho nechala bez dozoru. Vždy jsem postel zabarikádovala polštářema, rohy a tak, když tam usnul, ale včera jsem to nějak zanedbala.
Prosím nesuďte mě, jsem potrestana dost. V noci jsem ho hlídala, myslela jsem, že dneska mi bude líp, ale pořád jsem bez nálady a myslím na to. Navíc jsem nenašla jedinou diskuzi o tom, že by někomu spadlo dítě a neviděl to. Připadám si jako nejhorší matka na světě :-(

me spadlo 10 denni miminko, nebyla jsem u toho. Nebyla to moje vina, 3 leta dcerka s nim nejak manipulovala a nechala ho na okraji postele. Slysela jsem zuchnuti, nasledny plac. Ziznivou carou jsme leteli na pohotovost. Byli jsme tam 3h, nikdo na zadne vysetreni nespechal, nakonec teda prosel koleckem ruznych vysetrenich a jeste ten vecer nas poslali domu. Synovi nebylo nic.

Lepsi?

Prosim te, 17m neni uz zadne miminko s mekkou hlavickou. Uklidni se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.21 15:04

Já se přiznám radši anonymně… Jeden z mých osmimesicnich kluků mi včera doma vypadnu z kočárku na podlahu.. :zed: taky jsem se cítila hrozně, a také jsem pád neviděla… Chystali jsme se ven, oba kluci byli oblečení a pripoutani, když jsem si uvědomila, že jsem nevypnula troubu a než jsem rychle došla tam a zpět tak byl na zemi a řval :zed: ale pořád mě zaráží, jak to dokázal, když pásy v kočárku byly pořád zapnuté. :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15995
23.12.21 15:05

To nemyslim nijak spatne, ale jestli to neni tvoje prvni dite a zvladala jsi 17 mesicu ho mit neustale pod dozorem, tak jsi asi superzena :lol: U prvniho jsem mela tendence vysilovat taky, u druheho bych v roce a pul takhle rozhodne nevyvadela…deti padaji, prosim te z postele uplne v klidu v tomto veku…kdybys ho nasla v bezvedomi, tak nereknu, ale tohle je fakt banalita. Moje druhatko je takovy kaskader, ze pri nejvetsi snaze mel v tohle veku bezne na cele modrinu, ja se akorat snazila, aby se nezabil :lol: Uzivej Vanoce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák